- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
çalışmıyorlarsa otel kıyafet hersey masraf yani aklım almadı :)Ben de hep merak etmişimdir.
Yani katılacağımdan değil izin alamam zaten işyerinden de...
Sanırım çalışmayan arkadaşlar onlar hep.
Kızlar Merhaba,
daha once var mısınız yok musunuz a katılan ya da tanıdığı katılan var mı? biz mülakata çağırıldık ama bunu ıcın ta istanbula gitmem lazım nasıl oluyo bu iş gerçekten sıra gelmezse 3-5 ay orda bekler mıyım? bu insanların gerçekten ısı gucu yok orda mı takılıyor? işim olmasada otel falan masraf hep yani. bilgisi olan var mı?
Otel sponsordur.çalışmıyorlarsa otel kıyafet hersey masraf yani aklım almadı :)
ya su işi bı çözsem cok heveslıyımde ben calısan ınsanım 20-25 gün idare edilirde sonra neolcakKatılırsan kk ya bir selam çakda tanıyak seni
bu ayrıntıları konuşacağın yetkili yok mu ki orada
arayıp sorsan ulaşacagın biri varmıdır ki
İnternet basvurusunda sordulaf onu cevapladım mülaktta cevaplarlar ama izmirdeyim bilen varsa bana uymazsa hiç istanbula gitmemem lüzum yokdaha mülakata gidiyorsun ama . bu sorularının cevabını orada alırsın. gidersin sana kazandığın parayla napacaksın diye sorarlar. sonra haber veririz derler. sende merak ettiklerini sorarsın orada. kim milyoner olmak isterde böyleydi işleyişi
Bi haftasonu için otelde kalmak sorun değilde ucak bıleti nerden baksankz 200 lira. Sonuc olaral 5 ay bize bağlı burda kalcakson derlerse paramı havaya sacmıs olurumcok saçmaymış uzak mısın ist a kalacak yerin yok sanırım günlük gidiş dönüş mü yapsan değer mi bilemedim
İnternet basvurusunda sordulaf onu cevapladım mülaktta cevaplarlar ama izmirdeyim bilen varsa bana uymazsa hiç istanbula gitmemem lüzum yok
Aa sahane pekş bu bekleme işinden bahaediyorlar mı? Yarısma tarihi nezaman olucak falanBen gittim mulakata. Cagirildiginiz gün gitmeniz gerek. Mulakat yapiliyor sonrasinda programı izlemek icin studyoya aliniyorsunuz. Benim gittiğim program saat sabah 4 te bitmisti. Sonra servisler var uygun yerlere birakiyorlar. Gelirken konaklamak icin yer ayarlarsaniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?