Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende bu topiğin eski üyesiyim aslında ama uzun zamandır yazmıyordum moral bozukluğu sebebiyle
kızlar kısaca anlatayım durumu
eşim 4 ay önce ilk testini verdi
sonuç
25 milyon sperm ve yüzde 5 sağlıklı spermdi
muayenede varikosel olduğu çıktı
doktor morfoloji zor düzelir ama ameliyat gerekli dedi ve ameliyat etti eşimi
bugün yeni sonuşçarımız çıktı
zor düzelir denilen morfoloji çok şükür yüzde 16 olmuş
ancak bu kezde sayıda ciddi bir düşüş var 25 milyondan 12 milyona düşmüş
2 hafta sonra tekrar test verecek eşim sayı hala azsa ona göre yol belirleyeceğiz
ameliyattan sonra eşim klomen, trental ve E vitamini kullandı 3 ay
demek istediğim ameliyat her bünyeye farklı bir etki yapıyor
şimdi sayıya destek olarak besin önerdi doktoruuz sizce ne yiyip içmeli kızlar varmı bir tavsiyeniz

tatlım bende sayıdansa şekil ve hıza önem veriyorum çünkü düşünsene morfoloji ne kadar iyi olrsa o kadar iyi gebelik olur ve hız ne kadar iyi ise daha hızlı ilerler ve ölmeden yumurtayı dölleyebilir. bizim hızımız az sayımız çok ama ne olur sperm yumurtaya gidemeden ölüyor( tatlım ama dek derdiniz sayı olsun keşke sayınız çok kötü değil bu arada keçi boynuzu kürü ve proxeed plus sayıya çok iyi geliyor!

canım bizim sayıda çok iyiydi morfoloji ve hız kötüydü ameliyattan sora değişti işte
e vitamini içeren yiyecekler yesin dedi doktor ama o tip bitkisel ilaçları kullanma diye tembihledi
şü keçi boynuzu kürünüi bi senden öğrensem canım ya

Son düzenleme:

tatlım her akşam sabah akşam keçi boynuzunu kaynatıp ılık olunca içecek eşin 1 hafta sonra sadece akşam yatarken içecek. tarifi 5 6 adet keçi boynuzunu yarım litre suda kaynatıyorsun ben öyle yapıyordum bir bardak olacak şekilde ayarlıyordum suyunu.

HAYDI KIZLAR DUA EDELIM .. BUGUN CUMA HATTA SIMDI CUMA SAATI .. Rabbim isterse sadece OL derse hersey olur .. bunun icin cok uzulmeden umudumuzu kesmeden dua edelim birbirimize .

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!

sağol canım senin de cuman mübarek olsun. çok güzel bir yazı allah yeter ki istesin yaratamayacağı şey yok o yüzden allah büyüktür canım bu kadar dua eden kullarını geri çevirmez.

kızlar selamlar herks iyidir umarım,
eşim ayağını incitti alçıya aldılar bu hafta da yumrutlama haftasıydı. Rabbim bu ayda nasip etmedi.

vardır bunda da bi hayır dedim beklıyorum

kızlar bazen kızıyoruz bazen ağlıyoruz bazen hamilelere iç geçiriyoruz yıne de şükür

bizim bi akrabamız var . erkek. bi kızla evlendı. söylenene göre kızın rahmi yokmuş daha doğrusu dışardan bakıldığında delik yok yumurtalık var mı bilmiyorum. kız evlenmeden önce ameliyatla bi delik açtılar..

bunları düşününce yine şükür diyo ınsan bekleyelımk bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler

geçmiş olsun tatlım.evet beterin beteri var tatlım şükür rabbime en azından bizim umudumuz var. umudu %1lerle tüp yaptıranlar var canım allah beterinden sakınsın.

arkadaslar benim esimde 2010 varikosel amaliyati olmustu sol dan.

2012 de gebe kaldim, 2014 gene gebe kaldim.

varikosel ameliyati olupta umutsuz olanlar icin yaziyorum, umudunuzu hic bir zaman kaybetmeyin, siiznde bebeginiz olucak ins.

2. hamilelik istediğinizde hemen oldumu yada onun içinde ilaç kullandınızmı

anladım canım çok sağol
her seferindeayrı kaynatmakmı lazım
yoksa bir kere kaynatınca birkaç gün içiliyormu
birde ne kadar devam etmek gerekiyor bu küre canım

yaa işte Allah'tan ümit kesilmez.moral oldu valla sağol tatlım.
arkadaslar benim esimde 2010 varikosel amaliyati olmustu sol dan.

2012 de gebe kaldim, 2014 gene gebe kaldim.

varikosel ameliyati olupta umutsuz olanlar icin yaziyorum, umudunuzu hic bir zaman kaybetmeyin, siiznde bebeginiz olucak ins.
ayy tebrik ederim,evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim.
bizim 14 ay oldu ameliyat olalı,demek ki ümidimi kaybetmemeliyim:)
canımm,hayırlı cumalar dualarda buluşalım.
bol sebze,meyve,ceviz ve keçi boynuzu kürü tavsiye edrim.
inşallah biran önce değerler normale döner.

aaa geçmiş olsun tatlım...

tabi ki çok şükür halimize beterin beteri var.

anladım canım çok sağol
her seferindeayrı kaynatmakmı lazım
yoksa bir kere kaynatınca birkaç gün içiliyormu
birde ne kadar devam etmek gerekiyor bu küre canım

yok tatlım her seferinde ayrı yapacaksın o çok önemli işte. 3 ay canım 3 ay kullanınca iyi geliyormuş biz 1 ay kullanabildik eşim tadından dolayı fazla içemedi. eşin içebiliyorsa ne güzel yap tatlım pekmezindense suyu daha etkili

benim eşim tadına bayıllıyor maşallah

1 aydır düzenli olarak yapıyoruz ondan öncede 3 ay denemiştik epey faydası olmuştu,inşallah şimdide olur.
herkes sayı daha kolay düzelir diyor ama yok düzelmiyor işte.morfoloji ve harekette ki sorunu hallettik sayı yavaş yavaş artıyor

ohh maşallah eşine ne güzel keşke benimki de içse. hepimizin ayrı derdi var valla bizimde hareket sorunu var neolacak bizim halimiz

ohh maşallah eşine ne güzel keşke benimki de içse. hepimizin ayrı derdi var valla bizimde hareket sorunu var neolacak bizim halimiz

öyle ya,kiminin hareket,kiminn sayı,kiminin şekli bozuk...ay bir düzeltsek süper olacak.en olmadı eylülde tüp bebek yapacağım bıktım valla artık.

öyle ya,kiminin hareket,kiminn sayı,kiminin şekli bozuk...ay bir düzeltsek süper olacak.en olmadı eylülde tüp bebek yapacağım bıktım valla artık.

bende aynen yaz sonunu beklerim olmadı tüp yaparım.bi adet olsam yeni çalışmalara başlasak artık stres oldum

Son düzenleme:
bende aynen yaz sonunu beklerim olmadı tüp yaparım.bi adet olsa yeni çalışmalara başlasak artık stres oldum

ayy senin adetin gelmedi miii

Allah'ım şu mübarek cuma gününün yüzü hürmetine jonguil arkadaşımız hamile olduğu için adeti gelmemiş olsunnn,bize umut olsun,topiğimiz şenlensiinn(amiinn)

ayy senin adetin gelmedi miii

Allah'ım şu mübarek cuma gününün yüzü hürmetine jonguil arkadaşımız hamile olduğu için adeti gelmemiş olsunnn,bize umut olsun,topiğimiz şenlensiinn(amiinn)

amin canım keşke gelmedi tatlım ama belirti yok dün test yaptım yok adet olacağım ama nazlanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…