- 22 Ocak 2008
- 6.321
- 7.028
- 723
Canım baska drlara gittin mi peki?gitmediysen en az bi 4 5 dra daha gorun lutfen.Cok ciddi bir konu..Allah şifa versinAslında hiçbir sıkıntım yoktu doktor aşılama öncesi tedbir amaçlı rahim filmi istesi. Tüplerin kapalıysa aşılamayı boşuna yapmış oluruz dedi. Rahim filminde de tüplerinde sıvı var dedi, ben bişeyler sorayım kafama takıldı dedim, takılmasın önemli bişey değil dedi ama eve gelip araştırdım ki enfeksiyon sonrası tüplerde sıvı birikebiliyormuş bu sıvı da tutunmaya engel oluyormuş ve bebek tutunsa dahi bu sıvı bebeği zehirliyormuş. Bana sorsan hiç bir belirti şikayet hiçbişeyim yoktu. Ama yapacak bişey yok. Benim durumum ne aşamada onu da bilmiyorum ama doktor ilaç vs bişey vermedi. 2 aşılama yaptıktan sonra tüplerim alınacak sanırım öyle işte. Biz de 2 yıl bekledik hep eşimde sorun var sanıyorduk ama sorun bendeymiş. Bendeki sorun da ne kadar zamandır var onu da bilmiyorum neyse daha fazla içini karartmayayım
Kızlar benimde bat yaklastı gogus hassasiyeti dışında belirtim yok
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetine isteyen herkese tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin