- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
Ben de eşimi 7-8 ayda doktora gitmeye ikna ettim. Benim abarttığımı stresten olmadığı ı düşünüyordu. Sonrasında test sonucu çok kötü çıktı ameliyat falan. Hala o dönem aklıma gelince eşime büyük bir öfke duyuyorum. Bazen hiç konuşmak istemiyorum o benim kadar üzülmüyor diye içten içe onu suçluyorum. O da benim gibi olsa daha kötü olur aslında biliyorum. Antidepresan kullanmak istiyorum ama onu da kullanamıyorum bu stres bi yerime vuracak en sonunda.
arkadaşım antidepresan kullanmayı aklından çıkar
evet hepimiz zor günler yaşıyoruz
zaman zaman etrafın baskısından bunalıyoruz
duygusal anlarımızda hayal kırıklıkları öfkeler gözyaşları olabiliyor.
ama güçlü olmalıyız
anne olmak başlı başına güçlü olmayı gerektiriyor
en azından çaresiz dert değil...İnşallah birgün hepimiz anne olacağız.
Eşin ile hissettiklerin konusunda bazen bana da oluyor özellikle de bir test bile yaptırmak istemediği zamanlar.
ama olumsuz duygular çatışmadan başka birşey getirmez
bir şekilde uzlaşmamız gerek derdimizi anlatmamız eşimizi anlamamız gerek. belki suçluluk psikolojisi yüzünden böyle davranıyorlar.
Rabbim dualarını kabul eyledi :) inşallah değerlerin günden güne katkat artar ve kalp atışını duyduğunu da okuruz burdan sağsağlim kucağına da alacaksın rabbimin izniyle inşallahhhhh
ama çok şükür iyiyim, burada güzel insanlar tanıdım, birbirimizi tanımadan yaralarımızı paylaştık, sevindik, birbirimize sabır aşıladık..