Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın tatlım ama çevre yüzünden insan daha stres oluyor.allah inş bizlere de nasip eder. inş sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirirsin canım. duaların için sağol.en çok ihtiyacımız olduğu şey dua zaten.

geçmiş olsun tatlım allah annene ağrı sızı vermesin inş.ya canım bende adet oldum mu bilmiyorum dün hafif bi pembemsi bişey geldi adet oldum sandım hala sökülmedi ama hep bu şekilde adet olurdum akşama doğru sökülür canım keşke hamile olsaydım ama nerde ya.

kızlar malum ben sonradan katıldım aranıza. o yuzden pek tanımıyorum sizleri.

herkes hangi şehirden kaç yaşında ne iş yapıyo?

kafamız dağılsın bıraz

merhaba canım bende 26 yaşındayım.yaşadığım şehri özelden yazarım küçük bi yerde yaşadığım için malum tanıyan falan olur yazdıklarımdan. bi şirkettin gümrükleme firmasında çalışıyorum canım.

Merhaba Canlar Günaydın;
Naıslınız?

geldi bile gelmez olaydı

ah canım ya üzüldüm off ya :26: neyse gene bir başlangıca hazırlık olcak inşh.inşh zor da olsa toprlanmak bir daha ki aya ümidimizi bağlıyacağız yine.bende hastayım malesef :26: inşh bir sonraki ay mart kedileri gibi olalım

su kırmızılar bırakın artık yakamızı yaaa illet resmen düşün yakamızdan((((

aynen canım ya bırkasınlar yakamızı

offffff sıkıldım vallahi böyle tiplerden..uyuz insanlar kendini erkek sanıyor şimdi karısı hamile kalınca ama asıl erkeklik öyle olmuyor bilmiyor.biraz ağır oldu ama gerçekten sinirlendim takma canım boşver yok say bunları
iyiyim tatlım.sen nasılsın?annen nasıl?

canım benim çok geçmiş...Allahım bir an önce şifasını versin.Kendine çok iyi bak

çok güldüm en yaşlı benim yaaaaa aranızda :26:
34yaşındaydayım kocaelinden katılıyorum.müşteri hizmetleri alanında çalışıyorum.

Kizlar cok gecmis olsun.. allah annelerinize acil sifalar versin...
sağol canım.nasılsın?

ya hala sökülmedi dün biraz akıntı geldi o kadar bekliyorum gıcık oldum gelecekse gelsin demin ovulasyon testi yaptım ne silik ne değil ama ovulasyon keşke gebelik testinde çıksa böyle çizgi

ya hala sökülmedi dün biraz akıntı geldi o kadar bekliyorum gıcık oldum gelecekse gelsin demin ovulasyon testi yaptım ne silik ne değil ama ovulasyon keşke gebelik testinde çıksa böyle çizgi

hayırlısı canım inşh.yerleşme kanaması diyorlar o değildir di mi?
tam nasıl oluyor bilmiyorum ama?:26:

hayırlısı canım inşh.yerleşme kanaması diyorlar o değildir di mi?
tam nasıl oluyor bilmiyorum ama?:26:

valla canım gelen akıntı çok çok az pembe bir şeydi o akıntıyı görünce hep adet oluyordum 3 4 saat sonra sabah olurum dedim ama hala sökülmedi neyse bakalım bakim pazartesiye kadar bekleyeyim olmaz<sa kan testi yaptırırım yaptığım ovulasyon testini yükleyebilirsem yükleyeyim bi bakın kızlar

Tatlim iyiyim cok sukur.. beklemedeyim daha 12 gunum var bekliyorum bakalim..

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Eklentiler

• $IMG0068A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 35
kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Canim ya hic anlamiyorum su ovulasyondan.. ama sanki silik cizgi deil gibi.. hadi ins. Hamilesindir bi test yapsana tatlim guzel haberler ver bize..

Canim ya hic anlamiyorum su ovulasyondan.. ama sanki silik cizgi deil gibi.. hadi ins. Hamilesindir bi test yapsana tatlim guzel haberler ver bize..

testelerin hepsini 25.günden yapmaya başladım bitirdim canım eşim kızıyor yapma diye bir hafta geçsin öyle yap diyor bende ovulasyon yaptım akşam adet olmazsam bir daha yaparım canım mehmetelif vardıya o ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmişti.

Ewet tatlim hatirliyorum.. bak heycan yaptim simdi tekrar yap aksama bu testi hadi insallah hamilesindir de seviniriz burda

canım tam anlayamıyorum ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım.

Tatlim iyiyim cok sukur.. beklemedeyim daha 12 gunum var bekliyorum bakalim..

hadi bakalım güzel haberler inşh.

canım benim tam anlayamadım ama inşh pazartesiye kadar gelmez de testini yaparsın

canım tam anlayamıyorum ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım.

hadi bakalım güzel haberler inşh.

canım benim tam anlayamadım ama inşh pazartesiye kadar gelmez de testini yaparsın

inş tatlım ya böyle gecikince gıcık oluyorum olacaksam olayım ya da testte çıksın zaten içizin yanıyor bi de böyle olunca daha kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…