Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugun tekrar ultrasyon cektırdık varıkosel gözukmedı sadece bı kıst gozukuyor ıkı ayda gecmış olabılırmı atkestanesı kullandık cok saskınım

Eklentiler

• IMG_5170.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 153
Bugun tekrar ultrasyon cektırdık varıkosel gözukmedı sadece bı kıst gozukuyor ıkı ayda gecmış olabılırmı atkestanesı kullandık cok saskınım
Cok iyi haber gozunuz aydin.atkestanesi tabiki işe yarayabilir sonucta varisli damarlar icin kullanilan bir bitki.tebrik ederim.guzel haberlerin gelsin artik

Cok iyi haber gozunuz aydin.atkestanesi tabiki işe yarayabilir sonucta varisli damarlar icin kullanilan bir bitki.tebrik ederim.guzel haberlerin gelsin artik
Baktınız mı sızde bişe yok dımı dr ızınlıydı gosteremedık ama ultrasyon dr ameliyat gerekmıyor demiş

Baktınız mı sızde bişe yok dımı dr ızınlıydı gosteremedık ama ultrasyon dr ameliyat gerekmıyor demiş
Baktim canim ben tam anlamayabilirim ama 1 senedir arastira arastira mastir yaptim neredeysebirdaha semen analizi yaptirin bence ona gore doktorunuz yol gosterrcektir

Baktim canim ben tam anlamayabilirim ama 1 senedir arastira arastira mastir yaptim neredeysebirdaha semen analizi yaptirin bence ona gore doktorunuz yol gosterrcektir
:)) bnde ıkı aydır okadar cok arastırıyorumki ama hergun yenı seyler ögrenıyorum tmmdır çok çok tşkederim doktor ızınlı carsamba gıdebılırız inşAllah duzelmiştır

Ameliyatı nerde hangı soktora olcak

Istanbul Cerrahi hastanesinde olduk . Doktorumuz da TUNCAY TAŞ
Merhaba varıkosel ameliyatı içün kimi önerırsınız arastırma yaparakmı drr gıttınız

Esınız ameliyat oldu mu

Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı. Doktor ameliyata şuan gerek yok demiş. Bir kaç ay sonra olmazsa tekrar görüşelim demiş. eşimin sperm sayısı 108 milyon hızı %10. Doktor ameliyatı sperm sayısı 17 milyon falan olana yapıyoruz senin sayın gayet iyi, Şuan hızını yükselttiğinde sorun kalmaz demiş Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası teşekkürler.

Bizimde 63 milyondu bize de gerek yok dedi doktor sadece hızı düşük olduğu için ilaç takviyesi verdi bizde keçiboynuzu kürü yapıyoruz. 1.5 ay sonra tekrar test verecek eşim ve ona göe yol izleyeceğiz sizin gayet iyi bence keiboynuzu pekmezi ve kürünü uygulayın inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur.

Varıkosel içün önerebılcegınız ürolojı doktotu var mı

Morfolojısı sıkıntılı yalnız ona bi el atın sayınız hareketınız guzel morfolojı içün e vıtamını önerıyolar bi arastırın istersenız
Bir ozel hastaneye gittik iyi bir docent son bir test daha istedi karar vermek adina .sayi 52 milyon ileri hareket yuzde 40 ancak morfoloji gene 1 cikti.Bu degerlerle ameliyat etmek istemiyorum dedi ve 3 ay proxeed plus kullanmamiz istedi ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz belki bir test daha olacak , hayirlisi artik.

Bir ozel hastaneye gittik iyi bir docent son bir test daha istedi karar vermek adina .sayi 52 milyon ileri hareket yuzde 40 ancak morfoloji gene 1 cikti.Bu degerlerle ameliyat etmek istemiyorum dedi ve 3 ay proxeed plus kullanmamiz istedi ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz belki bir test daha olacak , hayirlisi artik.Birkac farkli yerde yaptirdik test sonuclari genelde aynj cikti.

Proxeed plus kullanarak morfolojisi yukselen varmidir acaba 1, 5 sene icinde 5 test yaptirdik 4 unde morfoloji 1 cikti , bir test de 0 cikti.

Proxeed plus kullanarak morfolojisi yukselen varmidir acaba 1, 5 sene icinde 5 test yaptirdik 4 unde morfoloji 1 cikti , bir test de 0 cikti.
Merhaba evıcap önerılıyor morfolojı içün bizim birdi iki oldu bir ayda şimdı tekrar test yapcaz ama sadece bir ay kullandık en fazla ıki ay önerılıyor evıcap 200 ,

Merhaba evıcap önerılıyor morfolojı içün bizim birdi iki oldu bir ayda şimdı tekrar test yapcaz ama sadece bir ay kullandık en fazla ıki ay önerılıyor evıcap 200 ,
Evet bize de hem proxeed hem evicap verdi biz bir de keçiboynuzu kürü yapıyoruz daha 1 ayımız var test için o zamana kadar devam. 20 martta gitmiştik 1.5 ay sonra örnek ver gel dedi doktor bakalım hayırlısı.

Evet bize de hem proxeed hem evicap verdi biz bir de keçiboynuzu kürü yapıyoruz daha 1 ayımız var test için o zamana kadar devam. 20 martta gitmiştik 1.5 ay sonra örnek ver gel dedi doktor bakalım hayırlısı.
Ameliyat oldu mu eşiniz varıkosrl evıcap kac verdı dr 200 mu 400 mu

Ameliyat oldu mu eşiniz varıkosrl evıcap kac verdı dr 200 mu 400 mu
Hayır doktor hemen ameliyat ol diyemem dedi 1.aşaması ve çok az olduğu için gerek duymadı 1.5 ay sonra test ver gel eğer ilerleme olmazsa başka bir ilaç daha vereceğim dedi. 400 olması lazım eve gidince bakar tekrardan yazarım. Sizin çok mu düşük sperm sayınız yoksa sadece hız ve morfoloji mi sorunlu?

Sayımız iyi ama hareket hıc yok yerın de 6 galıba morfloji 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…