kızlar bu gun öglen cıktım hastaneden.çarsamba aksamı anıden kanamam basladı. burda yazıstıktan ıkı saat sonra kadar...ıkı gun hastanede yattım.sımdı yıne raporluyum bır hafta.. öncekı kanamam hıc bıseymıs. ıkı gun öncekı resmen cesme akıtır gıbı oluk oluk aktı. bebegım 13 haftalık olması gerekırken su anda 11 hafta görünüyo. gelısımı durmus demedıler ama resmen gerılemıs..ıkılı testı bıle yapmadılar. haftaya persembe gıdıcem.. dua edın... sızler ıcın dua edıyorum...hayırlı ramazanlar....
kızlar bu gun öglen cıktım hastaneden.çarsamba aksamı anıden kanamam basladı. burda yazıstıktan ıkı saat sonra kadar...ıkı gun hastanede yattım.sımdı yıne raporluyum bır hafta.. öncekı kanamam hıc bıseymıs. ıkı gun öncekı resmen cesme akıtır gıbı oluk oluk aktı. bebegım 13 haftalık olması gerekırken su anda 11 hafta görünüyo. gelısımı durmus demedıler ama resmen gerılemıs..ıkılı testı bıle yapmadılar. haftaya persembe gıdıcem.. dua edın... sızler ıcın dua edıyorum...hayırlı ramazanlar....
Umudunuzu kaybetmeyin... Benim eşim de 6 ay önce ameliyat oldu tam 6. ayın sonunda hamile kaldım... herşey yolunda giderse martta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah... bu işin sırrı kafanızı bu durumla çok meşgul etmeden oluruna bırakmak... Allaha sonsuz teslimiyet...ameliyat sonrası eşime spermiyogram testi bile yaptırtmadım. Biz elimizden geleni yaptık oluruna bırakalım olursa olur zaten dedim nitekim oldu. Size tavsiyem kafanız rahat olsun. Zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah!
slm cnm oncelıkle ınsalllah bebbısıni saglıkla al kucagınaa huzurla buyut ınsallah benımde esım amelıyat olalı 7 ay bıttı ve bu ay 1 gun adetım gecıktı hıc umudum yok ama bazende ya varsa dıyorum dusunmek ıstemıyorum ama sankı adet olucakmısım gıbı gelıo yarın belırtı olarak hıcbır belırtımde yok ne gogus agrısı acısı sıskınlıgı sadece bel agrım var hayırlıısı dıyorum buay ne yumurtlma takıbı yaptrdım ne ılıskıyı bılınclı yasadık hayırlısı olsun ınsalllah hepımızı ıcın
tabiyaaaa..
geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşalalh
dokuz ay oluk oluk kanaası gelipte doğum gidenler var
rabbim istedikten sonra hiç bişi olmaz
sen kendine dikkat et doktorunun dediklerni yap yorma kendini yat dinlen
gerisi rabbime havale...
inşallah dualarımız seninle..
gogiii. geçenlerde de yazmıştım bu ara gözüm kulağım sende bilesin..
inallah alacağıız güzel haberi çok yakında..
ınsalllah cnm bakalım bugun aksama kadar olmassam aksam test yapıcm evde :) benım hıc umudum yok ınankı adetım gecıktı dıye sevınemıyorum bıle nedense
tabiyaaa canım çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın.
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır bende yoktum bende kpss ye gircem kursa gidiyorum ders çalışıyorum baya yoğunum arada bakıyorum size pek kimse yok tabiyaaa geçmiş olsun canım inş sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın gökçencim inş sanada bi süpriz yapar bebişin canım inş gogi inş senin bebişinde gelir canım bu arada benim adetimde 2 gün geçti ama bende hiç umutlanmıyorum nedense çünkü hiç belirti yok adet belirtimde yok gögüsleri şişer ağrırdı yok bi sivilce çıktı bu gün belki sıcaktan gecikmiştir ama inş bebişlerimiz gelir hasretimiz biter umarım öpüyorum hepinizi arada uğrarım
mesajlarınızı okuyunca bı an duygulandım. zaten su sıra zırta bırta aglıyorum. sulu göz oldum cıktım. hala ufak ufak lekelenmelerım oluyo ama allaha sükür kırmızı degıl. kahverengi. sonucta düşük riskim devam edıyo ama allaha emanet napalım. sadece yatıyorum. ramazan günü bı kap yemek pişirip koyomıyorum esımın önüne. ailem yok. akrabam yok. gurbet cok zor ve kötü ...yasayanlar bilir...dua edın noolur. tamamen bı teslımıyet var içimde rabbıme karsı.. ama içimde de buruk bi hüzün var.. yalnızım dıe..daha yenı geldım ailemın yanından. bu bı özlem degıl aslında. sadece bı kere daha yalnız basımıza kaldıgımızı anladım o kadar...hepınızı öpüyorum...dualarım sızınle... isim olarak bıldıgım herkes ıcın hasta yatagımda dua edıyorum.. bılmedıklerım ıcın de... hayırlı ramazanlar olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?