3yıllık evliyim cocugum yok evliliğimdeki problemler yüzünden ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanmaya karar verdim, suan bir iş fırsatım var ama 2 vardiyalı sabah aksam, gece 10iş bası sabah 7 çıkış, eşimde bütcemiz sıkıntılı oldugu için girmemi istiyor bende cok kararsızım vardiyalı günlerde eve misafir gelirse dayanamazsam, temizliğe yetişemezsem, ne gibi sorunlar olur sizce bu işe başlamalımıyım
3yıllık evliyim cocugum yok evliliğimdeki problemler yüzünden ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanmaya karar verdim, suan bir iş fırsatım var ama 2 vardiyalı sabah aksam, gece 10iş bası sabah 7 çıkış, eşimde bütcemiz sıkıntılı oldugu için girmemi istiyor bende cok kararsızım vardiyalı günlerde eve misafir gelirse dayanamazsam, temizliğe yetişemezsem, ne gibi sorunlar olur sizce bu işe başlamalımıyım
vardiyalı çalışmıyorum ama misafiri haftaiçine kabul etmiyorum , kabul ettim diyelim ki kendimi de paralayamam , ben ne zaman müsaitsem o zaman gelsinler. Kendi ayaklarının üstünde dur kocana bile minnet etme
Vardiyalı düzen beni çok yorar mı deseniz anlarım da, insan misafiri mi düşünür işe girmek girmemek için yav?
Vardiyalı çalıştığınızı bildikleri halde, çat kapı gelmesinler bir zahmet. Hadi geldiler giyelim, eşiniz de kaldırsın totosunu, halledersiniz. En kötü bir çay, bisküvi koyarsınız önlerine. Yani misafirler kafasına estikleri zaman çıkıp gelebiliyorlarsa, fazla şey ummasınlar, değil mi?
Maddi sikinti icinde en son derdin misafir ve ev isi olsun zaten...Imkanin varsa calis tabi,belki bedenen zorlar seni ama sonrasinda alisirsin,kafanda dagilir.bence dene derim
Eve misafir almazsınız olur biter misafir de akılsız değil ya 10-7 çalışan kadına gelmez herhalde her ne olursa olsun kendi ayaklarınızın üstünde durun
Eve misafir almazsınız olur biter misafir de akılsız değil ya 10-7 çalışan kadına gelmez herhalde her ne olursa olsun kendi ayaklarınızın üstünde durun
Eşimin ailesi görüşmeyi biraz uzatınca problem yapıyor eşimde yorgun oldugumda annemlere gidek falan derse gidemem, normalde anlayışlı bu konuda ama kafama takılıyor yinede
Evet malesef çok uzun süre öyle çalıştım. Bir gece eve gel bir gündüz uyku düzenin kendine ayırdığın vakit sosyalleşmen vs. çok zor oluyor.
Keyfi yani maddi veya manevi zorluktan değil de kendi isteğinle çalışıcaksan vardiyalı iş malesef yorucu.
Ancak sizin özel bir durumunuz var eğer evliliğiniz problemli ve yürümicek gibiyse çalışıp paranızı kazanmanız daha sağlıklı olucaktır.
Aklınıza ilk misafir ve temizlik mi geldi?
Cok uzak bi yerde değilse ve servisi varsa ben çalışırdım. Artık çalışan bi insan olacaksınız zırt pırt misafir gelmeyiversin bi zahmet. Bence para kazanmak kendi ayaklarının üzerinde durabilmrk kimsrye minnet etmemek cok guzel. Bi deneyin hic olmadı ayrılrsnz işten
Eşimin ailesi görüşmeyi biraz uzatınca problem yapıyor eşimde yorgun oldugumda annemlere gidek falan derse gidemem, normalde anlayışlı bu konuda ama kafama takılıyor yinede
Yaparsa yapsın onlara göre yaşamayacaksınız sonuçta üç senede bunları oturtmanız lazımda annemlere gidek derse gider gitmez uyuyacağım hiç halim yok de yat kim de derse desin maaşı alınca hepsi susar emin ol
4 yıl boyunca akşam 18:30- sabah 7:30 arası gece çalıştım. Hayatımın ve uyku düzenimin ters olması dışında bir problem yaşamadım. O günlerde misafir ağırlamayıverin, çok mu zor... İnsan her türlü çalışmalı, hele maddi sıkıntı falan söz konusuysa yemişim misafirini. Para kolay kazanılmıyor.