Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizde 3 ay sonra test yaptirdik sayi hiz biraz artti ama dediginiz gibi morfoloji bizimde degismedi.1 di hala 1.
Bu ilac ve vıtamını kullananlar olmuş fayda vermiş dedıler ama tabı herkeste etkı edermı bıemıyorum bu ay bunları mı kullansam dıye dusunuyorum

Eklentiler

• 9410CC4D-F809-45AE-BA43-BA24D052CF3C.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 13450B86-456E-4B8B-97CD-1E6E6D6057D1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20E3FC65-40B7-4F99-8CA9-DE8758B070FC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 28
  • FAF2D110-73D5-4798-BF7C-CDB04BE811FD.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
Testlerinizi aynı merkezde mi yaptırdınız sürekli
Evet ameliyat oldugumuz yerde yaptirdik 3-4 kez hemen hemen yakin rakamlar.Daha once bezmialemde yaptirmistik birkaz kez butun testler birbirine hep yakin cikiyor.

Bu ilac ve vıtamını kullananlar olmuş fayda vermiş dedıler ama tabı herkeste etkı edermı bıemıyorum bu ay bunları mı kullansam dıye dusunuyorum
Sizi de takip ediyorum yakin zamanlarda ameliyat olduk insaallah dileyen herkez kavusur isteklerine.

Evet ameliyat oldugumuz yerde yaptirdik 3-4 kez hemen hemen yakin rakamlar.Daha once bezmialemde yaptirmistik birkaz kez butun testler birbirine hep yakin cikiyor.
Eşim de varikoselden ameliyat oldu martta . Haziran da morfoloji 1 den 2 ye çıkmıştı geçen gün yaptığımız testte 5 çıktı çok şükür . Bu süreçte hamile kalırsın demişti doktorumuz kalamadım sonra bana hsg dediler çektim tüplerim tıkanıkmış açıldı ve prolkatinim yükselmiş bence sizde kendinizi ihmal etmeyin

Sadece morfolojıde mi sorun vardı ve ne kullandınız artması içün 3 ayda artması harıka

Ya biz combi fertil kullandık ama ben ameliyatın etkisi oldu diye düşünüyorum ha bu arada keçiboynuzu kürünü de uyguladık baya
Keciboynuzu kuru nasil yaptiniz acaba? Daha once onuda yaptik ama fayda gormedik.Kac ay surdu.

Keciboynuzu kuru nasil yaptiniz acaba? Daha once onuda yaptik ama fayda gormedik.Kac ay surdu.
3 ay devam ettik biz .ilk hafta hem sabah hem gece ikinci haftadan itibaren gece yatmadan önce uyguladık kürün tarifinde daha detaylı yazıyor

Merhaba .bizim sonuclarda toplam 4, 5 sefer test verdik .sirasiyla 2 milyn,77 mlyn,8 mlyn,2 mlyn ve ameliyata girmeden 1 gin once verilen testte azosperm yani hic sperm bulunmadi.boyle bi saçmalik duyan veya yaşayan varmi.bu testlerin hepsini toplamda 4 veya 5 ay icinde verdik.bu konularda bilgi sahibi olup yorum yapabilcek varsa seviniriz

Aynı merkezde mi farklı merkezlerde mi verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…