Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyati

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize
canım biz 2 deneme yaptık spermlere bakıldı sayımız iyiydi benim amh düşüktü 5,6 yumurta anca çıkıyordu bize hep spermde sorun yok dediler yumurtan kalitesiz dediler.
grade 1 varikosel vardı önemi yok dediler.
son denemelerde artık toplanan yumurta bile döllenmemeye başladı.
bizde 6 deneme üzerine başka bi merkeze gittik orda doktorda tamam eşinin yumurtası az ama spermde bunu döllemiyor dedi muayene etti elle varikosel ve kist var dedi eşimdede ara ara ağrı ve aşırı terleme vardı o bölgede.
ultrason istedi detaylı orda grade 3 ve 5 yazıyor. isterseniz ameliyat edebilirim dedi şimdi bi kaç devlet hastanesi gösterdik sonuçları sayı çok iyi diye gerek yok diyorlar anlamadık.
buarada ameliyat fiyatı 8 bin size ne kadar dediler ?
Bize ne kadarda deseler mecbur eşim olcak Başka çaresi yok. Bizimde saymz çok yüksek hızımız normal ama morfoloji sıfır tüp bebeklerde tutmuyo ve bu varikosel ilerlyo solda vardı sadece şimdi sağda da var gibi dedi doktor. Sayı yüksek de olsa taklmayn olsun hemen eşiniz

Bize

Bize ne kadarda deseler mecbur eşim olcak Başka çaresi yok. Bizimde saymz çok yüksek hızımız normal ama morfoloji sıfır tüp bebeklerde tutmuyo ve bu varikosel ilerlyo solda vardı sadece şimdi sağda da var gibi dedi doktor. Sayı yüksek de olsa taklmayn olsun hemen eşiniz
aynen bizde karar verdik olucak ameliyat .
tansel beyde yaptırıcaz.

Benim esimde oldu ameliyat 6 ay sonra tekrar gitti doktora bir gelişme yok :KK43: Ama Allahtan umut kesilmez
1 yılda anca etki ediyormuş gönlünüzü ferah tutun olcak insallah. Bazılarında geç etki ediyo demek ki. Hatta bi arkdsn 3. Ayda değerleri düşüşe geçmiş 6.ayda eski haline dönmüş ve ancak 1 yl sonra gebelik oluşmuş o yüzden moralinizi bozmayın takviye bitki kürleri deneyn

1 yılda anca etki ediyormuş gönlünüzü ferah tutun olcak insallah. Bazılarında geç etki ediyo demek ki. Hatta bi arkdsn 3. Ayda değerleri düşüşe geçmiş 6.ayda eski haline dönmüş ve ancak 1 yl sonra gebelik oluşmuş o yüzden moralinizi bozmayın takviye bitki kürleri deneyn
Allah razi olsun insallah etki eder .Keçiboynuzuna devam ediyo bide sperm için bir ilaç verdi doktor onun haricinde takviye ne yapabiliriz sizce varmı oneriniz

Allah razi olsun insallah etki eder .Keçiboynuzuna devam ediyo bide sperm için bir ilaç verdi doktor onun haricinde takviye ne yapabiliriz sizce varmı oneriniz
Wala bu bitkisel macunlar var canm arkdsm 8 yıl sonra hamile kaldı. 6 ay macun kıllandılar eşiyle beraber sonra hamile kaldı tüp bebekle bile kalamamsti. Aktarciya gidersenz erkek macunu kadın macunu istersenz verrler ama her yerde var mı blmyrm. Ama macunhane diye bi site var instgrmda ordan da sipariş vereblrsnz. Eğer istanbul civarı oturysanz orda varms iyi bir aktarci ordan da kargoyla gelyms. Bitkisel macunlar ilaçtan daha etkili. Benmde eşim haftaya ameliyat olcak bizde hemen bu macunlara başlıcaz. Kapsül ilaç olarak da arı sütü polen propolis var eczaneden alablrnz. Insallah tez zamnda olur. Olduğu zaman bana da haber verrsnz çünkü ameliyat sonrası hamile kalnlar bana umut oluyor 😇

Wala bu bitkisel macunlar var canm arkdsm 8 yıl sonra hamile kaldı. 6 ay macun kıllandılar eşiyle beraber sonra hamile kaldı tüp bebekle bile kalamamsti. Aktarciya gidersenz erkek macunu kadın macunu istersenz verrler ama her yerde var mı blmyrm. Ama macunhane diye bi site var instgrmda ordan da sipariş vereblrsnz. Eğer istanbul civarı oturysanz orda varms iyi bir aktarci ordan da kargoyla gelyms. Bitkisel macunlar ilaçtan daha etkili. Benmde eşim haftaya ameliyat olcak bizde hemen bu macunlara başlıcaz. Kapsül ilaç olarak da arı sütü polen propolis var eczaneden alablrnz. Insallah tez zamnda olur. Olduğu zaman bana da haber verrsnz çünkü ameliyat sonrası hamile kalnlar bana umut oluyor 😇
Tamam canm eğer güzel haberler alırsam sana yazarım inşallah olur .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 😊

Eşi varikosel ameliyatı olan var mi arkdslar ne kadar sürede gebelikelde ettiniz. Bizim sayı yüksek hız orta morfoloji sıfır. 2 tüp bebek tutmadı. Morfoloji sıfır için ameliyat olcak eşim. Grade1 varikosel varms
Öncelikle geçmiş olsun benim eşim de ameliyat oldu çocuğa engel bir durum yoktu ama oldu yine de Eylül de ameliyat oldu daha bir sonuç elde etmedik hatta yumurtalıklar da su birikmesi olmuş .. eşin olduğunda o ameliyata özel içamasırı kullansın 3 ay kadar yoksa su toplanıyor

Buda bizim sonuç bilen yorumlayabilir mi ? ☺️☺️

Eklentiler

• C937241A-93F1-4BBB-B03A-A0B77A460F6A.webp
    C937241A-93F1-4BBB-B03A-A0B77A460F6A.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 80
  • E25AD578-D977-4610-B540-3E2C168F904F.webp
    E25AD578-D977-4610-B540-3E2C168F904F.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 78
Sonuçlarınızı doktora gösterdiniz mi sadece hareketlilik te biraz düşüklük var
Evet cnm bak bunlar da eski olan sonuçlar bide eşim ameliyat oldu çift taraflı varikosel den bunlar ameliyattan önce ki .. ilk attıklarımda ameliyattan 3 ay sonrasının

Eklentiler

• CCB3A7B6-AA22-403B-B792-06FB813FAE5A.webp
    CCB3A7B6-AA22-403B-B792-06FB813FAE5A.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 67
  • B9B385B1-48A8-48E4-9CFF-71F4693368F8.webp
    B9B385B1-48A8-48E4-9CFF-71F4693368F8.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 70
Back
X