- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
- 23
Biz 2 yıldır bekliyoruz bebeğimizi önce sorun eşimde sanıyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu, değerleri çok kötü değildi ama çocuğunuz olmuyorsa ameliyatı demekte fayda var dedi doktor. Ameliyat oldu üstünden bir sekiz ay geçti hala bebek olmayınca tekrar doktora gittik ameliyat öncesi değrler ile ameliyat sonrası neredeyse aynı, hiçbir değişiklik yok. Kadın doğumcu da biz zaten önermiyoruz ameliyatı dedi, ameliyat olmadan sekiz ay beklemeden gelseniz de olurdu dedi. Neyse çok uzatmayayım aşıla tedavisine başlıcam ama önce rahim filmi istiyorum dedi. Rahim filminde tüplerimde sıvı var dedi doktor. Meğerse tüplerdeki sıvı bebeğin tutunmasına tutunsa bile yaşamasına engelmiş, o yüzden olmuyormuş bebek. Ama tüplerdeki bu sıvı ne zaman oldu, ne kadar zamandır var bu sıvı bilmiyorum. Bebeğin olmaması tüplerdeki sıvıdan mı varikoselden mi bilmiyorum. Demem o ki ben hiç hamile kalmadım ama bunları anlatma sebebim bizim durumumuz farklı beni örnek alıp da klomen tedavisine umutsuz bakma diye.Canım teşekkür ederim cevabın için ben buay keske gitseydim diyordum ama geç.kaldım malesef bu adetimde gidicem insallah peki sen geçen sene kullandıgın klomenden bir sonuc almısmıydın
dün gece 10.30 da misafir yolcu edip, koştur koştur çatlatma iğnesi yaptırdım