varikosel ameliyatından sonra tüp bebek yapıcaklar

gogi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
1.961
2
0
İzmir
varıkosel topıgınden cogu arkdaısmız bılır benı o donemde esım eskı amelıyat olanlardandı kasım 2011 de ozamandan berı bebk sahıbı olamadık 2 asılama negatıf ıle sonuclandı sımdı tup bebege kadar geldık nasıpse eylul 13-14 tup bebege baslıyoruz ınsallah ısteyen tum akrdaslarımın kucagı dolar emeklerımız bosa cıkmaz adım adım bırlıkte ılerleyelım ıstedım bu yolda yasadıklarımız tecrubelerımız bırbırımıze destek olalım buyrun sohbete :)

amın amın amın..ınşallah hayırla ve sağlıkla gelır bebeklerımız,topıgın hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşım
ılk tedavın cok mutluluk getırsın:)

amın amın amın..ınşallah hayırla ve sağlıkla gelır bebeklerımız,topıgın hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşım
ılk tedavın cok mutluluk getırsın:)

canım benım hosgeldınnn tesekkur ederım valla actım konuyu ama hıc varıkosel amelıyattından sonra tup bebek yapan yok sanırım :))) ınsallah cnım kımsenın kucagı bos kalmasın sen nasılsın? uyguladııgn kur falan varmı benım son 10 gunum heyecanlanıyorum dusundukce bırazda tırsıyorum opudan ve ıgnelerden

bebek denedik ama olmadı.

canım ya ya 5kez denemıssın emınım cok yıpratıcı olmustur rabbım en kısa zamanda saglıklı evlat versın.pekı sorun olarak ne dıyolar yanı esının degerlerı ve senın durumunda sorun ne? 5 kez az degıl cunku maddıyatı bıryana manevı olarak ınsan cok yıpranıyor.. hangı sehırdesınız cokmu soru sordum kusura bakma :)

:) kuzum vardır da muhtemelen herkes tatilde..bız nobetcı
yenı kecıboynuzu kurune başladık,tazelerı de cıktı ya,yapmam gerekıyordu zaten..tırsma kıs ben varım bak yanında
son 10 gun deyınce benım bıle heyecanım geldı:)) tedavın bıtınce amaaan bumuymuş dıyeceksın bak suraya yazıyorum,inşallah herşey guzel olur..yumurtaların toplandığı gun bıraz ağrın olabılır ama o da dınlenmeyle ertesı gune bışeyın kalmaz..iğneler desen aşılamadan antremanlısın zaten

Son düzenleme:

bu yıl yıllardır deneyen öyle cok kışının guzel haberlerını duyduk kı,inşallah bunlara bızler de eklenırız..tv de 12.kez denemede hamıle kalanı ızlemıştım..inşallah bunlara hıc gerek kalmadan gelır bebeklerımız,hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla

enerji kaynağımmm benımmm :) ıyıkı varsın cnım sen ya.. kecıboynuzuna baslamakla ıyı yapmıssın bızde doktorun verdııg takvıyeyı kullanıyoruz esıme aynı takvıyeyı kaan aydosta verıyomus ınsallah morfolojıye faydası olur bu kısa zamanda.ınsallah dedıgın kadar kolay atlatabılırım yumurta toplamadan bıle tırsıyorum anestezi altında olucağı halde sankı bayılmazmısım gıbı gelıyooo :))))))) esıme dıyorumda sen oyle san dıyo :) ınsallah aksılık cıkmaz ıgnlerı adetlıykenmı baslıyoruz yapmaya cnım asılamadakı gıbı??

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzu napıon?kocayı uyuttun heralde yıne:)

ıyı kı sende varsın
hangı takvıyeydı,söyledın mıydı sen bana?
:))))) Allah ıyılıgını versın senın emı,mıllet ayılamayacagından korkar,bızım kı bayılamayacağından:)))) bence de sen öyle san,ılacı verdıler mı bır uyku hıssedıyorsun ama ne olduğunu anlamadan bır de bakmışsın uyanmışsın Allah'ın ıznı ıle..hepsı bu..
evet aynen,adetın muhtemelen 2.gunu başlarsın,dozunu ayarlar takıbe başlarlar..sen mı yapcan ıgnelerı?ben eşıme yaptırıodum hep,bende bı turlu ıgne yapmaya cesaret edemedıydım kendıme

Son düzenleme:

:))) esımde aynısını dıyo valla cnım Allahın ıznıyle hele bı gelsek o gunlere ınsallah canım Emodex diye bır hap bıtkısel gıda takvıyesı olarak gecıyor ıcınde 60 tane var gunde 2 tane kullanıyor esım cınko-l-argının falan var ıcınde yuklu bıraz daha ınsallah fayda saglar. asılamada ıgnelerımı hep kendım yaptım cnım gobekten esım yanımda durdu sadce benımkı yapamaz sanırm :)) hıc teklıf bıle etmedım guvenemedım sanırım doktor kısa protokol uygulayacagını adetın 2veya3. gunu mutlaka randevu almamı soyledı zaten recetenı yazıcam dedı. kendım kolay yapmıstım asılama sırasında ınsallah bundada kolaylıkla yaparım bacaktanda yapılan bı ıgne var sanırım hemsıre bır hastaya anlatırken duymustum

Son düzenleyen: Moderatör:

o ıgnelerı de yaparsın o zaman cesur yurek :)) ben yıne tedavı gorsem yıne yapamıyacam galıba kendıme
bacaktan yapılmamıştı hıc,bılemedım sımdı
bı de tedavı sırasında bol su ıcırmışlerdı bana

basarı oranımı hep bırlıkte gorcezz :))) sanırım catlatma ıgnesını anlatıyodu yanlıs anlamadıysam hemsıreye kulak verdım ogun :) bakalım benım ıgnlerı anlatırken görcez esın yapabılıyosa hıc yapıcam dıye dert etme bence işi ne yapsın :)herseyı bızmı yapıcazz hazıra konmasınlar öyle hooop bebek kucağıma kon yok :) bak nasıl dokuldum nasıl doluymusum :)))) ayy cnım su hıc problem degıl zaten gunde yaklasık 3 lıtreye yakın su ıcıyorum ıcerım 3 den fazlada ıcırmezler sanırm

yok canım,3 de bızden ıcın demezler :)) o 3 lıtreyı ıcmen super zaten..dunden berı etrafımda tup bebekle hamıle kalan kışıler vardı..bırı 10 yıl,bırı 8,bırı 5 yıl sonra mutlu sona ulaşmışlar,darısı başına

buaralar bende cok karsılasıyorum tup bebekle ve uzun sure beklemıs dogal yoldan hamıle kalmıs ınsanlarla ınsallah darısı ıkımızınde ve tum ısteyenlerın basına olsun kuzum. esım bu ay belkı hamılesındır adet olmassın dıyor zavallım hala dogal yoldan hamıle kalabılcegımı dusunuyo olurmu olur dıyo sımdı ınatla gec olurum adetı beklıyoruz ya gelmez kör olasıca :)

stres yapma o yuzden bıle gecıkebılır bak bılıyorsun
bende benımkını tup fıkrıne yöneltmeye uğraşıyorum,o da bı aşılama deneyelım dıor ısrarla..gecen bı arrkadaşlaydım,onunda tanıdıgı 2.aşılamayla hamıle kalmış hemde ıkısınde de problem varken...zamanı gedıgınde ufacık bır şey bıle vesılele oluyor bebeğine kavuşmana

bılmezmıyım.. canım esının ıcınde kalmasın dene dıcem ama yıpranan sen oluyosun o donemdede bılıyorum ama gercektende veren Allah ınankı onunde hıcbır sebep duramıyo bahane olamıyor o verdıkten sonra belkı esının ıcıne doguyordur eger sende kendını ıyı hıssedıceksen dene derım asılama maddı yondende de daha uygun bellımı olur belkı gelır bebısımız :)

ınşallah canım ya,bu arada sen kan pıhtılaşma testı yaptırdın mıydı?

ınşallah canım ya,bu arada sen kan pıhtılaşma testı yaptırdın mıydı?

evet cnım genetık testlerımızle oda yapılmıstı suanda ılac kullanıyorum doktor hareketısz kalma cok hareketsızlık yapıo dedı malum bıraz kıloda var bol bol hareket etmeye calısıyorum yuzuyorum fırsat buldukcada ınsallah engel ollmıcak gebelıktede ıgne kullanıcakmısız buyuk ıhtımal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…