Bugun tekrar ultrasyon cektırdık varıkosel gözukmedı sadece bı kıst gozukuyor ıkı ayda gecmış olabılırmı atkestanesı kullandık cok saskınımTup bebek dusunuyorsaniz egerki ameliyat olmadan yaptirmayin derim.reflude antibiuotik veriyorlar yanilmiyorsam.biz 3 dr a gosterdik.biri gerek yok dedi 3 ay ilac tedavisi verdi iyilesme saglanmayinca ameliyata karar verdik.bence bir doktora daha gorunup kararinzii verin iyice zaman gecmeden
Cok iyi haber gozunuz aydin.atkestanesi tabiki işe yarayabilir sonucta varisli damarlar icin kullanilan bir bitki.tebrik ederim.guzel haberlerin gelsin artikBugun tekrar ultrasyon cektırdık varıkosel gözukmedı sadece bı kıst gozukuyor ıkı ayda gecmış olabılırmı atkestanesı kullandık cok saskınım
Baktınız mı sızde bişe yok dımı dr ızınlıydı gosteremedık ama ultrasyon dr ameliyat gerekmıyor demişCok iyi haber gozunuz aydin.atkestanesi tabiki işe yarayabilir sonucta varisli damarlar icin kullanilan bir bitki.tebrik ederim.guzel haberlerin gelsin artik
Baktim canim ben tam anlamayabilirim ama 1 senedir arastira arastira mastir yaptim neredeyseBaktınız mı sızde bişe yok dımı dr ızınlıydı gosteremedık ama ultrasyon dr ameliyat gerekmıyor demiş
:)) bnde ıkı aydır okadar cok arastırıyorumki ama hergun yenı seyler ögrenıyorum tmmdır çok çok tşkederim doktor ızınlı carsamba gıdebılırız inşAllah duzelmiştırBaktim canim ben tam anlamayabilirim ama 1 senedir arastira arastira mastir yaptim neredeysebirdaha semen analizi yaptirin bence ona gore doktorunuz yol gosterrcektir
Ameliyatı nerde hangı soktora olcakAmeliyattan sonra 6ay gibi bir süreden sonra mı kendilerine geliyor değerler acaba.. benim eşimde ameliyat olacak morfoloji sıkıntısı var tek taraflı varikosel var ilk başta ameliyata gerek yok dedi en son gittiğinde ameliyat dedi.. nasip bakalım ne olacak hayırlısı olur inşAllah hepimiz hakkında
Istanbul Cerrahi hastanesinde olduk . Doktorumuz da TUNCAY TAŞ
Merhaba varıkosel ameliyatı içün kimi önerırsınız arastırma yaparakmı drr gıttınızMaalesef henuz alamdk canim .Varikosel tek tarfliydi solda . Bizim ilk yaptrdgi teste toplam sayi 3 milyondu Temmuzda yaptrmisti.Direk tup bebek hic ugrasmyin dediler .Tbi yilmadk Ben esime mayis ayinda baslmstm keci boy.kurune hislerime guvenrm cnku ki bebek dusunmyoduk henuz .Ameliyat oldu esim 3 .ay testinde mm 12.8 di sayi hizda artmisti ve en 5. Ayda yaptrdgmzda mm sayi 12.4 du toplam sayi 53 milyondu volumu artmisti cnku taze sklmis meyve suyu nar suyu havuc vs .Hep bunlar sayesinde bizim hiz dusuk 25 ama 10 dan. Buralri gordk ilac degiskligi yapti dr beklmdyz onumzdki ay kismt olursa hem onun icin hem benim gitcez.Ve canim sunu soyliyim Varikosel ne kadar uzun kalirsa o kadar tahribat yapiyor testiste yani duzelme cok gec oluyor .Dr esime sen uzun zamn Varikosel tasimissn dedi 4 5 senelk yani kararinizi verin bi an once bence dr ilac verir ama morfoloji icin dogal e vitamini onarma yapiyor cok ve kirk kilit otu O kadar cok arasrip ogrendm ki
Esınız ameliyat oldu muMerhabalar, esimde cift tarafli varikosel mevcut.Uzun suren alternatif tedavi girisimlerimiz sonuc vermedi maalesef ve en sonunda mecburen ameliyata karar kıldık.Dopler ve semen testi sonuclarimizi da paylasiyorum yorumlarsaniz sevinirim.Ameliyat ile de ilgili olarak hangi hastanede olunur istanbul avrupa yakasi ozellikle(ozel yada devlet), onerebileceginiz doktor varmidir, ucretleri ne kadardirEki Görüntüle 2234382 oncesi ve sonrasi tavsiyeleriniz olursa paylasmanizi rica ediyorum.
Bizimde 63 milyondu bize de gerek yok dedi doktor sadece hızı düşük olduğu için ilaç takviyesi verdi bizde keçiboynuzu kürü yapıyoruz. 1.5 ay sonra tekrar test verecek eşim ve ona göe yol izleyeceğiz sizin gayet iyi bence keiboynuzu pekmezi ve kürünü uygulayın inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur.Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı. Doktor ameliyata şuan gerek yok demiş. Bir kaç ay sonra olmazsa tekrar görüşelim demiş. eşimin sperm sayısı 108 milyon hızı %10. Doktor ameliyatı sperm sayısı 17 milyon falan olana yapıyoruz senin sayın gayet iyi, Şuan hızını yükselttiğinde sorun kalmaz demiş Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası teşekkürler.
Bir ozel hastaneye gittik iyi bir docent son bir test daha istedi karar vermek adina .sayi 52 milyon ileri hareket yuzde 40 ancak morfoloji gene 1 cikti.Bu degerlerle ameliyat etmek istemiyorum dedi ve 3 ay proxeed plus kullanmamiz istedi ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz belki bir test daha olacak , hayirlisi artik.Morfolojısı sıkıntılı yalnız ona bi el atın sayınız hareketınız guzel morfolojı içün e vıtamını önerıyolar bi arastırın istersenız
Bir ozel hastaneye gittik iyi bir docent son bir test daha istedi karar vermek adina .sayi 52 milyon ileri hareket yuzde 40 ancak morfoloji gene 1 cikti.Bu degerlerle ameliyat etmek istemiyorum dedi ve 3 ay proxeed plus kullanmamiz istedi ve 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz belki bir test daha olacak , hayirlisi artik.Birkac farkli yerde yaptirdik test sonuclari genelde aynj cikti.Merhaba.Değerleriniz çok kötü değil aslında yazanlara göre kaç defa test yapıldı.Bütün testler aynı labdamı yapıldı bunlar önemli.Bence varikosel ameliyatı iyi düşünülmesi gereken bir operasyon.Nasıl desem herhangi bir ameliyatı olup o dertten kurtulmak gibi değil sonuçları herkeste farklı umarım hakkınızda en hayırlı kararı verebilirsiniz.
Hayir 3 ay proxeed plus kullanimi onerdi doktor.Esınız ameliyat oldu mu
Merhaba evıcap önerılıyor morfolojı içün bizim birdi iki oldu bir ayda şimdı tekrar test yapcaz ama sadece bir ay kullandık en fazla ıki ay önerılıyor evıcap 200 ,Proxeed plus kullanarak morfolojisi yukselen varmidir acaba 1, 5 sene icinde 5 test yaptirdik 4 unde morfoloji 1 cikti , bir test de 0 cikti.
Evet bize de hem proxeed hem evicap verdi biz bir de keçiboynuzu kürü yapıyoruz daha 1 ayımız var test için o zamana kadar devam. 20 martta gitmiştik 1.5 ay sonra örnek ver gel dedi doktor bakalım hayırlısı.Merhaba evıcap önerılıyor morfolojı içün bizim birdi iki oldu bir ayda şimdı tekrar test yapcaz ama sadece bir ay kullandık en fazla ıki ay önerılıyor evıcap 200 ,
Ameliyat oldu mu eşiniz varıkosrl evıcap kac verdı dr 200 mu 400 muEvet bize de hem proxeed hem evicap verdi biz bir de keçiboynuzu kürü yapıyoruz daha 1 ayımız var test için o zamana kadar devam. 20 martta gitmiştik 1.5 ay sonra örnek ver gel dedi doktor bakalım hayırlısı.
Hayır doktor hemen ameliyat ol diyemem dedi 1.aşaması ve çok az olduğu için gerek duymadı 1.5 ay sonra test ver gel eğer ilerleme olmazsa başka bir ilaç daha vereceğim dedi. 400 olması lazım eve gidince bakar tekrardan yazarım. Sizin çok mu düşük sperm sayınız yoksa sadece hız ve morfoloji mi sorunlu?Ameliyat oldu mu eşiniz varıkosrl evıcap kac verdı dr 200 mu 400 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?