Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayımız iyi ama hareket hıc yok yerın de 6 galıba morfloji 2
Evicap 400 müş canım. Evet bizimde sayımız iyi ama hareketlilik problemli bizde de 6 morfoloji 1 doktorunuz direk ameliyat mı dedi? Başka bir doktora da gözükün isterseniz varikosel kaçıncı seviye?

Arkadaşım ben de yardımcı olmaya çalışayım. Bizim hareket 0, morfoloji %2 idi. (Antalya tüp bebek merkezi laboratuvarında, devlet hastanesinde ve gelecek tüp bebek merkezinde çok iyiydi sonuçlarımız) Varikosel ameliyatından 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür.
iyi bir doktor bul, micro cerrahi yöntemi ile olsun. Kafanı da rahatlat. Olur inşallah.

Evicap 400 müş canım. Evet bizimde sayımız iyi ama hareketlilik problemli bizde de 6 morfoloji 1 doktorunuz direk ameliyat mı dedi? Başka bir doktora da gözükün isterseniz varikosel kaçıncı seviye?
1.derece ama cok okudum arastırdım 1.derece de 3.derecede olsa eger sperm bozuyorsa hmn ameliyat onerılıyor ama 3.derece sperm bozmuyorsa olmayın da dıyorlar,bızım hareket cok kotu mırfolojı 1.2 oluyor o yuzden artık ameliyat kesınlestı gözumuzde nısan da olcaz gıbı bakalım en sın sperm testıne bakcak dr ona gore yonlendırcek bızı

Sız artı kürler vıtamınler ılaclar kullandınız mı

Anladım canım bize direk ameliyat diyemem dedi eşimde zaten pek ameliyat olma taraftarı değildi işine geldi.Artık bekleyeceğiz bakalım 1.5 ay sonra neler olacak.

Anladım canım bize direk ameliyat diyemem dedi eşimde zaten pek ameliyat olma taraftarı değildi işine geldi.Artık bekleyeceğiz bakalım 1.5 ay sonra neler olacak.
Tabı tabı bekleyın bızede bekleyın dr dedı üç ay olcak bekleyeli ama bıse olmadı oyuzden ameliyat yakındır olmamız

Bizde cift tarafli varikosel mevcut.Artik ameliyat tarihini almaya gider gibi gittik hastaneye son bi test istedi doktor.Muayene sonucunda ileri derece varikosel dedi doktor ancak sayi toplam 52 milyon ileri hareket yuzde 40 cikinca morfoloji yuzde 1 icin proxeed verdi 3 ay.Umarim iyi gelirde zaman kaybi olmaz hayirlisi olsun.

Aynı durumdayız bakalım bu aykı sonucumuz ne cıkcak ona göre ameliyat önererır bızde de cıft taraflı mırfolojı için evıcap önerıyolar bı arastırın istersenız

Proxeed in daha gelişmiş olanı varmış promen k onu da bı arastırın isterseniz biz ameliyat olalım buyuk ıhtımal onu kullanırım

Tabı tabı bekleyın bızede bekleyın dr dedı üç ay olcak bekleyeli ama bıse olmadı oyuzden ameliyat yakındır olmamız
Offf ne kadar zor beklemesi de ya gerçekten 3.senemize gireceğiz bu zamana kadar hep benden yana sorun aradık en sonunda eşim artık bende gideyim dedi ve bu çıktı keşke başta ikimiz de aynı anda gitseydik. neyse hayırlısı böyleymiş inşallah bizde bebeklerimize kavuşuruz.

Bizim de sonucumuz buna cok benzer baş anonalisi hızı sayısı ve 2. Derece sol tarafında varikosel vardı 3 sene önce bakıldıgında, ama doktorlar bize ameliyat önermedi değerleri iyi dediler. Olmadı cocugumuz bitürlü biz de tüp bebek yaptırdık

Tüp bebeğiniz tuttumu imse teknıgı mı uygulattınız nerde yaptırdınız tüp bebegı

Bnımde ıkı sene dr ıkınızde de bıse yok dedı bn yıne bnden dolayı stresten olmuyo dıye dusundum megerse eşimde varıkosel varmış kadın doğum bursa Gizem yıldırım ikinizde de sorun yok dedı ve 2senem boşa gıttı nasıp kısmet ama çokta kızgınım kadın doğumcular erkek soermıne bakıyor bıse yok dıyor sen bakana kadar yonlendır ürolojı doktoruna

Bize de doktorun bir tanesi çok hafif var dedi, ne vitaminler ne kürler kullandık. Hatta tüp bebek denedik, keşke bu yola çıktığımızda bu doktora gidip muayene olsaydık da bu kadar masraf etmeseydik. Allah yardımcınız olsun.

Tüp bebeğiniz tuttumu imse teknıgı mı uygulattınız nerde yaptırdınız tüp bebegı
Eşinizin sperm sayısı iyi bence tüpe gecin ameliyatla da 6 ay iyileşme 6 ay da doğal yol bekliceksiniz. Biz kaan aydosta baş anomalisi icin neler neler kullandık 9 ay boyunca ama olmadı değişmedi. İmsi tekniği ile ilk denemede tuttu. Memorial şişlide oldum. Embriyolara da pgt yaptırdık öyle transfer oldu. Tek embriyo transferiydi. 2 tane de pgtli embriyo dondurduk 5.gün embriyoları

Bende hep stresten diye düşümdüm ilk sene zaten daha yeni dediler umursamadılar sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu sizin çocuğunuz olıyor deneyin dediler 2017 den beri deniyoruz en son burdan okuya okuya kendimiz çareler aramaya başladıl ve öyle sperm verdik bakalım üroloji doktorumuz iyi artık gerisi Allahın takdirinde

Son yaptirdigimiz test sonuclarimizi ekliyorum arkadaslar yorumlarsaniz sevinirim.Bu sonuclara gore 3 ay proxeed onerdi doktor insallah faydasi olur.

Varıkoselde dna hasarı cok oluyormuş iyi gıbı gozuken spermler hasarlı oluyormuş o yuzden ilk ameliyat artan sonuclarla asılama tup dusunuyorum kafam daha rahat etcek oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…