Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proxeed plus gunde bir mi iki mi kullandınız ve içeriği kutudakını atabılırmısınız hepsı farklı farklı oluyormuş
Günde iki kere sabaha 1 akşam 1 kullandı. kutuyu attım ama internetten bulup atarım size mesajla.

Merhaba
Bizde sperm sayısı 63 milyondan 293 e çıktı
Hızda %14den %29a doktor 3 ay daha aynı ilacı kullanmamızı istedi.

Morfoloji de %1di %2olmuş 3 ayda heralde %4ü bulur heralde bu değerler 1.5 ayda oldu Allahın izniyle o da olur.
İnşAllah bizimde 1 ay oldu ameliyat proxeed kullanıyoruz bitmek üzere sipariş vercem ümitle sabırla beklıyorum Rabbim nasıp Ersun herkese her isteyene inşAllah

İnşAllah bizimde 1 ay oldu ameliyat proxeed kullanıyoruz bitmek üzere sipariş vercem ümitle sabırla beklıyorum Rabbim nasıp Ersun herkese her isteyene inşAllah
Keçiboynuzunu da bence yap muhakkak. Doktor bize keçiboynuzu pekmezi ve kürünü de yanında yapın dedi onunda etkisi büyük. Sizin değeeler nasıl

Amin amin inşallah hayırlısı ile olur Allahım nasip edee bizede

Evet olduk bir ay olcak dr isterseniz proxeed plus kullanın dedı arısutupolen ve proxeed kulöanıyorux 3 ay sonra bakılcak teste sız neler yaptınıx
Bizde iki ay prodexx plus kullandik anca test yaptirdik meraktan sonucta bi degisim yok.Doktor ameliyat yapalim isterseniz dedi ama bize uc ay sonra ilaclar bitince gelin demisti.Gene degisim olmazsa bize de cift tarafli ameliyat yolu gozukuyor maalesef.

Rabbim şifa versin inşAllah biz üç ay ameliyatsız vıtamın denedık hiç bi işe yaramadı sizde yarar inşAllah sadece caksırsuyu içeriği ay çok sayısı olmuştu

Merhaba kızlar. Benim eşimde de varikosel var. Morfoloji %1 de. Gecen hafta ameliyat oldu. Ondan önce başka doktor neofortil vermişti onu kullandı. Ama bi degisim olmadi somuclar 28 milyondan 8 milyona dustu. Beklerken. Ameliyat doktorumuz da proxeed verdi. 3 ay sabah akşam kullanıcak. Başka şeyler denemenize gerek yok dedi. Yanıklar baharattan kürler almıştım onları bırakırtirdı. Keçiboynuzu bile içmeme gerek yok verdiğim vitaminde her çeşit bitki ozu var dedi. Kısaca şuan beklemekten başka çaremiz yok. 116 kilo kilo vermeye çalışıyor en azindan 3 içinde 100 kilo olmaya çalışılacak.
Sizler ne dersiniz başka. Her şeyi biliyorum artık ama her şeyi deneyemiyorum doktorda gerek yok dedi eşimde bıktı sıkıldı artık. Çok zormuş herkes ne kadar kolay hamile kalıyor.

Benim eşim de 19 martta ameliyat oldu 2.derece varikoselden şuan beklemedeyiz.morfolojisi 1 çıkmıştı 19 haziranda sonra tekrar test yapcaz ilerleme var mı diye yoksa aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz

Oncelikle gecmis olsun insaallah sifa olur.Ameliyat oncesi ve sonrasinda neler yasaniyor, bir problem vs. Oldumu paylasabilirmisiniz.Bizde buyuk ihtimal cift tarafli ameliyat olacagiz.

Benim eşim de 19 martta ameliyat oldu 2.derece varikoselden şuan beklemedeyiz.morfolojisi 1 çıkmıştı 19 haziranda sonra tekrar test yapcaz ilerleme var mı diye yoksa aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz
Oncelikle gecmis olsun insaallah sifa olur.Ameliyat oncesi ve sonrasinda neler yasaniyor, bir problem vs. Oldumu paylasabilirmisiniz.

Oncelikle gecmis olsun insaallah sifa olur.Ameliyat oncesi ve sonrasinda neler yasaniyor, bir problem vs. Oldumu paylasabilirmisiniz.
Öncesi ve sonrsında bir problem olmuyo canım sadece ameliyat sonrası 1 hafta dinlenmesi gerek ki benim eşim 2. Gün başladı çalışmaya ki işi de ağırdı bizde proxeed kullanıyoruz hayırlısı inşallah

Oncelikle gecmis olsun insaallah sifa olur.Ameliyat oncesi ve sonrasinda neler yasaniyor, bir problem vs. Oldumu paylasabilirmisiniz.Bizde buyuk ihtimal cift tarafli ameliyat olacagiz.
Sagolun. Öncesinde bişey yapmadık ameliyat gününü bekledik. Bol iç çamaşırı aldik. Ameliyat sonrası ağrısı çok olmadi arabayi kendi kullandı hatta 2 gün evde yattı istirahat etti. 2 hafta sürekli tentürdiyot ile yarayı tedavi ettik. Eşim kilolu o nedenle yarası çabuk kapanmadı. Ödem çıktı sürekli kanama şeklinde ama çok problem yaratmadı. Kabuk bağladı artık 2 hafta sonunda ilişkiye girebildik. Çok büyük bir ameliyat değil korkmayın.

Allah sifa versin , gecmis olsun.Bilgi icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…