- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Canım topiğin hayırlı olsun öncelikle, çok iyi düşünmüşsün..
Bende yardım isteyeceğim şimdi..
Eki Görüntüle 516972
Böyle bir küçük baharat takımım var, ben birde üçlü istiyorum şeker, kahve ve çay için büyük olanlardan..
Sandığıma baktım annem 4-5 yıl önce almış büyüklerden, pek beğenmiyorum ama atmak istemiyorum..
Sizce nasıl? Yenisini mi almalıyım?
Eki Görüntüle 516974
merhaba hayırlı olsun topiciğin:)
kızlar bend ebunu almak istiyorum aşığım ma annem hiçbir özelliği yok çok pahalı diyor ya ama aşığım resmen ben bu yemek takımıa.
Eki Görüntüle 516971
sende olan alttaki mi üsttekimi anlamadım canım :44: ben beğendim bilhassa ikinci resmi,farklı bir renk ve desen
december sen daha bunu almadınmı:) daha önce yazısmıstık hatırlatrsan..benm yemek takımımda bu..all al al al kampanyadayken al kasık catal takımı hedıyesı war kacırma :) aklında aylardan berı bu kdr kaldıysa baskasını alırsan ıcıne sınmıcek:) bence al
december sen daha bunu almadınmı:) daha önce yazısmıstık hatırlatrsan..benm yemek takımımda bu..all al al al kampanyadayken al kasık catal takımı hedıyesı war kacırma :) aklında aylardan berı bu kdr kaldıysa baskasını alırsan ıcıne sınmıcek:) bence al
tek kelimyle sade ve şıkk
çok güzelbncde almalısın
Üstteki aldığım takım, alttaki sandıktan çıkan canım..
Alttakini değiştirsem mi diye sordum..
yok tam tersi herkesin bıçağı çok hoşuna gidiyor, ben kullanıyorum hatta çok beğenildiği için espiri konusu oldu, içine sinerek alabilirsin. bıçak ters konulabildiği için bıçak standına da gerek kalıyo sofrada, masaörtüsü kirlenmiyor
teşekkür ederim canım, bıçakta tereddüt ettim ama sağolun hepiniz yardımcı oldunuz. alıcam inş.
bence çok hoş ayrıca bıçağın şekline bayıldım markası ne acaba
almalısııııııııııııınnnnnn
çok sağol canım
Bence hoş görünüyorlar degiştirme derim zaten eski şeyler modaCanım topiğin hayırlı olsun öncelikle, çok iyi düşünmüşsün..
Bende yardım isteyeceğim şimdi..
Eki Görüntüle 516972
Böyle bir küçük baharat takımım var, ben birde üçlü istiyorum şeker, kahve ve çay için büyük olanlardan..
Sandığıma baktım annem 4-5 yıl önce almış büyüklerden, pek beğenmiyorum ama atmak istemiyorum..
Sizce nasıl? Yenisini mi almalıyım?
Eki Görüntüle 516974
sende olan alttaki mi üsttekimi anlamadım canım :44: ben beğendim bilhassa ikinci resmi,farklı bir renk ve desen
merhaba hayırlı olsun topiciğin:)
kızlar bend ebunu almak istiyorum aşığım ma annem hiçbir özelliği yok çok pahalı diyor ya ama aşığım resmen ben bu yemek takımıa.
Eki Görüntüle 516971
Desenini begenmedim benBu topik kararsızlar için süper olmuş gerçekten
Kızlar Bu pike takımı Sarev marka benim hoşuma gitti ama sizin de fikrinizi almak istedim,güzel mi?
Eki Görüntüle 517158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?