var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Canım topiğin hayırlı olsun öncelikle, çok iyi düşünmüşsün..
Bende yardım isteyeceğim şimdi..

Eki Görüntüle 516972
Böyle bir küçük baharat takımım var, ben birde üçlü istiyorum şeker, kahve ve çay için büyük olanlardan..
Sandığıma baktım annem 4-5 yıl önce almış büyüklerden, pek beğenmiyorum ama atmak istemiyorum..
Sizce nasıl? Yenisini mi almalıyım?

sende olan alttaki mi üsttekimi anlamadım canım :44: ben beğendim bilhassa ikinci resmi,farklı bir renk ve desen

december sen daha bunu almadınmı:) daha önce yazısmıstık hatırlatrsan..benm yemek takımımda bu..all al al al kampanyadayken al kasık catal takımı hedıyesı war kacırma :) aklında aylardan berı bu kdr kaldıysa baskasını alırsan ıcıne sınmıcek:) bence al

sende olan alttaki mi üsttekimi anlamadım canım :44: ben beğendim bilhassa ikinci resmi,farklı bir renk ve desen

Üstteki aldığım takım, alttaki sandıktan çıkan canım..
Alttakini değiştirsem mi diye sordum..

hatırladımmmm:)

dimi 2 senedr gözüm bundan başkasını görmüyor kıyacam paraya ama işte biriktermem lazım para başka türlü alamam.
bernardonun çatal bıçak takımını beenmiyorlar canım...

hatırladımmmm:)

dimi 2 senedr gözüm bundan başkasını görmüyor kıyacam paraya ama işte biriktermem lazım para başka türlü alamam.
bernardonun çatal bıçak takımını beenmiyorlar canım...

ewt bu kadar aklında kaldıysa al bak sımdıye kdr alsaydın 4 5 taksıdınden kurtulurdun ben hatırlıorum ılk aldıgım ay konusmustuk we ben onun ustunden 4 taksıt ödedım:) bılmıorum canm ben catal bıcak aldım ordan garantı werıolar paslanmaya herseye karsı..60 yıl hemde:) 60 yıl yasıcamda sankıı:) ben kampanyadayken catal bıcaklarıyla uygun dıe söledım tek alırsan daha pahalıya alcaksın bide aryıca catal bıcak arama die

sağol canım yorumun için. bi kullanıcı tavsiyesi olduğu için kesinlikle düşünüyorum artık:)

çok sağol canım

slm melike nerdesin kız sen...
kahvaltı takmını byendim...
naptın öle iki tane alp 12 kşilik mi yaptın?
bnde öyle yapmayı düsünmyo degilim...aklımda..
düsünsene gelcek 8 10 kişi misafir kadınlaar özellikle sabah kahvaltısınaa ee sofra karman çorman olcak
sewmyrum öylede blmyrm..
ee peki 2 tane alp 12 yaptın..simdi iki tane caydanlık falan mı oldu onu 1 mi aldın nasl yaptın?

Bence hoş görünüyorlar degiştirme derim zaten eski şeyler moda

bence bu küçülerden almaya gerek yok çünkü bunlara çay şeker sığmaz ki.. kavanoz gibi camdan saklama kapları var ya uzunu kısası onlar daha mantıklı... 1 kilo çay alsan içine sığmaz sonuçta ..

benım arkadaşım bunun yuvarlağından aldı ve bende çok beğendim almalısın... karacada mecburıyetten almış olmasam bu takımı alırdım.. çok zarif bence..

Bu topik kararsızlar için süper olmuş gerçekten
Kızlar Bu pike takımı Sarev marka benim hoşuma gitti ama sizin de fikrinizi almak istedim,güzel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…