Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
son 3 aydır 26 günde bir olamaya başlamıştım canım bu ay 29.günüm olmadım hala. normalde çok düzenli adetim %80 28 günde bir oluyorum canım

cnm teste de guvenme birkacgun bekle olmazsan kanda baktirirsin ayyyy cok heyecanlandim insallah birimiz hamile cikarda umut olur bize

çok teşekkür ederim yapıcaz bakalım

anladım canım
eşim diyor öyle suyunu içemem kendini yesem olmazmı
3 ay içermi bilemiycem canım

Aynen canım öyle mevlam neylerse iyi eyler güzel eyler.

amin canım hayırlı cumalar...

canım öncelikle hayırlı olsun asıl işi aşmışınız bence sayı artar.morfoloji en önemlsi tez zamanda şifa inşh canım

günaydın tatlım amin inşallah. nasılsın canım annen nasıl oldu?

sağol canım.sen nasılsın? az iyi olmaya başladı gene geldi kemoterapi zamanı :26: 27 şubatta gene gidecek gene 5 gün yatacak:18::18:
inşh Rabbim sonunu güzel eylesin bazen çok korkuyorum ama sonra diyorum geçecek geçecek Yaradanın yanında şükür et...

canım nasılsın?

doğru diyorsun tatlım neyse bakalım yarına kadar sökülür adetim

inşh gelmez kırmızalar canım umudumuz ol inşh...

canm uyenn adı ne acaba benmde arkadasım aynı sekılde hamıle kalmstı omu acaba ???

son 3 aydır 26 günde bir olamaya başlamıştım canım bu ay 29.günüm olmadım hala. normalde çok düzenli adetim %80 28 günde bir oluyorum canım

Canim insallah gelmez dua edecegim senin icin pazartesiye kadar gelmezse git kan tahlili ver insallah bize guzel haberler verirsin

Sende sagol cnm herseyin basi moral ama bazen iste insanin ruh hali bozuk oluyor

Canim insallah gelmez dua edecegim senin icin pazartesiye kadar gelmezse git kan tahlili ver insallah bize guzel haberler verirsin

Sende sagol cnm herseyin basi moral ama bazen iste insanin ruh hali bozuk oluyor

geldi canım eve gelir gelmez oldum eve gelmemi bekliyormuş

Ameliyattan once 3 milyonmus ameliyat sonrasinda da 3.ayda hamile kalmis anladigim kadariyla .Insallah Allahim bizimde oyle olur 3.ayda hamile oldugumu ogrenirim.Kalan kaliyor iste ama bizde olmuyor iste hayirlisi olsun insallah sizinde degerleriniz duzelmistir

inşallah tatlım yaza beklemeyi göze aldım zaten bi mucize olsa ne güzel olur.bu arada seni umutlu görmek iyi geldi bana

Insallah canim dua edecegim senin icin.Yaza hepimizde hamis kaliriz.Bazen umutlu bazen umutsuz iste bir oyle bir boyle bende dengesizlestim iyice yaa surekli bu varikoselden bu yana

Tatlim milletin tuzu kuru halden anlamiyorlar tok acin halinden ne anlarki onlar icin cocuk yapmak kolay cunku hemen hamile kalmis esi.Oyuzden bu cocuk yapma isini kolay hemen olan bisey saniyorlar hem o da niye oyle diyorki yaa insanlar dsunmuyormu hic belki sorunu vardir sorup can skmayayim diye bendemi bi sorun var bu insanlarda mi cozemedim ben sormam soramam kimseye.Esinde uzulmustur yaa yazik.Hic boyle olacagini sanmazdim bende evlendigim yillar bir kere korunmasam hamile kalirim saniyordum ne yum gunu ne sperm sayisi hizi hic aklimin ucundan gecmemisti cahilmisim demekki ogrenmemiz yasamamiz gereken seyler var ki bunlari yasiyoruz

evet tatlım çok haklısın.bi arkadaşı var ona o kadar gıcık kapıyorum ki şuan zaten geçmişte eşime karşı hataları vardı oran biraz gıcıklığım vardı en son aradığı zaman eşimin sorunlarını biliyordu ameliyat olduğunu falan eşi hamile kalır kalmaz hemen eşimi arayıp haber verdi o ana daha gıcık oldum insan bi düşünceli olur biraz zaman geçer laf açılınca eşim hamile diye söyler pat diye hamile diye arıyorsun.insan halinden anlayan yok valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…