• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var olan duyguları ne varsa dökmek mi, yoksa öylece beklemek mi umut etmek mi

ekledim bin bir zorlukla, iyi ki eklemişim diyorum,
hayatında bırı var mı yok mu ögrenmeye calısacagım yok gibi duruyor kesinlikle ama bilemiyoruz ne saman altından su yürütmelere rastlıyoruz hayatta benzetmek gerekirse

tabiki canım eklemişşin iyiki tabıkı kendini belli et ya :) öyle herseyını değil bi resim begeniyosan digerini begenmicen birde seni takip etmiyorsa sende tüm gönderilerini herkese acık yap ki baksın zaman alabilir ama yaavas adımlar daha iyi bence sevdiğini söyleyince vallahi abes geliyor onlara ben otobuste suna sahit oldum cocugaa kurabiye yaptırmıs hediye olarak kız onu anlatıyo ballandıra ballandıra ee bu cazibeye yaparlar gibisinden demiş annesine düşün şişiyolar yaaa dedim cak ağzına bi tane kız seviyoki yaptırmıs :KK54::sopa:

sonuca ulasılabilir aslında ama o da arkadasları tarafından keklendıgını dusunup beni keklerse cok komık olur, yazısma değil de sevgilisi olup olmadıgı bu sekilde ögrenilebilir sanırım tesekkür ederim
Zamanla anlayacaktır tabi ki keklenmediğini sen yeter ki kendin olduğunu çaktırma cnm ne kaybedersin ki?Aynen onu da öğrenebilirsin.

Ben demiştim olmadı pisman miyim hayır. Iyiki de olmamış dışardan görüldüğü gibi karizmatik kültürlü değilmiş içi tam bir hıyar çıkmıştı.

Ben demiştim olmadı pisman miyim hayır. Iyiki de olmamış dışardan görüldüğü gibi karizmatik kültürlü değilmiş içi tam bir hıyar çıkmıştı.
Ahahah :D bazen oluyor boyle degil mi ya.
Hayallerimizi susluyor sanki mukemmel biri gibi dusunuyoruz. Sonra tam bir hiyar cikiyor. Bu da ayri bir ironi.:D

Ahahah :KK70: bazen oluyor boyle degil mi ya.
Hayallerimizi susluyor sanki mukemmel biri gibi dusunuyoruz. Sonra tam bir hiyar cikiyor. Bu da ayri bir ironi.:KK70:
Sorma, iki lafı bir araya getiremiyordu bundan kacmaya başlamıştım zaten. Biz ayri dunyanin insanlarıyız olmayiz demisti oh be demistim. Gider ayak replikte yapıştırmıstı herif. Kısacası herif manyak çıktı rıza baba :bicak:

Acikcasi ben itiraf edemezsim reddedilirsem arkadasta kalamazdim cunku.
Ama karsinizdaki kisi buna deger biri ise bir adim isterseniz

Soyle soyleyeyim ben onu taniyorum herseyini biliyorum onun hakkinda cok sey biliyorum.ama ben onun icin herhangi biriyim.tanimiyor bilmiyor beni. Benden haberi yok.
Soyle anlatiyim ben yazmistim bu kisiye direk telefonla numarasini ogrenmistim cunku. Sadece hal hatir sormustum. Bitmisti konusma. Bana aylar sonra yazdi dediki kimsiniz sevgilim mesajlari gordu ve kim oldugunuzu bilmek istiyoruz diye. Ve tabi ben ortaligi karistirmamak adina kendimi aciklamadim ve orda bitti yine konusma.ayrilirsa bir sekilde ogrenirim wp sosyal medya vs.
Anladım, söylememekle iyi yapmıssınız tebrik ederim, ben onun numarasını biliyorum o da benım numaramı biliyor bu arada

Acikcasi ben itiraf edemezsim reddedilirsem arkadasta kalamazdim cunku.
Ama karsinizdaki kisi buna deger biri ise bir adim isterseniz
Değer oldugunu düsünüyorum ya ama emin olamıyorum, uzun süredir takipteyim bu kişiyi, inanın eklemek için bile o kadar ugrastım ki, aktif bir arkadaslıgımız yok, tanısıyoruz ama aktif değiliz, aramızda herhangi bir olumsuz durum da geçmedi

tabiki canım eklemişşin iyiki tabıkı kendini belli et ya :) öyle herseyını değil bi resim begeniyosan digerini begenmicen birde seni takip etmiyorsa sende tüm gönderilerini herkese acık yap ki baksın zaman alabilir ama yaavas adımlar daha iyi bence sevdiğini söyleyince vallahi abes geliyor onlara ben otobuste suna sahit oldum cocugaa kurabiye yaptırmıs hediye olarak kız onu anlatıyo ballandıra ballandıra ee bu cazibeye yaparlar gibisinden demiş annesine düşün şişiyolar yaaa dedim cak ağzına bi tane kız seviyoki yaptırmıs :KK54::sopa:
O da beni takip ediyor, instagram hikaye özelliği var, foto yüklüyorum begenme olayı pek olmuyor ondan bana karsı, fakat hikayelerimi görüyor cogunlukla,
Demek ki bazen kendimizi agırdan almamız gerekiyor:)

O da dısarıdan karizmatik ve kültürlü duruyor, okul ortamından da biliyorum ama, biraz da buna güveniyorum ama insanları tanımak baska bır durum ve tanıdıgın kişinin değişmeyeceginin garantisini kimse vermiyor

Son düzenleme:
O da dısarıdan karizmatik ve kültürlü duruyor, okul ortamından da biliyorum ama, biraz da buna güveniyorum ama insanları tanımak baska bır durum ve tanıdıgın kişinin değişmeyeceginin garantisini kimse vermiyor
Bende okul ortamindan taniyordum, ikili konuşmalarımızda gercek yuzunu gosterdi.

Kaç konunaçmışsınız. Söyleyin gittin. Ben şimdiye 40 kez söylemiştim valla
bayagıdır konu acmıyorum bu konuda, ama aynı hayranlık sürmekte
Canıma tak etti açtım en son bu konuyu, söyleyemiyorum ki, değil söylemek okulda selam bile veremiyordum heyecandan tedirginlikten

bayagıdır konu acmıyorum bu konuda, ama aynı hayranlık sürmekte
Canıma tak etti açtım en son bu konuyu, söyleyemiyorum ki, değil söylemek okulda selam bile veremiyordum heyecandan tedirginlikten
Canım mesajda yaz. Yani yüz yüze demek nerde mesajda yazmak nerde.. Olmazsa olmaz. Akraba değil komşu değil. En azından olmayacak der bi süre sonra unutup yolunuza bakarsınız. Ha bişeyler olursa da ne güzel :))

Pera'nın bir şarkısını yollayın ve hiç bir şey yazmayın. Tepkisine göre dönüş yaparsınız. Çok hödükçe bir cevap verirse pardon yanlış olmuş falan dersiniz, biraz ılımlıysa da sevdiğim şeyleri herkes sevsin isterim gibi şeyler yazarsınız muhabbet bağlanır belki ordan :)

Canım mesajda yaz. Yani yüz yüze demek nerde mesajda yazmak nerde.. Olmazsa olmaz. Akraba değil komşu değil. En azından olmayacak der bi süre sonra unutup yolunuza bakarsınız. Ha bişeyler olursa da ne güzel :))
bir tıklayınca gidiveriyor :) cesaretimi toplarsam olur da zor sağ olun

Back
X