Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşinizin mırfolojısınde sıkıntı var 1
Esınızın sadece morfolojı sıkıntılı gözukuyor kabak cekırdegı çiğ tuketın bıde evıcap var tabı doktorunuza sorun ve arastırın morfolojıye cok faydalı

Hayırlısı olsun inşAllah biran önce bebişinize bebişlerımıze kavusalım inşAllah

Varıkoselde dna hasarı cok oluyormuş iyi gıbı gozuken spermler hasarlı oluyormuş o yuzden ilk ameliyat artan sonuclarla asılama tup dusunuyorum kafam daha rahat etcek oyle
Bizde de sperm dna hasarı vardı varikosel kaynaklı değil dedi kaan aydos ve ilac tedavisi uyguladı. 9 ay sonra hasar yüzde 2 ye düştü yüzde 50lerden

Bizde de sperm dna hasarı vardı varikosel kaynaklı değil dedi kaan aydos ve ilac tedavisi uyguladı. 9 ay sonra hasar yüzde 2 ye düştü yüzde 50lerden
Esınız ameliyat olmadan mı tup bebek denedınız sız bnde tüp yaptırırsam şişli memorıal semra hanımı dusunuyorum ama nekadar yazı okuduysam varıjoselden kurtulun yazıyorlar

Esınız ameliyat olmadan mı tup bebek denedınız sız bnde tüp yaptırırsam şişli memorıal semra hanımı dusunuyorum ama nekadar yazı okuduysam varıjoselden kurtulun yazıyorlar
Bize varikosel ameliyatı sayısı iyi oldugu icin tavaiye edilmedi ve sayı da sizinki kadardı. Ameliyat olmadan dna hasarını düsürüp tüpe gectik biz de. Busene eşimi tekrar kontrollere yollucam varikosel icin, ilerlemişse ameliyat olsun istiyorum sonucta sayı sıfırlayınca ameliyat pek de mantıklı değil. Eşimin mlde 48 milyondu spermi

Aslında mantıklı sayı varsa dna hasarını yok edıyorsunuz ama bızım harekette sıfır hiç yok buda tüp bebegı etkılıyormuş dıye okudum arastırdım cok okadar kafam karısıkkı me yapsak dıye 3ayda sonuc alanlarda var ameliyattan o yuzden ılk amelıyat sonra tuo dendmek mantıklı geldı tabı yasımda 34 oldu

Bugun esımın sonucu cıktı hareket sıfır morfolojı 1 dr varıkosel var 1 grade ameliyat olursan surec uzayabılır morfolojı sekıl bozuklugu varıkosel yapmaz demiş sma okudum her kaynakta yapar yazıyor varıkosel ameliyatından önce morfolojısı bozuk olup iylesen oldu mu

Bence kesinlikle en kisa surede ameliyat olsun ondan sonra 3 ay araliksiz saracoglunun keciboynuzu kurunu E vitamini ve dogal beslenme sureciyle mucizenize kavusmanizi diliyorum

Devlet hastaneleri direkt ameliyat oneriyor.Bana sorarsaniz iyi bi hastanede iyi bir doktora son bir bir muayene test vb. Yaptirip sonrasinda karar alin.Ameliyat yada tedavi yola devam edin.

Bence kesinlikle en kisa surede ameliyat olsun ondan sonra 3 ay araliksiz saracoglunun keciboynuzu kurunu E vitamini ve dogal beslenme sureciyle mucizenize kavusmanizi diliyorum
Merhaba e vitamini evıcap mı kullanalım ne önerıyorsunuz sentetık oldugunu soyluyorlar evıcapın

Devlet hastaneleri direkt ameliyat oneriyor.Bana sorarsaniz iyi bi hastanede iyi bir doktora son bir bir muayene test vb. Yaptirip sonrasinda karar alin.Ameliyat yada tedavi yola devam edin.
Üç doktora gıttık hepsı ameliyat dedı sadece drlar bnım yasıma takılıyorlar ama amh bnım 3 yanı yumurtlamam ıyı 3,6 1senede sabredebılırım sanırsam tüp bebege o yuzden yonlendırmek istıyorlar yasıma takılıyorlar

Biz evicap 200luk kullandik.sentetikmi bilmiyrm ama dogalini bulabiliuosaniz daha iyi tabi
kac ay evıcap kulandınız kürü üc ay hergun yaptınız mı cunkı ilk hafta sabah akşam sonrakı hafta sadece akşam sonrakı haftada arada içirin denılıyor sız nasıl uyguladınız dogrusu nedır

Sacmalamasinlar her denilenede inanma.benim esimde ameliyat oldu 7.ayda iyilesme oldu 8.ayimda mujdem karnimda Allahin izniyle.Rabbim korusun onu darisi basiniza olsun.

kac ay evıcap kulandınız kürü üc ay hergun yaptınız mı cunkı ilk hafta sabah akşam sonrakı hafta sadece akşam sonrakı haftada arada içirin denılıyor sız nasıl uyguladınız dogrusu nedır
Ben ilk bir hafta sbah aksam yatarken icirdim.sonra sadece aksam yatarken icti.2.5ay birfiil devam ettim hic birakmadan ve bunun yaninda ari sutu bal polen karisimi yedik ikimizde(sabahlari ac) dogal beslendik hergun avakado ceviz findik kuruuzum kuruincir yedik nohut yemeginin suyunu atmadan yemegini yaptim.bizim yaptiklarimiz bunlardi okuyana, yapmak isteyene umut olsun.ben bu kure cok inandim once Allahin izniyle tabiki 27martta cift cizgiyi gordum elhamdulillah

Çok şükür ameliyat olsun bnde kürü yapcam inşAllah arı sutu şolende cok faydalıymış inşAllah bızlerde güzel haberleri alırız çok tskederim

Sacmalamasinlar her denilenede inanma.benim esimde ameliyat oldu 7.ayda iyilesme oldu 8.ayimda mujdem karnimda Allahin izniyle.Rabbim korusun onu darisi basiniza olsun.
Amin inşAllah biz ameliyatı olalım Rabbim nasıp etsın inşAllAh degerler düzelmezse tüp bebek yaptırırız

Amin inşAllah biz ameliyatı olalım Rabbim nasıp etsın inşAllAh degerler düzelmezse tüp bebek yaptırırız
InsaAllah canim.Rabbim sanada nasip etsin.tup bebek bile yaptiracaksaniz ameliyat olmadan yaptirmayin sakin.ki olduktan sonra dedigimi yap biiznillah olur.guzel haberleeini.bekliyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…