Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb kızlar varikosel için at kestanesi kullanan var mı? Faydası oluyor mu?

Merhabalar esınızın degerlerı nasıl arttımı ve gebelik mümkünleştı mi

merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve kilolu doktor kilo ver dedi Testosteron düşük kilodan dolayı demişti bir yandan kilo vermeye çalışıyor birde ilaç vermişti klomen ve neofotril kullandı fakat 6 ay boyunca büyük bir değişiklik olmadıgını gördük testlerde sonrasında mayısta da iğne verdi ilaçlar etki etmiyor diye fakat test sonuçlarında iğneyi kullandığı ayda tekrar yaptık hiçbir değişiklik olmadı.Bu hafta sonu artık doktorumuzla konuşmaya gideceğiz.Bakalım ne diyecek.bu ara doğal kürlere başladım.keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum iki gündür.Çaksır suyu alacağım birde bir kaç hafta onu deneyeceğim.

inşallah istediğiniz sonuçları elde ederiz arkadaşlar ve hepimiz birer bebiş sahibi oluruz. :)

Merhaba, persembe gunu esim cift tarafli varikosel ameliyat olacak.Daha once bu ameliyati olanlar onerileriniz varsa rica edecegim.Birde ameliyat sonrasi fayda gorenler varsa paylasabilir mi acaba.

Merhaba, persembe gunu esim cift tarafli varikosel ameliyat olacak.Daha once bu ameliyati olanlar onerileriniz varsa rica edecegim.Birde ameliyat sonrasi fayda gorenler varsa paylasabilir mi acaba.
Mrb canım hangi hastanede olacaksınız istanbuldasın galiba? İnşallah faydası olur hemencecik hamile kalırsın. Benim eşimde de var varikosel ikna edebilirsem ameliyat olacak

Merhaba, şimdiden geçmiş olsun.
Benim eşimde geçen hafta perşembe günü tek taraflı ameliyat oldu. Mikrocerrahi yöntemiyle mi olacak ameliyatı? Cuma günü kontrole gideceğiz. İlaçlara ve takviyelere başlayacağız bakalım inşallah faydasını görürüz.

Merhaba cift tarafli olacak yarin.Sizede gecmis olsun herhangi bir problem yasandimi oneriniz var mi acaba

Merhaba cift tarafli olacak yarin.Sizede gecmis olsun herhangi bir problem yasandimi oneriniz var mi acaba
Herhangi bir problem yaşamadık çok şükür. Ameliyata girmesi çıkması toplam 1 saati bulmadı, tabi bizimki tek taraflı oldu. Ameliyat günü de dahil buz koyduk 2 gün 1'er saat arayla 15 dk. 2-3 gün yatarken bacağının arasına yastık koyup yattı daha rahat etti. Antibikotikle ağrı kesici vermişti. dün onlarda bitti. Şimdi sadece günde 2 kez pansuman yapıyoruz. Normal işine gücüne bakıyor.

Merhaba, sperm kalitesi düzeldimi kocanizin

Kac milliondankacayükseldi

Merhabalar eşim 6 ay önce varıkosel smeliyatı oldu hızı sıfırdı ve morfoloji 1 2 degısıyordu hızı 6 ay da toplam 40 oldu ne kullandık pharmaton ve cınko ve bolca incir ama morfolojı artmadı

Merhabalar eşim 6 ay önce varıkosel smeliyatı oldu hızı sıfırdı ve morfoloji 1 2 degısıyordu hızı 6 ay da toplam 40 oldu ne kullandık pharmaton ve cınko ve bolca incir ama morfolojı artmadı
Merhaba bizde 3 ay sonra test yaptirdik sayi hiz biraz artti ama dediginiz gibi morfoloji bizimde degismedi.1 di hala 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…