- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
Adetimde bir gideyim bakalım ne diyecek doktor insallah herşeyin hayırlosı olur bazen cok yoruluyorum sonra yine bir umut kaplıyor içimi sizlerde umutlatınızı kaybetmeyin dün hastanede bir kadınla kpnustum okadar umutsuz bir vakaymıs inanamazaınız varikosrl ameliyatı olmus eşinde düzelme olmamıs yedi ay sonra tüp bebek yaptırmak için eşi test vermiş yüzde yüzü hareketsiz ve toplam sayı iki milyon ikinci testi yapmıslar gene hepsi hareketsiz doktor demişki üçüncüdede hepsi hareketsiz cıkarsa yapcak birşey yok bırakcaz üçüncüyüde yapmıslar yüzde iki hareket cıkmıs yaptırmıslar tüp bebeb ve suan kadının kucagındaydı bebegi ne büyük mucize kimse bilemez Allah nasip ettikten sonra bir sperm bile yeter rabbim için bu cok kolay şükürler olsun herşeyin vakti zamanı varcanım yaseminin dediği gibi bana da günde iki tane verdiler, ramazanda zor olmaz, saat 23.00 da çatlatma iğnesi yaptırıcam yarın da, bana yazan hemşire tek saati var bu ilacın dedi, bir gün ara verip sonraki gün de aşılama için gidicez, sonuçta keyfi bir şey yapmıyoruz, bu bir hastalık ve tedavi sürecindeyiz, fetva vermiş gibi olmayayım ama bana kazası yapılabilir gibi geliyor