• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı öncesi ve sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rengarenk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
342
0
46
İstanbul
kızlar merhaba
eşimle bebek isteğimiz sonucu yapılan testler sonucu öğrendikki eşimde çift taraflı varikosel varmış ve ameliyat olması gerekiyormuş. doktorumuz bu şekilde hamile kalamayacağımı söyledi. yarın ameliyat olacak eşim ama sonrasında hamile kalan arkadaşlar var mı? ameliyat dışında ilaç kullandınız mı? doğal yoldan hamilelik gerçekleşiyor mu? birde eşinizin çocuğum olmuyo işte! psikolojisiyle nasıl başa çıktınız? paylaşırsanız sevinirim..

Öncelikle geçmiş olsun, Allah şifalar versin inş..

Konunuzu Kadın & Çocuk Sağlığı bölüme açarsanız daha çok yardımcı olan olabilir diye düşünüyorum ..
:42:

Konunuzu forum yöneticisi ilgili alana taşır büyük ihtimal ... :)

kızlar merhaba
eşimle bebek isteğimiz sonucu yapılan testler sonucu öğrendikki eşimde çift taraflı varikosel varmış ve ameliyat olması gerekiyormuş. doktorumuz bu şekilde hamile kalamayacağımı söyledi. yarın ameliyat olacak eşim ama sonrasında hamile kalan arkadaşlar var mı? ameliyat dışında ilaç kullandınız mı? doğal yoldan hamilelik gerçekleşiyor mu? birde eşinizin çocuğum olmuyo işte! psikolojisiyle nasıl başa çıktınız? paylaşırsanız sevinirim..

mrb canım.
öncelikle şunu söyliyim bu sorunu bizde yaşadık.drlar aşılama yada tüp bebek dediler.Bizde eşimle düşüdük önce ameliyat olması gerektiğine karar verdik.eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.2010 ağustos ayında ameliyat oldu ve ben ekim ayında yani ameliyattan sonra 2.ayımda kendliğinden hamile kaldım şuan 21 haftalık.Birde eşin bunu çok kafasına takmasın benim eşimde ilk duyduğunda çok morali bozuldu ama ben bunun bir sağlık sorunu olduğunu ve asla böyle düşünmemesi gerektiğini ameliyattan sonra bir çok kişinin tedavi görmeden hamile kaldığını anlatarak onu rahatlattım.Bir süre sonra o da benim gibi düşünmeye başladı ve çok şükür dediğim gibi şuan 21 haftalık hamileyim.sizde sakın moralinizi bozmayın moralde çok önemli çünkü.eminimki ameliyattan kısa bir süre sonra güzel haberler alırsınız.Bu yazıyıda eşine okut onada moral olur.bu kesinle kusur değil sadece bir sağlık sorunu....

kızlar merhaba

Arkadaşım aradan zaman geçmiş ama biz de aynı durumdayız merak ettim sonuç ne oldu?İnşallah istediğiniz gibi olmuştur...

Back
X