Ah bu Eşler ah

bugünde biz tartıştık 6ayımız bitti ameliyattan sonraki. Şimdi ramazan da giriyor araya dedim gidelim test yaptıralım zaten ramazanda test yaptırmak zor olucak ramazan sonrasına kalıcak dedim birürü bahaneyle cevap verdi bugün bana bugüne kadar tutuyım kendimi bişi demiyim dedim kendi söylesin test yaptıralım diye çünkü zorlamak istemiyorum sonuç olarak tartıştık

ameliyattan sonra yaptırmadık hiç test kafamıza göre vitaminler kürler uyguluyoruz işe yarayıp yaramadığını bilmeden aylardır... En azndan sonuca göre yöntem değiştiririz ya da yolumuzu tekrardan çizeriz dedim hazır değilim çıkacak sonuca diyo eşim oyüzden erteliyo da erteliyo artık bende yoruldum yani bişileri hatrlatmaktan zorlayan taraf olarak görünmekten... Bi laf söylüosun birsürü şey işitiyosun. Dedim bu ikimizin sorunu sonuçta bu taşın altında ikimizinde eli var biri taşın ağırlığını yüklenmese diğerine daha çok ağırlık binio ve yoruldum artık dedim insanım ben de

onu da anlamaya çalışıyorum ama o beni anlamıyormuş gbi hissediyorum kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum şişiyorum kendi kendime

dedim artık bişi demiycem sen ne zaman istersen ozaman git yaptır testini ama artık bişi yapmıycam araştırmıycam da kendi haline bırakıyorum artık nereye kadar böyle gidecek bu durum görücez bakalım. Şimdi test için 1 ay böle beklemekle geçicek sonra test yaptırırsa temmuzda bide ondan sonra başka kürler ilaçlar kullanmamız gerekse onların etki etmesi de 1 ay alıcak belki daha fazla... Yani 2,3 ay gibi bi süre kayıp olucak bizim için bunu anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum gurur meselesi haline getirdi durumu bende de polikistik var prolaktinim yüksek ben gidip tahlillerimi yaptırıyosam ilaçlarımı kürlerimi yapıyosam keyifle yapmıyorum yani zorunluluk bu bizim için sonuçta kaybedecek zaman yokki zaten yaşlar geldi 29 a 3 yıldır da deniyoruz olmuyo onun da bişileri idrak etmesi lazım artık kaç yıl oldu yani 3 yılın her ayı merakla adeti bekle adet olunca da hayal kırıklığını yaşa sonra tekrar kendini toparla ben daha çok yıpranıyorum ama bunu anlamıyor işte ne diyimki artık yani

bu aydan zaten umudum yok ama ramazan ayında mübarek ay dedim belki vesilemizi Rabbim nasip eder dedim ama biz harekete geçmedikten sonra Rabbim vesilemizi belkide çıkarmıycak önümüze imtihan bu sonuçta hiç bişi yapmadan da geçemeyizki... Bilmiyorum kızlar moralmen kötü bigün benim için de oyüzden sizden güzel haberler alırız bu ay inşallah
seyyah2015
BirAsilAnnesi
elaycım sende kafanı rahatlatmaya çalış canım doktorlar tıbbi olarak bakıolar sadece bu duruma hareketliliği nerdeyse hiç olmayan arkadaşlarda hamile kalabiliyolar benim iş yerinden arkadaşımın öyle oldu Allah ol der ve oluverir sen her doktora takılma bence

kürler ilaçlar ne gerekiosa aynen uygulamaya devam edin Yaaa nasip....