- Konu Sahibi cocukoloji
-
topic açılalı uzun zaman olmuş kimse cevap yazmamış ama şuan ben de bu sorunun yanıtını arıyorum
Ameliyat olsa 6 ayda cevap verir tedavi. Ben direk tüp bebek yaptırdığını düşünüyorum. Tahmin ediyorum sadece.merhaba bebeğiniz olmus sanırım eşiniz ameliyat oldumu yoksa direk tüp bebekmi yaptırdınız. birde sperm değerleriniz nasıldı.
Ameliyat olsa 6 ayda cevap verir tedavi. Ben direk tüp bebek yaptırdığını düşünüyorum. Tahmin ediyorum sadece.
Üroloji teşhis koyuyor keşke daha önce gitseydiniz canım. Biz de gitmemiştik. O kadar pişmanım ki. Doktor biraz daha gelmeseydiniz hiç spermi kalmayabilirdi dedi. Bence urolojiye bir gorunseydiniz. Tüp bebeğe bende başlıyorum adet olunca 3.gunu gideceğim ... doktor ameliyat olursa hiç şansınız kalmayabilir dedi. Mecbur..Benim eşimin sayısı 6 milyon ürolojiye gitmedik 2 ay proxeed vb. vitaminler kullandık 5 gün önce yine test yaptırdık sonuçların hiç biri değişmemiş şok olduk tabi. Tıp merkezindeki bey varikosel olabilir ozaman vitaminler etki etmez dedi benimde aklıma kurt düştü. Bugün adet oldum yarın tüp bebeğe başlıyorum ama korkuyorum ya tutmazsa diye
Üroloji teşhis koyuyor keşke daha önce gitseydiniz canım. Biz de görmemiştik. O kadar pişmanım ki. Doktor biraz daha gelmeseydiniz hiç spermi kalmayabilirdi dedi. Bence urolojiye bir gorunseydiniz. Tüp bebeğe bende başlıyorum adet olunca 3.gunu gideceğim ... doktor ameliyat olursa hiç şansınız kalmayabilir dedi. Mecbur..
Bence hiç karamsar olma güzel şeyler düşün. Guzel şeyler çağır. Niye tutmasın ki ne hikayeler var imkansız denilen bence tutacak. Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol puzzle falan gibi böyle göbek atacağız senlee takip edicem seni guz l haberlerini bekliyorum
Aminnn inşallah canım :))Ağzından bal damlıyor vallahi arkadaşım. İnşallah sende güzel sonuclar al. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. Takip edicem bende seni canım :)
Canım nasıl yaptın tutundumu bebeginBenim eşimin sayısı 6 milyon ürolojiye gitmedik 2 ay proxeed vb. vitaminler kullandık 5 gün önce yine test yaptırdık sonuçların hiç biri değişmemiş şok olduk tabi. Tıp merkezindeki bey varikosel olabilir ozaman vitaminler etki etmez dedi benimde aklıma kurt düştü. Bugün adet oldum yarın tüp bebeğe başlıyorum ama korkuyorum ya tutmazsa diye
Hayırlısı olsunMaalesef canım tutmadı
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 sene kadar kendimiz istemedik 2 senedirde çabalıyoruz bakalım hayırlısı allahtanHayırlısı olsunçok zor bir durum kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?