Arkadaslar yaşam sıgortalı olup sigortası varıkosel amelıyatını karsılayan varmı acaba? 1 hafta once karsılanırken bugun telefonda karsılanmıyor dendı.. ıstanbul cerrahı hastanesınde 5500 tl dedıler.Fazlamı bu amelıyat ıcın cok stresteyım... yardımcı olursanız sevınırım
yaşam sigortasından kastın sağlık sigortasımı
biz 15 gün önce eşime varikosel ameliyatı yaptırdık doktorun başvuru nedeninde kocaman çoçuk sahibi olamamak yazmasına rağmen axa oyak sigortamız ameliyatı sorgusuz sualsiz karşıladı bizim sigortada 3. yılımız ama 1 yılı doldurmuş olmak gerekiyordu karşılaması için
yaşam sigortasından kastın sağlık sigortasımı
biz 15 gün önce eşime varikosel ameliyatı yaptırdık doktorun başvuru nedeninde kocaman çoçuk sahibi olamamak yazmasına rağmen axa oyak sigortamız ameliyatı sorgusuz sualsiz karşıladı bizim sigortada 3. yılımız ama 1 yılı doldurmuş olmak gerekiyordu karşılaması için
benim esim 6 yillik axa sigortali oldugu halde ( yenileme garantisi bile almisti ) sigorta bu hastalik degil kisirlik sebebi diyerek karsilamadi cepten odedik
medical park bahcelievlerde doc. dr deniz ersev yapti ameliyati ve 2000 tl verdik cok memnun kaldim 6. ayimda hamile kaldim.
sigortalara hic guven yok ne yaptiklari belli degil biz kavga bile ettik genel muduru bile aradik ama asla karsilamayiz dediler.
bende axa sigortaliyim acisini cikariyorum .....
Arkadaslar yaşam sıgortalı olup sigortası varıkosel amelıyatını karsılayan varmı acaba? 1 hafta once karsılanırken bugun telefonda karsılanmıyor dendı.. ıstanbul cerrahı hastanesınde 5500 tl dedıler.Fazlamı bu amelıyat ıcın cok stresteyım... yardımcı olursanız sevınırım
canim pesini birakmayin mail atin cingar cikartin sessiz kalmayin telefon acin ne gerekirse yapin
onu karsilama bunu karsilama niye veriyoruz okadar para
yaşam sigortları zaten sağlık problemlerini karşılamamak üzerine kurulmuş sanırım. 6 yıldır mevcut benimde.boşuna para ödemişiz sanırım doktor sebep olarak çocuk sahibi olamamak yazmış eğer direk testiste ağrı yazsa ödüyormuş.( benim arkadaslarımın 20 bin tl ameliyatını karşıladılar burdaki 3500 tl ameliyatı karşılamıyorlar) eğer sigortadan yapcaklar varsa kesinlikle testiste ağrı yada varikosel yazdırsınlar benim bilgim olmadığından kaldık... bakalım ne yapacağız kime gideceğiz? devlet hastanelerinde ücretsiz ama güvenmelimidir.?
yaşam sigortları zaten sağlık problemlerini karşılamamak üzerine kurulmuş sanırım. 6 yıldır mevcut benimde.boşuna para ödemişiz sanırım doktor sebep olarak çocuk sahibi olamamak yazmış eğer direk testiste ağrı yazsa ödüyormuş.( benim arkadaslarımın 20 bin tl ameliyatını karşıladılar burdaki 3500 tl ameliyatı karşılamıyorlar) eğer sigortadan yapcaklar varsa kesinlikle testiste ağrı yada varikosel yazdırsınlar benim bilgim olmadığından kaldık... bakalım ne yapacağız kime gideceğiz? devlet hastanelerinde ücretsiz ama güvenmelimidir.?
alakasi yok
bize dedigin gibi yazdi doktorum rapora
siddetli baski ve agri diye
ama varikosel ameliyati kisirlik ameliyatidir deyip odemeyiz dedi sigorta ...
alakasi yok
bize dedigin gibi yazdi doktorum rapora
siddetli baski ve agri diye
ama varikosel ameliyati kisirlik ameliyatidir deyip odemeyiz dedi sigorta ...
Walla ilk defa duydum eee neden sigorta oduyoruz anlamadım bende... devlet hastanesi ile özel hastane arasında ücret farkı hariç fark varmı bu ameliyat ıcın
gerçekten inanamıyorum bende geçen sene sordurmuştum bana ödemiyor demişlerdi bu sene poliçemde teminatlarda bir sene beklemiş olmak gerekiyor dediğine göre ödüyor dedim geçen seneki poliçedede aynısı yazıyormuş hiç farketmemişim diretebilirdim bu konuda ama bu sefer nasılsa kesin yaptıracaktık cebimizden öderiz dedik ama bir şansımızı deneyelim diye tekrar hastaneye sordurttum doktor bangır bangır biz ağrıydı sızıydı dediğimiz halde kocaman çocuk sahibi olamamak yazdığı halde ödediler sorgulamadan benim sigortacım varikosel zaten bilinen bir şey bariz kısırlıkla ilgili bir durum poliçe detaylarındada yazdığına göre öder dedi ama aynı sigorta bir ödüyor bir ödemiyor enterresan gerçi banada geçen sene ödemiyoruz diye geri dönmüşlerdi yani tr de herşey keyfi malesef