- Konu Sahibi delinefsim
- #3.421
merhaba canim hala adet olmadinmi insallah da olmazsin hadi bakalim haberlerin bekliyoruz insallah![]()
olmadım tatlım ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı bir şey o yüzden umudum hiç yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim hala adet olmadinmi insallah da olmazsin hadi bakalim haberlerin bekliyoruz insallah![]()
idrar testlerine %100 güven olmaz ki...
en büyük belirti adet gecikmesidir zaten.inşallah inşallah![]()
olmadım tatlım ama dün gebelik testi yaptım çıkmadı bir şey o yüzden umudum hiç yok.
son 3 aydır 26 günde bir olamaya başlamıştım canım bu ay 29.günüm olmadım hala. normalde çok düzenli adetim %80 28 günde bir oluyorum canıminsallah da olmazsin peki kac gun gecikti adetin hep boylemi olursun??
son 3 aydır 26 günde bir olamaya başlamıştım canım bu ay 29.günüm olmadım hala. normalde çok düzenli adetim %80 28 günde bir oluyorum canım
yaa işte Allah'tan ümit kesilmez.moral oldu valla sağol tatlım.
ayy tebrik ederim,evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim.
bizim 14 ay oldu ameliyat olalı,demek ki ümidimi kaybetmemeliyim:)
canımm,hayırlı cumalar dualarda buluşalım.
bol sebze,meyve,ceviz ve keçi boynuzu kürü tavsiye edrim.
inşallah biran önce değerler normale döner.
r.
yok tatlım her seferinde ayrı yapacaksın o çok önemli işte. 3 ay canım 3 ay kullanınca iyi geliyormuş biz 1 ay kullanabildik eşim tadından dolayı fazla içemedi. eşin içebiliyorsa ne güzel yap tatlım pekmezindense suyu daha etkili
kızlar selamlar herks iyidir umarım,
eşim ayağını incitti alçıya aldılar bu hafta da yumrutlama haftasıydı. Rabbim bu ayda nasip etmedi.
vardır bunda da bi hayır dedim beklıyorum
kızlar bazen kızıyoruz bazen ağlıyoruz bazen hamilelere iç geçiriyoruz yıne de şükür
bizim bi akrabamız var . erkek. bi kızla evlendı. söylenene göre kızın rahmi yokmuş daha doğrusu dışardan bakıldığında delik yok yumurtalık var mı bilmiyorum. kız evlenmeden önce ameliyatla bi delik açtılar..
bunları düşününce yine şükür diyo ınsan bekleyelımk bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler
HAYDI KIZLAR DUA EDELIM .. BUGUN CUMA HATTA SIMDI CUMA SAATI .. Rabbim isterse sadece OL derse hersey olur .. bunun icin cok uzulmeden umudumuzu kesmeden dua edelim birbirimize .
Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
bende bu topiğin eski üyesiyim aslında ama uzun zamandır yazmıyordum moral bozukluğu sebebiyle
kızlar kısaca anlatayım durumu
eşim 4 ay önce ilk testini verdi
sonuç
25 milyon sperm ve yüzde 5 sağlıklı spermdi
muayenede varikosel olduğu çıktı
doktor morfoloji zor düzelir ama ameliyat gerekli dedi ve ameliyat etti eşimi
bugün yeni sonuşçarımız çıktı
zor düzelir denilen morfoloji çok şükür yüzde 16 olmuş
ancak bu kezde sayıda ciddi bir düşüş var 25 milyondan 12 milyona düşmüş
2 hafta sonra tekrar test verecek eşim sayı hala azsa ona göre yol belirleyeceğiz
ameliyattan sonra eşim klomen, trental ve E vitamini kullandı 3 ay
demek istediğim ameliyat her bünyeye farklı bir etki yapıyor
şimdi sayıya destek olarak besin önerdi doktoruuz sizce ne yiyip içmeli kızlar varmı bir tavsiyeniz
günaydın tatlım amin inşallah. nasılsın canım annen nasıl oldu?
benim eşim tadına bayıllıyor maşallah
1 aydır düzenli olarak yapıyoruz ondan öncede 3 ay denemiştik epey faydası olmuştu,inşallah şimdide olur.
herkes sayı daha kolay düzelir diyor ama yok düzelmiyor işte.morfoloji ve harekette ki sorunu hallettik sayı yavaş yavaş artıyor![]()
doğru diyorsun tatlım neyse bakalım yarına kadar sökülür adetim![]()
Kizlar varikosel ameliyatindan sonra hamile kalanlar topigine bakiyordum birisi bu degerlerle ameliyattan 3 ay sonra hamile kalmis.Biraz guzel haberlere ihtiyacimiz var gorunce de hepimize umut olsun diye yazmak istedim herkes suan uyuyor ama olsun yarin okursunuz ve de yarinin hurmetine kizlar lutfen dualarinizda da bana yer verirseniz memnun olurum
sperm sayısı : 3 milyon
motilite:%28
hızlı doğrusal hareketli:%0
yavaş doğrusal hareketli:%20
yerinde hareketli :%8
hareketsiz%72
allah herkesi güzel haberlerle sevindirsin inşallah
cnm teste de guvenme birkacgun bekle olmazsan kanda baktirirsin ayyyy cok heyecanlandiminsallah birimiz hamile cikarda umut olur bize
![]()
anladım canım
eşim diyor öyle suyunu içemem kendini yesem olmazmı
3 ay içermi bilemiycem canım
inşh gelmez kırmızalar canım umudumuz ol inşh...![]()
son 3 aydır 26 günde bir olamaya başlamıştım canım bu ay 29.günüm olmadım hala. normalde çok düzenli adetim %80 28 günde bir oluyorum canım
yaa işte Allah'tan ümit kesilmez.moral oldu valla sağol tatlım.
ayy tebrik ederim,evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim.
bizim 14 ay oldu ameliyat olalı,demek ki ümidimi kaybetmemeliyim:)
canımm,hayırlı cumalar dualarda buluşalım.
bol sebze,meyve,ceviz ve keçi boynuzu kürü tavsiye edrim.
inşallah biran önce değerler normale döner.
aaa geçmiş olsun tatlım...
tabi ki çok şükür halimize beterin beteri var.
Canim insallah gelmez dua edecegim senin icin pazartesiye kadar gelmezse git kan tahlili ver insallah bize guzel haberler verirsin
Sende sagol cnm herseyin basi moral ama bazen iste insanin ruh hali bozuk oluyor
su kırmızılar bırakın artık yakamızı yaaa illet resmen düşün yakamızdan((((
bu degerlerle normal yolla mi hamile kalmis ? hakikaten cok iyi demekki olabiliyor . ama bu degerler ameliyat oncesi degerler mi acaba :) neyse bu kadar d egerlere de takmak iyi degil bunlar degisebilen seyler .. bizimde hareketsiz cok fazla .. hizli hareketli de hic yoktu bakalim insallah biraz degismistir diye umud ediyorum ..
inşallah tatlım yaza beklemeyi göze aldım zaten bi mucize olsa ne güzel olur.bu arada seni umutlu görmek iyi geldi bana![]()
yani olunca oluyor demek bizim durumumuz bu değerlere göre iyi ama hala boşa krek çekiyoruz. geçen eşimi arkadaşı aradı evlendiği iki yıl oldu çocuk meselesi açılmış korunmayı bıraktığımız gibi hemen hamile kaldı eşim falan demiş biz niye kalamıyoruz hemen![]()
geldi bile gelmez olaydı![]()
Ameliyattan once 3 milyonmus ameliyat sonrasinda da 3.ayda hamile kalmis anladigim kadariyla .Insallah Allahim bizimde oyle olur 3.ayda hamile oldugumu ogrenirim.Kalan kaliyor iste ama bizde olmuyor iste hayirlisi olsun insallah sizinde degerleriniz duzelmistir
Insallah canim dua edecegim senin icin.Yaza hepimizde hamis kaliriz.Bazen umutlu bazen umutsuz iste bir oyle bir boyle bende dengesizlestim iyice yaa surekli bu varikoselden bu yana
Tatlim milletin tuzu kuru halden anlamiyorlar tok acin halinden ne anlarki onlar icin cocuk yapmak kolay cunku hemen hamile kalmis esi.Oyuzden bu cocuk yapma isini kolay hemen olan bisey saniyorlar hem o da niye oyle diyorki yaa insanlar dsunmuyormu hic belki sorunu vardir sorup can skmayayim diye bendemi bi sorun var bu insanlarda mi cozemedim ben sormam soramam kimseye.Esinde uzulmustur yaa yazik.Hic boyle olacagini sanmazdim bende evlendigim yillar bir kere korunmasam hamile kalirim saniyordum ne yum gunu ne sperm sayisi hizi hic aklimin ucundan gecmemisti cahilmisim demekki ogrenmemiz yasamamiz gereken seyler var ki bunlari yasiyoruz