varikosel hakkında bilgisi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok sadece muayne ile ameliyat yapılsı şubatta ultrasonragrafi yapacaklar kesinlik kazanacak her doktora güvenilmiyor.

3 doktor da ameliyat dedi muayne ettiler ve ultrasona gerek bile yok çok ilerlemiş denildi.sadece doktorun biri spermiogram yapalım ameliyatın aciliyetine karar verelim dedi.sonuçlar gayet iyi çıktı bi zarar vermemiş dedi bu durumda ameliyat bile olmasan olur ama istersen yinede yapalım ilerisi için denildi.bence sizde yaptırın çok yeni evlisiniz çünkü biz 2.5 yıllık evliyiz ben 3 aydır korunmuyordum ve 3. ayımda hamile kaldım çok şükür.belki sizde de aynı durum olabilir.

anladım canım çok teşekkür ederim ,eşin ameliyat oldumu peki bunu söyleyen doktorlar başkenntemi benim en büyük korkum yanlış doktor.............

bires arkadaşım yardımların için çooook teşekkür ederim Allah razı olsun..............

arkadaslar bu varıkoselın kacıncı derecesınde amelıyat olmak gerekıyor acaba?bır bılgısı olan varmı?benım esımde urologa gozukmustu onunkınde 2 grade yazıyor..6 ay bekleyelım dedı doktor ve subatta 6 ayımız bıtıyorr.bakalım tekrardan test yapınca ne cıkacak..:çok üzgünüm:
sevgıler..

bebek olmadımı rosem, hangi testleri yaptırdınız

yok elıfnur halen bebıs felan yoksenağlamabız spermıograf yaptırdık..bırde ustune benım adet duzenı bozuldu strstennsenağlamahalen beklemdeyız..:çok üzgünüm:

spermiograf olumlumuydu, benimde proloktin hormonum yüksek çıktı 30 muş, şaşırdık kaldık rosem hangi ilden yazıyorsun ben ankara doktor için sordum

spermiograf olumlumuydu, benimde proloktin hormonum yüksek çıktı 30 muş, şaşırdık kaldık rosem hangi ilden yazıyorsun ben ankara doktor için sordum
canım ben ankarada degılım..spermıografta hareket degerı az cıktı..hareket sorunumuz var yanıısenağlama3 aydır kecıboynuzu kuru uyguluyoruz bakalım ınsallah ıse yarar..bu arada buayda gecsın bızde doktora gıdecz hatta bende ankarada doktora gıtmek ıstıyorum.. tıp fakuletelerıne gıtmek daha ıyı dıye dusunuyorum..sende tıp fakultelerını tercıh et bence daha guvenılır dıye duydum..:sm_confused:

merabalar allahtan siz erken farketmişsiniz canım ben 2 yıl bebek tedavisi gördüm doktorlar hep bana yoğunlaştı aşılama yaptıracağımız zaman doktor sperm sayısını düşük buldu aşılama hüsranla sonuçlandı. her yerin spermiyogramı doğru olmuyo eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat olcak bir haftaya kadar umarım fayda görürüz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım bende 2 yıllık evliyken eşim varikosel ameliyatı oldu ve ondan tam 7 ay sora hamile kaldım suan 4 aylık hamileyim darısı başına çok rahat bi ameliyat mutlaka olsun

mrb kızlar. bende 2,5 yıllık evliyim. 10 aydır korunmuyoruz. fakat yapılan kontrollerde eşimde varikosel olduğu anlaşıldı. aslında değerleri çok da kötü değildi hareket de iyiydi fakat dr. çok gençsin illede ameliyat olsun dedi. 15 gün önce varikosel ameliyatı oldu. genel anestezi ile oldu. ilk gün biraz acısı oldu sonrası daha rahattı. şu anda yara tamamen kapandı bile normal hayata döndü çoktan. ameliyat basit oluyo korkmayın. bizde beklicez artık bakalım. ben yaz sonuna kadar oluruna bırakalım dedim eşime. herkez için hayırlısı olsun inşallah.

selam yeşimnur senin adına çok sevindim, eşin nerde ameliyat oldu, hangi hastane , doktorun ismini verebilirmisin doktor çok önemli bence teşekkür ederim

selam yeşimnur senin adına çok sevindim, eşin nerde ameliyat oldu, hangi hastane , doktorun ismini verebilirmisin doktor çok önemli bence teşekkür ederim

canım benim kardeşimde olmuştu.. ameliyat oldu.. ve onlar buna rağmen korunduşlar 1 yıl..ve korunmyaı bırakınca 2. ayında hamilik oldu. şimdi 9 aylık nur toğu gibi bebekleri var.. ameliyat iyi olduktan sonra korkulacak bişey yok..

canım sizde son durum nedri ameliyat sonrası ameliyatı nerde yaptırdınız nasıl geçti
bilgilendirirsen çook sevinirim

perhiz süresi 3 ejukat miktarı 3 likefaksiyon süresi 20 epitel hücresi 1-2 %A %2 %B %48 %C %20 BUNAR NE DEMEK OLUYOR ARKADASLAR BU DEGERLERI ANLAYAN VAR MI. BU DEGERLER ESIMIN SİPERMİOGRAM SONUC RAPORUNA AİT. LÜTFN YARDIM EDINN

2.derece varikosel bu arada.. Hamıle kalabılr mıyım

inşallah kalırsın canım kalanda var kalamaayanda benimde eşim 28 kasımda oldu artık beklicez bakalım çok heyecanlıyım bu arada bende hiç bir hormon tahlili falan yapılmadı daha önce prolaktin hormonum yüksekti onu düzelttik ama onun haricinde bir şey var mı bilmiyoruz tabi napsam diye düşnüyorum doktor 3 - 6 ay arası falan dedi ama bu sürede vakit kaybetmesemde bende doktora gitsem mi diyorum ne yapıcama karar veremedim

aklım çok karıştı.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Hayırlısıyla geçecek inşallah diyorum..Zaten başkada denilebilecek bişi yok...İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder...çok teşekkürler...

benim eşimde 2taraftan amelyat oldu 9ay sonra hamile kaldım doktorlar bu değerlerle normal olmaz aşılama dediler.En umutsuz olduğum nasılsa artık aşılama yapılacak normal yolla olmuyor dediğim anda oldu o yüzden çok kafana takmamaya çalış çok zor biliyorum ama psikoloji çok önemli burda zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…