Eşinizin mırfolojısınde sıkıntı var 1Son yaptirdigimiz test sonuclarimizi ekliyorum arkadaslar yorumlarsaniz sevinirim.Bu sonuclara gore 3 ay proxeed onerdi doktor insallah faydasi olur.Eki Görüntüle 2252429 Eki Görüntüle 2252430 Eki Görüntüle 2252430 Eki Görüntüle 2252429
Son yaptirdigimiz test sonuclarimizi ekliyorum arkadaslar yorumlarsaniz sevinirim.Bu sonuclara gore 3 ay proxeed onerdi doktor insallah faydasi olur.Eki Görüntüle 2252429 Eki Görüntüle 2252430 Eki Görüntüle 2252430 Eki Görüntüle 2252429
Esınızın sadece morfolojı sıkıntılı gözukuyor kabak cekırdegı çiğ tuketın bıde evıcap var tabı doktorunuza sorun ve arastırın morfolojıye cok faydalıBende hep stresten diye düşümdüm ilk sene zaten daha yeni dediler umursamadılar sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu sizin çocuğunuz olıyor deneyin dediler 2017 den beri deniyoruz en son burdan okuya okuya kendimiz çareler aramaya başladıl ve öyle sperm verdik bakalım üroloji doktorumuz iyi artık gerisi Allahın takdirinde
Hayırlısı olsun inşAllah biran önce bebişinize bebişlerımıze kavusalım inşAllahBende hep stresten diye düşümdüm ilk sene zaten daha yeni dediler umursamadılar sonra hamile kaldım ama dış gebelik oldu sizin çocuğunuz olıyor deneyin dediler 2017 den beri deniyoruz en son burdan okuya okuya kendimiz çareler aramaya başladıl ve öyle sperm verdik bakalım üroloji doktorumuz iyi artık gerisi Allahın takdirinde
Bizde de sperm dna hasarı vardı varikosel kaynaklı değil dedi kaan aydos ve ilac tedavisi uyguladı. 9 ay sonra hasar yüzde 2 ye düştü yüzde 50lerdenVarıkoselde dna hasarı cok oluyormuş iyi gıbı gozuken spermler hasarlı oluyormuş o yuzden ilk ameliyat artan sonuclarla asılama tup dusunuyorum kafam daha rahat etcek oyle
Esınız ameliyat olmadan mı tup bebek denedınız sız bnde tüp yaptırırsam şişli memorıal semra hanımı dusunuyorum ama nekadar yazı okuduysam varıjoselden kurtulun yazıyorlarBizde de sperm dna hasarı vardı varikosel kaynaklı değil dedi kaan aydos ve ilac tedavisi uyguladı. 9 ay sonra hasar yüzde 2 ye düştü yüzde 50lerden
Bize varikosel ameliyatı sayısı iyi oldugu icin tavaiye edilmedi ve sayı da sizinki kadardı. Ameliyat olmadan dna hasarını düsürüp tüpe gectik biz de. Busene eşimi tekrar kontrollere yollucam varikosel icin, ilerlemişse ameliyat olsun istiyorum sonucta sayı sıfırlayınca ameliyat pek de mantıklı değil. Eşimin mlde 48 milyondu spermiEsınız ameliyat olmadan mı tup bebek denedınız sız bnde tüp yaptırırsam şişli memorıal semra hanımı dusunuyorum ama nekadar yazı okuduysam varıjoselden kurtulun yazıyorlar
Bence kesinlikle en kisa surede ameliyat olsun ondan sonra 3 ay araliksiz saracoglunun keciboynuzu kurunu E vitamini ve dogal beslenme sureciyle mucizenize kavusmanizi diliyorumBugun esımın sonucu cıktı hareket sıfır morfolojı 1 dr varıkosel var 1 grade ameliyat olursan surec uzayabılır morfolojı sekıl bozuklugu varıkosel yapmaz demiş sma okudum her kaynakta yapar yazıyor varıkosel ameliyatından önce morfolojısı bozuk olup iylesen oldu mu
Devlet hastaneleri direkt ameliyat oneriyor.Bana sorarsaniz iyi bi hastanede iyi bir doktora son bir bir muayene test vb. Yaptirip sonrasinda karar alin.Ameliyat yada tedavi yola devam edin.Bugun esımın sonucu cıktı hareket sıfır morfolojı 1 dr varıkosel var 1 grade ameliyat olursan surec uzayabılır morfolojı sekıl bozuklugu varıkosel yapmaz demiş sma okudum her kaynakta yapar yazıyor varıkosel ameliyatından önce morfolojısı bozuk olup iylesen oldu mu
Merhaba e vitamini evıcap mı kullanalım ne önerıyorsunuz sentetık oldugunu soyluyorlar evıcapınBence kesinlikle en kisa surede ameliyat olsun ondan sonra 3 ay araliksiz saracoglunun keciboynuzu kurunu E vitamini ve dogal beslenme sureciyle mucizenize kavusmanizi diliyorum
Üç doktora gıttık hepsı ameliyat dedı sadece drlar bnım yasıma takılıyorlar ama amh bnım 3 yanı yumurtlamam ıyı 3,6 1senede sabredebılırım sanırsam tüp bebege o yuzden yonlendırmek istıyorlar yasıma takılıyorlarDevlet hastaneleri direkt ameliyat oneriyor.Bana sorarsaniz iyi bi hastanede iyi bir doktora son bir bir muayene test vb. Yaptirip sonrasinda karar alin.Ameliyat yada tedavi yola devam edin.
Biz evicap 200luk kullandik.sentetikmi bilmiyrm ama dogalini bulabiliuosaniz daha iyi tabiMerhaba e vitamini evıcap mı kullanalım ne önerıyorsunuz sentetık oldugunu soyluyorlar evıcapın
kac ay evıcap kulandınız kürü üc ay hergun yaptınız mı cunkı ilk hafta sabah akşam sonrakı hafta sadece akşam sonrakı haftada arada içirin denılıyor sız nasıl uyguladınız dogrusu nedırBiz evicap 200luk kullandik.sentetikmi bilmiyrm ama dogalini bulabiliuosaniz daha iyi tabi
Sacmalamasinlar her denilenede inanma.benim esimde ameliyat oldu 7.ayda iyilesme oldu 8.ayimda mujdem karnimda Allahin izniyle.Rabbim korusun onuÜç doktora gıttık hepsı ameliyat dedı sadece drlar bnım yasıma takılıyorlar ama amh bnım 3 yanı yumurtlamam ıyı 3,6 1senede sabredebılırım sanırsam tüp bebege o yuzden yonlendırmek istıyorlar yasıma takılıyorlar
Ben ilk bir hafta sbah aksam yatarken icirdim.sonra sadece aksam yatarken icti.2.5ay birfiil devam ettim hic birakmadan ve bunun yaninda ari sutu bal polen karisimi yedik ikimizde(sabahlari ac) dogal beslendik hergun avakado ceviz findik kuruuzum kuruincir yedik nohut yemeginin suyunu atmadan yemegini yaptim.bizim yaptiklarimiz bunlardi okuyana, yapmak isteyene umut olsun.ben bu kure cok inandim once Allahin izniyle tabiki 27martta cift cizgiyi gordum elhamdulillahkac ay evıcap kulandınız kürü üc ay hergun yaptınız mı cunkı ilk hafta sabah akşam sonrakı hafta sadece akşam sonrakı haftada arada içirin denılıyor sız nasıl uyguladınız dogrusu nedır
Çok şükürBen ilk bir hafta sbah aksam yatarken icirdim.sonra sadece aksam yatarken icti.2.5ay birfiil devam ettim hic birakmadan ve bunun yaninda ari sutu bal polen karisimi yedik ikimizde(sabahlari ac) dogal beslendik hergun avakado ceviz findik kuruuzum kuruincir yedik nohut yemeginin suyunu atmadan yemegini yaptim.bizim yaptiklarimiz bunlardi okuyana, yapmak isteyene umut olsun.ben bu kure cok inandim once Allahin izniyle tabiki 27martta cift cizgiyi gordum elhamdulillah
Amin inşAllah biz ameliyatı olalım Rabbim nasıp etsın inşAllAh degerler düzelmezse tüp bebek yaptırırızSacmalamasinlar her denilenede inanma.benim esimde ameliyat oldu 7.ayda iyilesme oldu 8.ayimda mujdem karnimda Allahin izniyle.Rabbim korusun onudarisi basiniza olsun.
InsaAllah canim.Rabbim sanada nasip etsin.tup bebek bile yaptiracaksaniz ameliyat olmadan yaptirmayin sakin.ki olduktan sonra dedigimi yap biiznillah olur.guzel haberleeini.bekliyorum kuzumAmin inşAllah biz ameliyatı olalım Rabbim nasıp etsın inşAllAh degerler düzelmezse tüp bebek yaptırırız
İnşAllah inşAllah Allah Razı olsunInsaAllah canim.Rabbim sanada nasip etsin.tup bebek bile yaptiracaksaniz ameliyat olmadan yaptirmayin sakin.ki olduktan sonra dedigimi yap biiznillah olur.guzel haberleeini.bekliyorum kuzum
Sadece neofortıl mi kullandınız baska kürler e vıtamını ve günde kac taneNeofortil 3 ay kullandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?