- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Çok farklı bir test. Sayı ve hareket çok çok iyi görünüyor anlayabildigim kadarıyla. Ama morfoloji ile ilgili bir veri göremedim. Yine de sorun olacak bir durum olacağını düşünmüyorum sayı ve hareket bu kadar iyiyken.Eki Görüntüle 2147523
Yorumlarmıınız arkadaşlar
Tesekkurler2.4mm çok ameliyatlık gibi durmuyor. Yani asıl problem varikosel değil muhtemelen. Takviyelerden fayda görebilirsiniz. İyi bir üroloğa başvurmanız lazım. Rastgele doktorlar hepsi başka şey söyleyebilir. Ya da kendiniz araştırıp takviyeler alacaksiniz.
Sorun çok ileri seviyede değil gibi görünüyor. Varikoseli olup tüp bebekle sonuç alan çok kişi var. Varikoseli olup doğal gebelik yaşayan da çok kişi var. Yani herkeste aynı etkiyi yapmiyor. Zaten tedaviye de başlamışsın onun için olumlu düşünmelisin. İnşallah sonucu iyi olur.Kızlar eşime de ztb hastanesinde iki kez test yaptırdık morfoloji 5, hızlı ve yavaş hareketi toplam %25 çıktı doktor direk aşılama yada tüp dedi. Elle muayenede de sol orta derece varikosel dedi ama sperm sayısi iyiydi. Sadece hız ve morfoliji sorunluydu. Bızde tüp bebeğe başladık ama korkuyorum tutmazsa diye. Çünkü benim ciğerim vs rahatsız bunları göze alıp iğne ve anesteziyle yumurta toplama işlemine alacaklar. Ben sağlığını göze almışken eger varikosel önümüze engel olursa çok üzülürüm. Başka varikosel ameliyatı olmayıp tüp bebeği tutan var mı
Canim kaç yıllık evlisin ameliyat olmak istemediyseniz bi süre hiza ve morfolojiye iyi gelen kürler deneseydiniz tup bebekte n önce keci boynuzu kürü v.s .ama olumlu düşün zaten tup bebekte spermlerin en iyilerini seçiyorlar ins başarılı olur.sperm sonuclarinizda cok kötü değil.hayirlisiyla hamile kalirsin InsKızlar eşime de ztb hastanesinde iki kez test yaptırdık morfoloji 5, hızlı ve yavaş hareketi toplam %25 çıktı doktor direk aşılama yada tüp dedi. Elle muayenede de sol orta derece varikosel dedi ama sperm sayısi iyiydi. Sadece hız ve morfoliji sorunluydu. Bızde tüp bebeğe başladık ama korkuyorum tutmazsa diye. Çünkü benim ciğerim vs rahatsız bunları göze alıp iğne ve anesteziyle yumurta toplama işlemine alacaklar. Ben sağlığını göze almışken eger varikosel önümüze engel olursa çok üzülürüm. Başka varikosel ameliyatı olmayıp tüp bebeği tutan var mı
Canim kaç yıllık evlisin ameliyat olmak istemediyseniz bi süre hiza ve morfolojiye iyi gelen kürler deneseydiniz tup bebekte n önce keci boynuzu kürü v.s .ama olumlu düşün zaten tup bebekte spermlerin en iyilerini seçiyorlar ins başarılı olur.sperm sonuclarinizda cok kötü değil.hayirlisiyla hamile kalirsin Ins
Bu kadar umutsuz olma canim inanki değerler iyi .dua et bol bol tup bebek bile tutmayacak kadar sorun yok benceCnm ignelerimi vuruyorum yarın kontrolum var ama inan hiç içimde umut yok şimdiden tutmayacak gözüyle bakıyorum başta çok umutluydum ama önümdeki yol beni korkutuyor. Yumurta toplama işleminden sonra bakalım benim yumurtalar nasıl çıkacak iyi çıktı diyelim dollenecekmi dollenince tutacak mı anlayacağın kafam çok karışık Allah'ım hayırlısını versin
Kızlar eşime de ztb hastanesinde iki kez test yaptırdık morfoloji 5, hızlı ve yavaş hareketi toplam %25 çıktı doktor direk aşılama yada tüp dedi. Elle muayenede de sol orta derece varikosel dedi ama sperm sayısi iyiydi. Sadece hız ve morfoliji sorunluydu. Bızde tüp bebeğe başladık ama korkuyorum tutmazsa diye. Çünkü benim ciğerim vs rahatsız bunları göze alıp iğne ve anesteziyle yumurta toplama işlemine alacaklar. Ben sağlığını göze almışken eger varikosel önümüze engel olursa çok üzülürüm. Başka varikosel ameliyatı olmayıp tüp bebeği tutan var mı
Hayır cnm 3.ayda tekrar test yapıp öğrenebilirsinizKızlar eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu, o ay yaptığımız testte sperm sayısında problem yok sadece ileri hareket %5 ti, varikosel ameliyatından sonra bu ileri aktif spermler 1 ayda Düzelirmi?
Özel uyguladıgınız kür ilac varmıydıAyrıca yuzde 5 morfoloji kötü degil canim en iyi olanin bile yüzde 14 olurmuş.moralini bozma.benim esimin morfoloji yuzde 4 hiz ise sadece yüzde 5 ti simdi 9 haftalik hamileyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?