Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatından sonra azospermi olanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence bu kadar acele etme daha çok yeni bizimde dört ay oldu hiç yükselme olmamış şimdi vitaminlere ve bazı ilaçlara yüklendik üç ay bunları kllanıp tekrar test yaptırıcaz zaten tam düzelme 6.ayda başlıyormuş normali canım bir daha düşün derim ve ameliyat öncesi/sonrası test sonuçlarını açıkça yazarsan daha iyi olur

bizde 4 ay önce Varikosel Ameliyatı olduk tek taraftan ileri seviyede Varikoseli vardı eşimin....
geçen hafta Sperm testi yaptık çok ümitliydik ama malesef sonuç 30% dan 10% düşmüş.....
Ameliyat başarısız anlamına geliyor mu bu acaba ?????
Tüp Bebek şart oldu haftaya Randavu aldım......İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider...

eşin fsh için klomen kullanıyorsa eğer klomen 3. ay gibi değrleri oldukça düşürüyormuş bazılarında sonra değerler tekrardan yükseliyomuş canım

yada 4 ay çok uzun değil genelde 6. ayadan sonra doktorlar tam düzelme olur diyolar

bence bu kadar acele etme daha çok yeni bizimde dört ay oldu hiç yükselme olmamış şimdi vitaminlere ve bazı ilaçlara yüklendik üç ay bunları kllanıp tekrar test yaptırıcaz zaten tam düzelme 6.ayda başlıyormuş normali canım bir daha düşün derim ve ameliyat öncesi/sonrası test sonuçlarını açıkça yazarsan daha iyi olur

bize ameliyatan iki ay sonra gelin dedi doktor biz dört ay sonra gitmemize rağmen oran düşük çıktı...doktorumuzda senin dediğin gibi söyledi iki ay daha bekleyin diye....spermler yay gibi geri çekilirmiş sonra fırlarmış......birkaç başka doktordan da Varikosel Ameliyatın aslında Spermsayısını herzaman yükseltmediğini duydum.....bir tanıdığımın eşi de bundan 10 sene evvel olmuş ve çıkmamış deyerleri....ve tüp istemedikleri için şimdi çocukları yok.....3 senedir bekliyoruz aslında biraz sabırsızlaşdık diye bilirim....zaten ameliyattan öncede düşük dü sperm sayısı şimdi daha da düştü ve iki ay sonra süper bir yükseliş olucağını sanmıyorum nedense......bakalım pzt doktorum bu konuda ne dicek......

eşin fsh için klomen kullanıyorsa eğer klomen 3. ay gibi değrleri oldukça düşürüyormuş bazılarında sonra değerler tekrardan yükseliyomuş canım

yada 4 ay çok uzun değil genelde 6. ayadan sonra doktorlar tam düzelme olur diyolar

yok o ilacı kullanmıyor......doktorda iki ay daha bekleyin dedi ama eşimin ve benim moralimiz alt üst oldu ve hemen kendimizi bir tüp bebek merkezinde bulduk :)

Kızlar merhaba, eşimin sol tarafında varikosel vardı ameliyat öncesi tüp bebek denedik 2 defa olmadı. Zaten sayımızda kötüydü önce 1. testte 500.000 2.Testte 100.000 3.testte 20.000 düştü ameliyat olduk ve ameliyattan 5 ay sonra test verdik sonuç hiç canlı sperm yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaan aydostan randevu aldık oraya gideceğiz. Ancak umudumu kaybediyorum. Budurmda olupta düzelme yaşayan var mı?

Back
X