- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
- 23
Merhaba mesajını okudum ve çok üzüldüm seni anlıyorum bazen ben de hiç bebeğim olmayacak gibi düşünmüyor değilim ama umutsuzluğu bir kenara bırak. Şu an en son ihtiyacın olan şey umutsuzluk. Sen elinden geleni yap doktora git tedavini ol çabala ama umutsuz olma. Biz ameliyatın 4. ayı doktora gittik doktor da daha çok yeni bebek işi sabır işi bekleyeceksin sabredeceksin dedi. Eğer ameliyatın üstünden 1 yıl geçtiyse ve değerleriniz düzelmediyse çareyi başka yerde arayın tüp bebek, aşılama gibi. Ama ne olur kendini yıpratma her şey güzel olacak:) Tabi her şeyin üstünde kader var Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.seyyah2015 biz bebeğe karar verdiğimiz ilk ay ben gidip muayane oldum sorun çıkmadı ve biz denemeye başladık. 10 ay denedik olmadı benim doktorum eşinde sorun olmalı muayene olsun dedi bir oldu ki son evre varikosel yani 10 ayı çöpe attık. o kadar beklediğimiz için bazen çok kızıyorum kendime. 11. aya girmiştik eşim ameliyat oldu. 17. ayı bitiriyoruz hala yok bebek bekliyoruz. ne kadar yıprandığımı bilemezsin. bu aydan sonra sanırım asla olmayacak bizim bebeğimiz gibi geliyor artık. senden güzel bir haber alıp teselli bulmayı öyle çok istiyorum ki..
ama sen ümidini kesme, en olmaz denen zamanda ne lütuflar geliyor, ne kapılar açılıyor, elbet vardır bu lütfun da zamanı