- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim simdi sana beni anlatayım :)2 yıldır (2 yıl civarı) hislerim var,
Merhabamız var tanısıyoruz ama pek kaynaşık değiliz, üniversiteden sınıf arkadasımdı
Belli etmeye calısıyordum, mesela bir keresinde bir şeyi bahane edip mesaj attım, sosyal medyada ekledim takip ettim güç de olsa (ki hayli zamanımı aldı bu eklemek eklesem mi eklemesem mi diye cok düsündüm takip de aynı şekilde)
Ortak arkadaslarımız var, aramız iyi ama cok samimi değiliz bu konular geçmez, fakat bilirse kendisi bilsin istiyorum, ona itiraf etmek arkadasların bilmesinden daha kolay geliyor, tabi kimseye bahsetme deyip onun da bahsetmeyecegini düsündügüm için
Evlilik öncesi tanımaya calıs daha cok:) inşallah istedigin gibi biridirTekken sorunumuz yok zaten ama evlenince değişirse diye korkular var
Aynı ortamda oldugumuz günleri anımsayıp cok üzülüyorum, rüyalarıma giriyor hatta o gunlere benzer rüyalar görüyorum, fırsatım cok olurdu değerlendiremezdim, değelendirdigim de oldu ama iş işten geçmişti, su an sadece sosyal medya üzerinden irtibatım var ve numarası da var
Biraz ısık yaksa bana karsı hüsnükuruntularım dısında bir şeyler sezsem ondan, söyleyecegım, ama olduguna ınanmıyorum, ama şöyle de bir şey var, ben onu ilk gördügümde vurulmadım, hissim olmadıgı günleri de hatırlıyorum, karşı tarafta da his yoksa olusabilir bir seyler buna sebep olabilirTabiki itiraf etmelisin
Sana karşı ne hissettiğini tam anlamıyla bilemezsin
Birde hayat cesur ve zeki insanları sever
Neden hep erkeklerden beklenir böyle şeyler oda bana anlamsız gelir
Tabi inisiyatif gene sende
bir şeyi bahane edip mesaj atmıstım vaktiyle, bahane edecek bir şeyim de kalmadı pek, direkt görüselim demek cok cok zor su anBuluşup görüşmeye çalışın ama ilan-i aşk için değil.. görüşmek istemezse zaten anlarsiniz.. gorusurse yine anlarsiniz :) belli et itiraf etme derler ya şu an sizin için uygun olan o gibi..
Ne güzel iyi ki yapmısım diyebilmek su an ama yas durumları bayagı farklıymıs, içinde oldugum belirsizlik berbat bir şey dediginiz gibi ortadan kaldırmam gerekiyorAnladim simdi sana beni anlatayım :)
Orta 8 den lise 3 e kadar birini sevdim tam 4 yıl dile kolayplatonik evet !
Beni sadece sima olarak tanıyordu Merhabamız yoktu ve o 4 yılın sonunda söylemeye karar verdim :) açık açık dedim senden hoşlanıyorum... ahh ahhhYaz tatiliydi. Ertesi sabah uyandım mesaj atmış ve beni kibarca reddetmişti 2 3 gün ağladım zirlardim ondan sonra yoluma devam ettim
İyiki yapmıştım yoksa o evlenene kadar bekler dururdum
Devam etmen gerekiyor bunun içinde belirsizliği ortadan kaldırmak gerekiyor !
Yani benim sana önerim açık açık konuş
Insallah guzel haberler alırsın![]()
Yaşla alakasi yok ki... simdi aklım olsaydı 4 sene değilde 1 2 ay icinde derdim :) 25 yaşındayım. Bu arada !Ne güzel iyi ki yapmısım diyebilmek su an ama yas durumları bayagı farklıymıs, içinde oldugum belirsizlik berbat bir şey dediginiz gibi ortadan kaldırmam gerekiyor
Dedemeden bilemezsinBiraz ısık yaksa bana karsı hüsnükuruntularım dısında bir şeyler sezsem ondan, söyleyecegım, ama olduguna ınanmıyorum, ama şöyle de bir şey var, ben onu ilk gördügümde vurulmadım, hissim olmadıgı günleri de hatırlıyorum, karşı tarafta da his yoksa olusabilir bir seyler buna sebep olabilir
hem itiraf etmemiş hem de amacıma ulasmıs gibi olurum, ama büyük cesaret toplamam lazım bunun için, bana mesaj atsa devamını getırırım de o atmadıgı için benım cesaretimi toplayıp atabilmem lazımBence ilk acıkca bellı etmeyın bı kac kere yazın işte ama normal sekılde aralıklarla 3 gunde bır falan sonra adam bır sasırsın yanı kendını ilk ona gostermen gerek bana kalırsa ondan sonra zaten ilgisini ceker bı sekılde bulusma ayarlanır ve oraya gıdebılecegınız en ıyı halınızle gıdin sonrasında mesaj veya arama gelmezse yıne sız yazın işte güzel bir gundu vs
Zaten sonrasında ilgisi varsa o da sıze yaklasacaktır hem siz emın olmadıgınız bıseye gıtmeyeceksınız hem de acıkca soylemıs olmayacaksınız .
Zaten böyle bir şey epey vaktimi alır benım, eklemek için bile ne cok düsündümDedemeden bilemezsin
Yani geçip karşına seni beğeniyorum demekle en fazla senin gibi hissetmiyorum yanıtını alırsınız
demek ki zamanı daha da kısaltırdınız:) şimdi surada itiraf edip kurtulasım var inanın:)Yaşla alakasi yok ki... simdi aklım olsaydı 4 sene değilde 1 2 ay icinde derdim :) 25 yaşındayım. Bu arada !
Bu belirsizliği kaldırmak senin elinde. Şahsen benim tahammülüm yok.belirsizliklere olucak olan olsun bende yolumu bileyim isterim
tanıyor beni, kişilik olarak değil de az cok biliyor yani, begeni iyi fikir :)İkisi de degil. Madem ulasabiliyorsun instagram facebook falan yavas yavas like etmeler karsilik gordukce ilerletmeler vs once kendini tanit nasil biri oldugunu bilsin ondan sonra olacaksa zaten o sana kendi gelir
Gözüme alabilsem alamıyorum ki, bir de reddedilirsem muhtesem teselli edecek birileri gerek banaValla dersen ki, hersekili gozum yiyo. Devam et bacim
Bu kelimeyide hiç sevmiyorum. Bacim. Dun sirkette bitane adam söyledi agzina s...im dedim. Icimden yani
sosyal medyada ekli ve numarası var, yüz yüze görmem okul dönemiydi o vakitler de geride kaldıAma daha farkında degıl ki senin yanı bi sevgili olarak ondan dolayı ilk kendını bellı etmelısın bence amacına ulasmak ıkıncı asama olmalı