Demi milleti bosver hem birikim yaparım hem eşime minnet etmemEvliliğiniz zaten sorunluymuş, bu durumda misafir çağıracak haliniz yok.
Ekmeğinizi elinize almaya bakın gerisini boşverin.
Aynen ya sen ağlarken millet yanında mı bırak salla.Demi milleti bosver hem birikim yaparım hem eşime minnet etmem
Haklısın canm cocuk için tedavi görücektim benim için daha iyi olur ama tek sorun eşim paraya alışırımı ilerde işten cıktıgım zaman evde kalmam daha da büyük sorunlar acarmı bunlarada kafam takılıyorZor değil bende çalıştım yurtta kaldıgım için uyku problemim oldu hep ama evli olanlar evi olanlar rahattı yiyeceklerini getiriolardı falan. Vardiya aslında daha mantıklı cocuk olmayınca. Çünkü bi gun gunduz bir gun gece sonra dinleniosun hastane işin yada farklı işlerini izin sorunu olmadan hallediosun. Misafir gelse hafta sonu gelio zaten coluk cocugu olan okula gittiği için. Geri kalanı da anlayışlı olur heralde eşşek değiller ya çalışıosun habersiz gelemezler haber verdiklerinde de calışıorum artık fazla misafir agırlayamıyorum kusura bakmayın dersin. Sen gitmezsen gelen de olmaz zaten. Ayaklarının üzerinde dur bence calış kıymete binersin.
Eşimde yardım edicek mecburTemizliktede zamanla pratikleşirsin ona göre ayarlarsın her işini merak etme.
Senle aynı durumda sayılırız eşimle sorunum yok bebek istiyorum bende 2 yıllık evliyim. Kpss hazırlanıyorum zor atanmam bende iş bulup çalışmak istedim eşime soyledim oda tamam dedi bebek için biraz farklı ortama igtiyacım var benim. Kafam surekli orda. Birde kendi paramı kazanmak istiyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum buna eş ve aile dahil. Hep çalışan biri oldum. Evlendim evime uzak die cok rahat olan işimi bırakmak zorunda kaldım. Keşke diyorum çalışsaydım. O yüzden seni anlayarak yazdım o soylediklerimi. Çalışmak bizim için daha iyi olacak.Haklısın canm cocuk için tedavi görücektim benim için daha iyi olur ama tek sorun eşim paraya alışırımı ilerde işten cıktıgım zaman evde kalmam daha da büyük sorunlar acarmı bunlarada kafam takılıyor
Canm sen nerde oturuyorsunSenle aynı durumda sayılırız eşimle sorunum yok bebek istiyorum bende 2 yıllık evliyim. Kpss hazırlanıyorum zor atanmam bende iş bulup çalışmak istedim eşime soyledim oda tamam dedi bebek için biraz farklı ortama igtiyacım var benim. Kafam surekli orda. Birde kendi paramı kazanmak istiyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum buna eş ve aile dahil. Hep çalışan biri oldum. Evlendim evime uzak die cok rahat olan işimi bırakmak zorunda kaldım. Keşke diyorum çalışsaydım. O yüzden seni anlayarak yazdım o soylediklerimi. Çalışmak bizim için daha iyi olacak.
İstanbulCanm sen nerde oturuyorsun
Teseşşür ederim aslında mesleğim anaokulu öğretmeni ama yapmak istemiyorum hem iş imkanı zor. Kendimi eve kapatarak daha cok strese giriyorum çalışırsam kafamda dagılmıs olurdenemeden bilemezsiniz
bir başlayın bakalım, yapamazsanız çıkma ihtimaliniz her zaman var değil mi
en doğru kararı vermişsiniz kendi ayaklarınız üzerinde durmak istemekle tebrikler
3yıllık evliyim cocugum yok evliliğimdeki problemler yüzünden ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanmaya karar verdim, suan bir iş fırsatım var ama 2 vardiyalı sabah aksam, gece 10iş bası sabah 7 çıkış, eşimde bütcemiz sıkıntılı oldugu için girmemi istiyor bende cok kararsızım vardiyalı günlerde eve misafir gelirse dayanamazsam, temizliğe yetişemezsem, ne gibi sorunlar olur sizce bu işe başlamalımıyım
Çalışın derim3yıllık evliyim cocugum yok evliliğimdeki problemler yüzünden ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanmaya karar verdim, suan bir iş fırsatım var ama 2 vardiyalı sabah aksam, gece 10iş bası sabah 7 çıkış, eşimde bütcemiz sıkıntılı oldugu için girmemi istiyor bende cok kararsızım vardiyalı günlerde eve misafir gelirse dayanamazsam, temizliğe yetişemezsem, ne gibi sorunlar olur sizce bu işe başlamalımıyım
Çalışınca bir düzen oturtursaniz temizlizlik falan hallolur.artik çalışan bir kadın olacağınız için siz belirleyeceksiniz misafir olayını.müsait olmadığınızda müsait değilim gelmeyin diyeceksiniz.zaten anlayışlı insan gelmek istemez zaten çalışıyor diye.tatil günlerinde misafir kabul edersiniz.cocukta yokmuş 2 kişi olunca ev daha kolay toparlanır.bence çalışmaya başlayın hayırlı olsun şimdiden.3yıllık evliyim cocugum yok evliliğimdeki problemler yüzünden ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanmaya karar verdim, suan bir iş fırsatım var ama 2 vardiyalı sabah aksam, gece 10iş bası sabah 7 çıkış, eşimde bütcemiz sıkıntılı oldugu için girmemi istiyor bende cok kararsızım vardiyalı günlerde eve misafir gelirse dayanamazsam, temizliğe yetişemezsem, ne gibi sorunlar olur sizce bu işe başlamalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?