canım kıyamam yaa şuan seni en iyi anlayanlardan biriyim ..2010 un ramazanında ben bebeğimi düşürmüştüm 11 haftalıktı benimde kimsem yoktu eşimin önüne yemek koyamadığma bende üzülüyordum ,yattığım yerde bile yatamıordum .benim kanamalarım durmamıştı bebeğimi ramazan bayramından 3 gün önce kaybetmiştim.. senin kanamaların durmuş leke olmuş çok şükür bu iyiye işaret moralini yüksek tut o seninle olacak,umudunu yitirme bebeğni bırakma elini karnına koy ve dua et onu kucağına alacağın anları hayal et olumlama yap canım.. inşallah kucağına alacaksın..şuan gözlerim doldu yazamıyorum çünkü yaşadıklarını hissetiklerini o kadar iyi anlıyorum ki hepsini yaşadım ama inşallah sen yavruna kavuşacaksın canım..
sinirlerim bozuldu galıba tutmaıyorum kendımı.. oruç da tutumutorum.. ramazanı ramazan gıbı yasayamadım...bebegım hemen hemen on gün kadar gerı duruyo öncekcanımı haftalara göre.. kaybetme korkusundan zıyade bı merhamet var... tasıyo içim.. bütün hamıleler böyle mı kı... rabbım herkese ısteyen ıstemeyen herkese versın hayırlı evlatlar.. istemeyenlere de versın dıyorum cunku yazık kı ne kadar kıymetlı bır ıstekten özlemden mahrumlar.. onlar da yasasın...
canım inanki zorlukla elde edilen bir gebelik olduğu için ister istemez panik içindesin çok normal.. ben bi kere düşük yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum,bundan sonra hamile kalsam inanki mutlu bile olamam yine aynı şeyi yaşama korkusuyla kendime zehrederim heralde 9 ayı.. duadan başka çaremiz yok,orucunu düşünme nasılsa tutarsın hele bi bebeğin doğsun.. bol bol su iç canım,maden suyu da iç her gün bi bardak..dr sebebini söyledi mi? pıhtılaşma felan mı acaba? geri kalmış olmasını düşünme şu sıkıntıları atlatın yetişir normal haftasına içini ferah tut ,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..bol bol ya varis ve ya mubdiu çek,okuyabilirsen meryem suresini oku
tabiyaaa canım içini ferah tut inşallah bebişin seni hiç bırakmıcak kucağına aldığın günleri görcez canım dualarımız senınle..
kızlar benımde bugun 3.gunum adetım gecıkeli dün test yaptım ama cıkmadı bugunde göğüslerim acımaya başladı hıc aksamazdı benım adetım ben suanda zonguldaktrayım acaba dıyorum hava değişimindenmi kaynaklanıyor bu ama anlam veremiyroumda günüm geçtikten sonra göğüsler acımaya basladı ve hıc btmeyen bır akıntım var kokusu yok ama sıvı sıvı bır akıntıhıc umudum yok bebek konusunda dun aksam test yapınca cıkmadıda zaten ama neden adet olamıyorum anlamadım karnımın ıcınde sankı savas var gaz var gıbı alt karnım cok garıp acı var
iyi düşünelim de iyi olsun inşaallah :) zaten hamilelik ve adet belirtileri aynıymış..test için biraz daha bekleyip yeniden yap
hava değişimi ve üşütme gibi bişeylerden değilse, bu işaretler güzel işaretler:) ,mesajların sonundaki o üzgün yüzler niye ?
inşaallah güzel haberler verirsin canım inşaallah, o zaman bana uzuuuuuuuun dersler vermek zorundasın şu kendini nasıl rahat bıraktığınla alakalı!
sös mü:)?
canım Rabbim merhamet nazarıyla baksın ikinize ve tüm korkularını emniyete çevirsin inşaallah..canım Ayet el Kürsü ,Felak ve Nas surelerini de okumayı ihmal etme en az 21 kere oku ki sende bilirsin bunlar koruyucudur..Rabbimize dayan ve O na sığın...Hasbünallah ve nimel vekil de...dualarımız seninle...güçlü ol, ki anneler güçlüdür
tabiyaaa canım içini ferah tut inşallah bebişin seni hiç bırakmıcak kucağına aldığın günleri görcez canım dualarımız senınle..
kızlar benımde bugun 3.gunum adetım gecıkeli dün test yaptım ama cıkmadı bugunde göğüslerim acımaya başladı hıc aksamazdı benım adetım ben suanda zonguldaktrayım acaba dıyorum hava değişimindenmi kaynaklanıyor bu ama anlam veremiyroumda günüm geçtikten sonra göğüsler acımaya basladı ve hıc btmeyen bır akıntım var kokusu yok ama sıvı sıvı bır akıntıhıc umudum yok bebek konusunda dun aksam test yapınca cıkmadıda zaten ama neden adet olamıyorum anlamadım karnımın ıcınde sankı savas var gaz var gıbı alt karnım cok garıp acı var
öykümcüm sen de ınsaallah hamıle kalırsın da uzun uzun konusuruz sende nasıldı bende şöyle falan diye... ınan dualarımdasın.. az kaldı insaallah.. senın ıcın ramazan bereketıyle bolluguyla ve ıkramlarıyla gelecek göreceksin.. su aglama krizlerımı de yensem benden ıyısı yok da.. işte.. duygusallık tavanda su anda. ıı haberlerını beklıyorum..
:))))) ayy beni güldürdün canım benım aşk olsun ne demek yasagıım herseyı en ınce detayına kadar anlatırım ama benım rahatlıgım sanırım esımın ılac kullanması ve mayısta tup bebek yaptıracak olmam dıye dusunuyorum yanı ozamana kadar bırakmıs durumdayım bırde nedense aklıma gelınce hemen bırseylerle cıkartıyorum aklımdan benım bu ay hamıle kalmam mucıze olur canım benım yumurtlama donemlerınde esım ıstanbuldaydı iş için son 1 gun yanımdaydı ondada ılıskı oldumu onu hatırlamıyorum bıle bu ay ılk defa esım test almıs hemde 2 tane :) hep ben derdım 2 adet al dıye bakalım yarın sabah olmaassam ılk ıdrarla yapyım dıyorum cıkcagını hıc sanmıyorum ama :)[/QUOTE
bu yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor ki ?ayda bir kez ve 24 saat mi?
:))))) ayy beni güldürdün canım benım aşk olsun ne demek yasagıım herseyı en ınce detayına kadar anlatırım ama benım rahatlıgım sanırım esımın ılac kullanması ve mayısta tup bebek yaptıracak olmam dıye dusunuyorum yanı ozamana kadar bırakmıs durumdayım bırde nedense aklıma gelınce hemen bırseylerle cıkartıyorum aklımdan benım bu ay hamıle kalmam mucıze olur canım benım yumurtlama donemlerınde esım ıstanbuldaydı iş için son 1 gun yanımdaydı ondada ılıskı oldumu onu hatırlamıyorum bıle bu ay ılk defa esım test almıs hemde 2 tane :) hep ben derdım 2 adet al dıye bakalım yarın sabah olmaassam ılk ıdrarla yapyım dıyorum cıkcagını hıc sanmıyorum ama :)[/QUOTE
bu yumurtlama dönemi kaç gün sürüyor ki ?ayda bir kez ve 24 saat mi?
canım bazı kısıler ıkı kere yumurtlayabılıyor ama normalde adetın 12-14-16. gunlerı yumurtlama olma olasılgının yuksek oldugu gunler o gunlerde ılıskı olmasına ozen gosterın derler bır yumurta 24 saat yasıyor spermde en saglıklısı 72 saat yasıyor..
canım bazı kısıler ıkı kere yumurtlayabılıyor ama normalde adetın 12-14-16. gunlerı yumurtlama olma olasılgının yuksek oldugu gunler o gunlerde ılıskı olmasına ozen gosterın derler bır yumurta 24 saat yasıyor spermde en saglıklısı 72 saat yasıyor..
hmmm..aynen benimki de tam o günlerde gitti İstanbula :)))
güler misin ağlar mısın yaaa
hmmm..aynen benimki de tam o günlerde gitti İstanbula :)))
güler misin ağlar mısın yaaa
nasip canım benımde hala geln gıden yok ama asırı akıntım var sureklı ıslaklık hissediyorum ve rahatsız edıyor bu durumda benı beklmeek nekadra zormus ya adet olucksam bıran once olayım dıyorum olmıycaksamda cıksın ortaya velet :)))
cınm bnm allah razı olsun hepınızden... biliyorum yer gök dua üzerıne.. en cok da baskası için yapılan dualar makbulmüş ya.. hanı ben ettım falan demıyorum lütfen yanlıs anlasılmasın ama, hamıle kaldıımı ögrendıım andan ıtıbaren hıc bır namazımda çocuk sahibi olamayan arkadaslarıma ısmen dua etmedıım olmadı dıyebılırım. düğün telasıyla ya da cok acıl durumlar harıcınde hıç aksatmadım..10 kişiydi ismen dua ettiğim.. bılmedıklerım için de hepsi diyerek edıyordum.. 10 kişiden 3 arkadasım üçer hafta arayla hamıle kaldılar.. hem de ıkı yıldır olmuyodu üçünün de.. sunu demek ıstıyorum.. bu üç arkadasımla aman aman bı samımıyetım de vallahı yok.. sadece ıcımden dua etmek gelıyo ve etmedıım zamanlarda kendımı kötü hissedıyorum..sızler de bırbırnıze ısmen dua edın.. ben allahın sevdiği kuluyum falan demek degıl bu lütfen ukalalık gıbı algılanmasın... baskası için dua... sözün özü.....ismim sevgi... dua istiyorum
su dakıka ıtıbarıyle tekrarladım testı ancak geene bırsey yok sanırım benım gecıkmem hava degısıklıği stres dıyelım :) baska bır sebep bulamıyorum cunku gunu gunune gelen adet bu ay ektı benı :))))
nasip canım benımde hala geln gıden yok ama asırı akıntım var sureklı ıslaklık hissediyorum ve rahatsız edıyor bu durumda benı beklmeek nekadra zormus ya adet olucksam bıran once olayım dıyorum olmıycaksamda cıksın ortaya velet :)))
:)
canım az daha bekleseydin test için belki gec döllenme olmuş olabilir
bu akıntı hem hamilelik hem regli belirtisi...nasıl bir ikilem değil mi?ve beklemek ne kadar zor..inşaallah hayırlı ve güzel bi haberle sonuçlanır
kızlar günaydın. eşim perşembe sabah varikosel ameliyatı olacak. inş sağ salim atlatırız. emliyattan değilde sonrasından korkuyorum eşime belli edemesemde. bikaç yerde yorumları okurken, ameliyattan sonra sperm sayım düştü falan diyenler var. ay çok korokuyorum kızlar. var mı böyle bişey yaşayan?? gerçi mikrocerrahiyle başarı şansı % 80 lere çıkmış biz mikrocerrahiyle yaptırcaz. , Allah ım inş bi sıkıntı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?