3 doktor da ameliyat dedi muayne ettiler ve ultrasona gerek bile yok çok ilerlemiş denildi.sadece doktorun biri spermiogram yapalım ameliyatın aciliyetine karar verelim dedi.sonuçlar gayet iyi çıktı bi zarar vermemiş dedi bu durumda ameliyat bile olmasan olur ama istersen yinede yapalım ilerisi için denildi.bence sizde yaptırın çok yeni evlisiniz çünkü biz 2.5 yıllık evliyiz ben 3 aydır korunmuyordum ve 3. ayımda hamile kaldım çok şükür.belki sizde de aynı durum olabilir.
bebek olmadımı rosem, hangi testleri yaptırdınız
canım ben ankarada degılım..spermıografta hareket degerı az cıktı..hareket sorunumuz var yanıısenağlama3 aydır kecıboynuzu kuru uyguluyoruz bakalım ınsallah ıse yarar..bu arada buayda gecsın bızde doktora gıdecz hatta bende ankarada doktora gıtmek ıstıyorum.. tıp fakuletelerıne gıtmek daha ıyı dıye dusunuyorum..sende tıp fakultelerını tercıh et bence daha guvenılır dıye duydum..:sm_confused:spermiograf olumlumuydu, benimde proloktin hormonum yüksek çıktı 30 muş, şaşırdık kaldık rosem hangi ilden yazıyorsun ben ankara doktor için sordum
Selam Dostlar Nasilsiniz
dostlar yazılarınızı merakla okuyorum benim eşimde de 4. derece varikosel var, ankarada ameliyat olcak ama doktor konusunda tereddütlüyüz, bu ameliyatı olan varmı hangi hastane veya doktor tavsiye edersiniz, teşekkür ederim
aklım çok karıştı.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Hayırlısıyla geçecek inşallah diyorum..Zaten başkada denilebilecek bişi yok...İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder...çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?