Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umudunuzu kaybetmeyin... Benim eşim de 6 ay önce ameliyat oldu tam 6. ayın sonunda hamile kaldım... herşey yolunda giderse martta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah... bu işin sırrı kafanızı bu durumla çok meşgul etmeden oluruna bırakmak... Allaha sonsuz teslimiyet...ameliyat sonrası eşime spermiyogram testi bile yaptırtmadım. Biz elimizden geleni yaptık oluruna bırakalım olursa olur zaten dedim nitekim oldu. Size tavsiyem kafanız rahat olsun. Zamanı geldiğinde bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah!

ben ilk ayda hmile kalmıştım düşükle sonlandı çünkü üç ay baklememiz gerekiyordu akabind ehiç adet olmadan yine kaldım ve şuan baltopağı 11 aylık bi kızım var

ay canımm çok geçmiş olsun bu gece senin için dua edicem canım,ismini yaz özelden ismine özel ediyim duayı..Rabbim yavrunu bağışlasın sana ,hiç kalkma bişey yapma iğne felan verdiler mi?

kızlar bu gun öglen cıktım hastaneden.çarsamba aksamı anıden kanamam basladı. burda yazıstıktan ıkı saat sonra kadar...ıkı gun hastanede yattım.sımdı yıne raporluyum bır hafta.. öncekı kanamam hıc bıseymıs. ıkı gun öncekı resmen cesme akıtır gıbı oluk oluk aktı. bebegım 13 haftalık olması gerekırken su anda 11 hafta görünüyo. gelısımı durmus demedıler ama resmen gerılemıs..ıkılı testı bıle yapmadılar. haftaya persembe gıdıcem.. dua edın... sızler ıcın dua edıyorum...hayırlı ramazanlar....

ay canımm çok geçmiş olsun bu gece senin için dua edicem canım,ismini yaz özelden ismine özel ediyim duayı..Rabbim yavrunu bağışlasın sana ,hiç kalkma bişey yapma iğne felan verdiler mi?

canım cook gecmıs olsun ınsallah bebısın senınle olucak sonuna kadar dualarımız senınle dıkkat et cok kendıne bızıde habersız bırakma..

tabiyaaaa..
geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşalalh
dokuz ay oluk oluk kanaası gelipte doğum gidenler var
rabbim istedikten sonra hiç bişi olmaz
sen kendine dikkat et doktorunun dediklerni yap yorma kendini yat dinlen
gerisi rabbime havale...
inşallah dualarımız seninle..

gogiii. geçenlerde de yazmıştım bu ara gözüm kulağım sende bilesin..
inallah alacağıız güzel haberi çok yakında..

kızlar benim adetim hep gecikmelidir biliyorsunuz 55 53 49 kafasına göre takılır işte en geç 65. günümde olmuştum
geçen ay 55. gün olmuştum benim yuurtam çatlamadığı için maalesef hiçbrinde ümitlenemyorm
bu ayı da açıkçası pek verimli kullanamadık
zaten yumurtlama günüm falan olmadığı için hiç gün takip etmiyorum
ve yine ben adet beklemelerdeyim
bugün 59. günüm üç gündür de midem bir tuhaf ve halsizim
muhtemelen üşüttüm ama işte insanın aklına her şeye rağmen bir acaba geliyor..
65.. günümü bekleyeceğimm eğer ki hala adet olmazsam idrar testi yapacağım
siznle paylaşmak istedim işte ümit dnyası ne yaparsın:)))

arkadaşlar merhaba. tatildeydim yeni döndüm.. herkes iyidir umarım. ben kendimi iyi hissediyorum. hem kpssyi atlattım hem de üstüne güzel bir tatil iyi geldi gerçekten.inşallah tatilde hamile kalmışımdır:))) gün falan hesaplamadan oluruna bıraktık. olmuştur inşallah:)) bu arada dualara devam ediyor muyuz? önceki sayfaları okuyamadım.pek zamanım yok çünkü. ayrıca herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. ALLAH bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşallah. hepinizi öpüyorum:)

tabiyaaa canım çok geçmiş olsun rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın.

geçmiş olsun canım,bol bol salavat çek,hayırla ve sağlıcakla Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşaallah

Ramazan ı şerifiniz mubarek olsun arkadaşlar,Rabbim hepimizin günahlarını bağışlasın ve hayırlara vesile kılsın herbirimiz için inşaallah...
tabiyaaa,gogi,gökçen haydi güzel haberlerle gelin bekliyoruz...
gökçencim benim çok yakın arkadaşım da adet düzensizliği nedeniyle doktora gidiyordu(belki sana anlattım bilemiyorum)..yumurtası çatlamıyordu..derken bir iki ay falan gitti bıraktı..bi ara ilaç kullanmıştı bu yüzden sanırım..alıştım artık geç gelmesine falan derken sürpriz yapıverdi bebeği :)

ecrin ebrulim antigone, renkli atlas hepiniz hoşgeldiniz
topik çok sessizdi şenlendi çok şükür
tabiyanın güzel haberini alınca iyice rahatlayacağız inşalalh

ecrincim sağolasın canım hepimizi ramazanı hayırlı olsun
ramazan ayının bereketi bollluğu topiğimizi de şenlendirsin inşalalh

ebrulim eşinin ameliyatı direkten dönmüş hayırlısı olsun
demek böylesi hayırlıymış inşalalh ameliyatsız gelecek meleğin..

antigone hoşeldin sınavını da atlatmışsın inşallah güzel bir haber nasip eder bu tatil sana
dua işine gelince en son benim duam okunmuştu
okuyan herkesten allah razı olsun..
şimdi sıra kimde bilmiyorum ben hala annemlerdeyim
çok takip edemiyorum ara ara geliyordum bakıyordum kimseler yoktu gidiyordum..
sıra kimdeyse devam edelim inşalalh yeniden toplaşmışken..
bu mübarek günleri muhakkak değerlendirelim..

ecrincim daha öncede bahsetmiştin zaten
hatırlıyorum nasip işi tabiki de..
rabbimden ümit hiç irzaman kesilmez...
üç gündür bulantım devam ediyor ama üşüttüm diye ısrarla takılmıyorum
ama canım annem tutturdu hamilesin sen diye..
durduk yere bu mide bulatısı nereden çıktı diyor
pazartesi beni sağlık ocağına götürecekmiş:)))
bekleyeyim biraz daha eğer k bulantım üç beş gün daha geçmezse o zaman ciddi ciddi şüpheleneceğğim..
çünkü başka hiçbir belirti yok..
hayırlısı olsun diyorum sadece..
eğerki bişi yoksa adetim biran evvel gelsin diye dua ediyorum:))

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır bende yoktum bende kpss ye gircem kursa gidiyorum ders çalışıyorum baya yoğunum arada bakıyorum size pek kimse yok tabiyaaa geçmiş olsun canım inş sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın gökçencim inş sanada bi süpriz yapar bebişin canım inş gogi inş senin bebişinde gelir canım bu arada benim adetimde 2 gün geçti ama bende hiç umutlanmıyorum nedense çünkü hiç belirti yok adet belirtimde yok gögüsleri şişer ağrırdı yok bi sivilce çıktı bu gün belki sıcaktan gecikmiştir ama inş bebişlerimiz gelir hasretimiz biter umarım öpüyorum hepinizi arada uğrarım

canım inşallah kopyasız, skandalsız bir sınav atlatırsın.ben atlattım sınavı ama kopya varsa puanlar umduğumuzdan daha düşük gelecek. hepimiz için hayırlısı olsun.şu sıralar bebeği unuttum öğretmen alımları nasıl olacak, kopya var mı yok mu bunlarla uğraşıyorum:)) belki de iyi oldu bebek stresi yapmıyorum en azından:) sen de inşallah hamilesindir ama geçen ay benim de 2 gün gecikmişti. ama sonuç negatif oldu!! o yüzden hemen umutlanmıyorum artık . ama inşallah senin pozitif olur:))

Tabiyaa çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin, yardımcın olsun inşalla, yavrunu sana bağışlasın.. İnşallah sağlıcakla atlatırsınız bugünleri, güzel haberlerini bekliyoruz canım, dualarımızdasın :)

mesajlarınızı okuyunca bı an duygulandım. zaten su sıra zırta bırta aglıyorum. sulu göz oldum cıktım. hala ufak ufak lekelenmelerım oluyo ama allaha sükür kırmızı degıl. kahverengi. sonucta düşük riskim devam edıyo ama allaha emanet napalım. sadece yatıyorum. ramazan günü bı kap yemek pişirip koyomıyorum esımın önüne. ailem yok. akrabam yok. gurbet cok zor ve kötü ...yasayanlar bilir...dua edın noolur. tamamen bı teslımıyet var içimde rabbıme karsı.. ama içimde de buruk bi hüzün var.. yalnızım dıe..daha yenı geldım ailemın yanından. bu bı özlem degıl aslında. sadece bı kere daha yalnız basımıza kaldıgımızı anladım o kadar...hepınızı öpüyorum...dualarım sızınle... isim olarak bıldıgım herkes ıcın hasta yatagımda dua edıyorum.. bılmedıklerım ıcın de... hayırlı ramazanlar olsun..

canım kıyamam yaa şuan seni en iyi anlayanlardan biriyim ..2010 un ramazanında ben bebeğimi düşürmüştüm 11 haftalıktı benimde kimsem yoktu eşimin önüne yemek koyamadığma bende üzülüyordum ,yattığım yerde bile yatamıordum .benim kanamalarım durmamıştı bebeğimi ramazan bayramından 3 gün önce kaybetmiştim.. senin kanamaların durmuş leke olmuş çok şükür bu iyiye işaret moralini yüksek tut o seninle olacak,umudunu yitirme bebeğni bırakma elini karnına koy ve dua et onu kucağına alacağın anları hayal et olumlama yap canım.. inşallah kucağına alacaksın..şuan gözlerim doldu yazamıyorum çünkü yaşadıklarını hissetiklerini o kadar iyi anlıyorum ki hepsini yaşadım ama inşallah sen yavruna kavuşacaksın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…