selam canımlar, bu ay aşılama deneyeceğiz inşallah. bugün kan tahlili verdim, ultrasonla baktılar, problem yok çok şükür. pazartesiden cumaya kadar klomen hapı verdi onu kullanıcam. sonra diğer pazartesi tekrar kontrole gidicem inşallah. annemle tartıştık filan derken moralim bozuktu, dedim heralde hastaneye gidince ağlarım. ama hastaneye gidince bana bir cesaret geliyor

eşim çalışıyordu tek başıma gittim, sakin sakin diğer hastalarla kaynaşa kaynaşa atlattım bugünü de elhamdülillah

her ay sanki sabrım kalmamış gibi patlamalara geliyorum ama iş başa düşünce paşa paşa sabrediyorum. geçen ay tüp yapıcam diye pirelenmiştim hatırlarsanız

ama şimdi diyorum iki ay aşılama denerim dişimi sıkar sabrederim. bu arada hastalardan birinden şey öğrendim, eczanelerde marmelat kıvamında keçiboynuzu satılıyormuş, belirli bir marka söylemedi ama tahta kaşığı da paketin içinde yer alan şişe şeklinde bir ürünmüş. biz kaynatılıp içilen kürden yapmaya çalışmıştık ama kötü koktuğu için eşim içemedi, ama bu marmelat tatlıymış aklınızda bulunsun. ayrıca keçiboynuzu biz kadınlar için zararlıymış sanırım fsh hormonumuzu olumsuz etkiliyormuş. öyle işte, görüşürük