Erkek İnfertilitesi VARİKOSEL AMELİYATI OLANLAR ACİL YARDIM!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızında neden yaptın tüp bebeği morfoloji sorunundan dolayı olabilir kayiplarin
Bizim 4sene çocugumuz olmadı, jinekolog 1 aşılama yptı tutmadı dediki direk tüp bebek, varikosel ameliyatı önermedi, ozmn ilk tüp bebekte tuttu, bir kardeşi olsun dedik 3tüp bebek denememizin 3.sünde düşük yapınca varikosele yönlendik ameliyat için...

Selamun aleykum arkadaslar ben 9 aylik evliyim 5 aydir cocuk dusunuyorduk esimde meni sonrasi kan geliyordu sikayetimiz basta buydu ama muayene sonrasi varikosel cikti 3.derecede sol tesn8ste ameliyat dedi arastirma hastanesi
Canım çok bulanık bide foto atarken isim soyisim TC olan yerleri kapatıp çek burda o şekilde paylaşma bence
nasil kaldirayim

Selamun aleykum arkadaslar ben 9 aylik evliyim 5 aydir cocuk dusunuyorduk esimde meni sonrasi kan geliyordu sikayetimiz basta buydu ama muayene sonrasi varikosel cikti 3.derecede sol tesn8ste ameliyat dedi arastirma hastanesi

nasil kaldirayim
Sil fotoları tekrar yolla

Screenshot_2018-03-04-02-42-26.webp
Screenshot_2018-03-04-02-41-43.webp

Esim meni sonrasi kan geliyordu sikayetimiz buydu basta ama 3. Derece varikosel oldugunu ogrendik ilk foto varikoseli ogrendigimizdeki sonuc ikincisi 3 seans hacimat sonrasi aldigimiz sonuc mutis derecede artis var sadece bu kez spermde lokosit 3-4 ve 4-5 immatur grem hucresi bulundu bunlar galiba sekil bozuklugu yapiyormus bilen var mi tedavisi nedir bu arada aekadaslar hacamat deneyin derim kolay kolay esinizi bicak altina yatirmayin ameliyat olsaydik doktor %60 oran vermisti biz hacamatla 2 ayda bu sonuca ulastik tabi bunlar hep vesile sifayi veren Allah.

Acillll yardımmm kızlarrr....

Varikosel ameliyatı olan arkadaşlar çocugum olmuyor, eşimde elle muayenede varikosel anlaşılmadı, ama doopler ile röntgen çekiminde solda göründü doktor ameliyat dedi ama her yerde 1.derece elle muayene ile anlaşılmayan varikosel ameliyat edilsede fayda saglamaz diolar????? Kızlarrr tecrübeli kızlarrrdan yardımm istiorum....
elle muayene ile bir şey farkedilmediyse bende ameliyat yapılmaz diye biliyorum

Toplam sperm sayısı 8milyon
canım eğer 1ml de sperm sayınız 3milyondan az ise ameliyat fayda etmez diyorlar. Basit bir ameliyat. Birkaç yere gidin,ameliyat oneriyorlarsa olun bence

Acillll yardımmm kızlarrr....

Varikosel ameliyatı olan arkadaşlar çocugum olmuyor, eşimde elle muayenede varikosel anlaşılmadı, ama doopler ile röntgen çekiminde solda göründü doktor ameliyat dedi ama her yerde 1.derece elle muayene ile anlaşılmayan varikosel ameliyat edilsede fayda saglamaz diolar????? Kızlarrr tecrübeli kızlarrrdan yardımm istiorum....
Ayni durum bizdede var lararsiziz 2.4 mm varikosel cikti 3 mm altina ameliyat fayda eder mi supheliyiz degerler iyi fakat hizi yavas bize direk ameliyat dedi ama 3 mm altina bazi doktorlar ameliyat inermiyirmus

Ayni durum bizdede var lararsiziz 2.4 mm varikosel cikti 3 mm altina ameliyat fayda eder mi supheliyiz degerler iyi fakat hizi yavas bize direk ameliyat dedi ama 3 mm altina bazi doktorlar ameliyat inermiyirmus
İki ayrı devlet hastanesine gitti eşim, varikosel ameliyatını önermediler, sadece özeller para kapanı, progency m vitamin verdi, kullan dedi olur çocugun 1ay oldu kullanıo, en az 3ayda fayda edermiş, bakalım görcez, ameliyat olsada bi fayda etmez demiş doktorlar, bizde hem hız sorunu hemde morfoloji sorunu var...

İki ayrı devlet hastanesine gitti eşim, varikosel ameliyatını önermediler, sadece özeller para kapanı, progency m vitamin verdi, kullan dedi olur çocugun 1ay oldu kullanıo, en az 3ayda fayda edermiş, bakalım görcez, ameliyat olsada bi fayda etmez demiş doktorlar, bizde hem hız sorunu hemde morfoloji sorunu var...
Anladim canim bizim morfoloji %4 normal hizi biraz yavaş doktor ameliyat dedi sayımız iyi .hizi yükselten vitamin kür ler varken 2.4 mm lik bi varikosele hemen ameliyat demesi kafami karıştırdı.sonuçta olsa ameliyat bile fayda eder mi kararsizdik ameliyat olmayack büyük ihtimal

Sperm sayısı iyi morfoloji %4 normal dedi doktor hizi yavas sadece %5 hizi .2.4 mm varikosel ameliyat olsa bile fayda eder mi ki baska yerlerde okudum 3 mm altina ameliyat önermiyorlarmis

Back
X