Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaaaa canım böyle seyler duyunca cok üzülüyorum siz bence baska bir hastanede tekrar tahlil verin belki cihazda sorun vardirSayı haricinde değişen hiç bir şey olmadı malesefmorfoloji,hareketlilik değerleri yerlerde..9 ay boyunca da yemediği bitkisel kürler, içmediği ot kalmadı
![]()
Hadi yaaaaaa canım böyle seyler duyunca cok üzülüyorum siz bence baska bir hastanede tekrar tahlil verin belki cihazda sorun vardir[/
En güvenilir yerlerde denedik canım.Sonuç aynı..
Canim peki sizin harekettemi yoksa morfolojide mi sorun var
canım harnup suyu içtimi eşinikisinde de sorun var
Evet mikrocerrahi.canım ameliyatı mikrocerrahimi oldu peki
hım tamam canım bizmde 4.ay bu ayda olmadı bende 6.aydan sonra umutluyum bakalım allah hakkımızda hayırlı olanı versin.hayırlı değilsede hayırlara cevirsin tez vakitteEvet mikrocerrahi.
canım ilerleme oluyor ama morfoloji bozukluğu zor iyleşiyor zamn alıyor ama hareket dada cabuk iyleşiyor allah sağlık versin eşlerimize .pozitif düşünün ben düşünüyorum ama stresden de galiba olmuyor bu stres nasıl bir şey anlamadım vücudumu ele gecirmişSlm iyi akşamlar valla bende böyle okudukça üzülüyorum doktorlar %60 ilerleme oluyor diyolar bizde amelyata karar verdik pazartesi amelyat olacak eşim ama gözümde korkmadi değil amelyattan
canım ileri hareket düşük diğerleri iyi çok şükür .ameliyattan önce ileri hareket %2diAminnn insallah canım.. Umut hiç bitmiyor her yeni regl dönemi sonrası maraton yeniden basliyorsizin sayınız morfolojiniz falan nasıl test yaptirdinizmi S Sosyalkadin
canım ilerleme oluyor ama morfoloji bozukluğu zor iyleşiyor zamn alıyor ama hareket dada cabuk iyleşiyor allah sağlık versin eşlerimize .pozitif düşünün ben düşünüyorum ama stresden de galiba olmuyor bu stres nasıl bir şey anlamadım vücudumu ele gecirmiş
İyi akşamlar burada güzel haberler duymak gerçekten çok iyi geliyor..Bizlerinde iyi haberler vereceği günler gelecek insallah şimdiden geçmiş olsun ameliyatta korkacak hiçbirşey yok küçük bir operasyon hemen olup bitiyor.. sizde durumlar nasıl sayı falan?Slm iyi akşamlar valla bende böyle okudukça üzülüyorum doktorlar %60 ilerleme oluyor diyolar bizde amelyata karar verdik pazartesi amelyat olacak eşim ama gözümde korkmadi değil amelyattan
bende 1.5 senedir bekliyorum canım ama ameliyat yeni oldu işteAynen canım ya stres tepeme çökmüş kalkmak bilmiyo 1 buçuk senedir inşallah canım bizimde morfoloji sıkınti bide hareket Rabbim acil şifa versin hepimizin eşlerine
Maşallah iler hiz güzel artmis ... Ben aylardir burada okuduğum kadarıyla sayı iyiyse bebisin çok bekletmediğini dusunuyorum .canım ileri hareket düşük diğerleri iyi çok şükür .ameliyattan önce ileri hareket %2di
%14 oldu 3.ay sonrası istersen detaylı yazabilirm