- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.313
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.521
akşamı bekleyecem canım en az 4 saat bekleyecem su içtim yeni
kizlar esim bugun teste gidicekti gitti ama veremedi cunku perhizine dikkat etmemisti ( ben o kadar anlatmama ragmen ) haftaya kalmis demisler - daha konusamadik hafta ici gondermeye calisicam bakalim olmadi haftaya ctesi gider - bende dr a gidicektim ama benimkide kaldi bu durumda cunku onun sonucunu gorup onunla ilgilide gorusmek istiyorum
dualarinizi bekleriz ..
jonguil bende heyecanla haberlerini bekliyorum hayirlisi olsun ..
Ayyy:18: sayfaya heyecan geldi bu bekleyisi sonlandirmak nasip olsun insallah canim yaaa :) hepimiz bekliyoruzz bakalim hayirlisi herseyden once insallah olumluvolur ama sonuc ne olursa olsun uzulmek yok mucadeleye devam.
hayırlısı olsun canım belki o gün tam yenileceği güne denk gelirsiniz değerleriniz inş iyi çıkar.ovulasyon testi ile yapacam tatlım yarını da atlatırsam iyice şüphelenecem artık
yakin olsan hemen test getireyim :) gecen ay internetten paket halinde aldim ekonomik olsun diye :) daha 22 tane testim var
kocama bile soylemedim test aldigimi delisin diyor diye :) seninle paylasabilirdimmm :)
ben eşime gösterdim bugün yaptığım testi baktı gitti hemen yanımdan adetin 1 hafta geçsin acele etme diyor test aldırmıyor pazartesi işe gidince alırım olmazsa test kıı korkudan test alamıyorum bi de utanıyorum girmediğim eczane kalmadı.ovulasyon testi almıştım bu ay onunla birlikte 4 adet gebelik testi gelmişti 25.gün ile 27 gün arası bitirdim hepsini
internetten aldim 25 tanesi 20 lira LABQUICK marka kaset tipi - daha ucuzlari vardi ama bu olsun dedim .. pakette kapali kimse gormuyor bende eczanaede erkek olunca cekiniyorum .. evde bulunsun ihtyacim olmazsa baskasina veririm ..
sağol tatlım Allah razı olsun.aa ilk gebeliğin dış gebelikle sonuçlanmış ben 2. bebeğin olacak sanmştım.
haklısın,bu hastalıkta sabır çok önemli,biraz sabredrsek doğru tedaviyle normal yolla anne olabiliriz.
bize umt vermek için yazdın ya valla çok sağol.böyle şeylere çok ihtiyaç duyuyoruz.
haklısın tatlım ama çevre yüzünden insan daha stres oluyor.allah inş bizlere de nasip eder. inş sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirirsin canım. duaların için sağol.en çok ihtiyacımız olduğu şey dua zaten.
iyi aksamlar kizlar jonguil canim her kes cok heyecanlicatliycaz valla meraktan hla adetin gelmemis ayyyy insallah da gelmez
ay hiç sorma canım herkesi meraka soktumdemin tekrar ovulasyon testi yaptım sabah yaptığım testle aynı yav hamilelik olsa daha koyu olurdu benceyarın kesin adet olurum
canim yaa sakin stres yapma dua et ben de dua edicem pazartesiyi bekle olmazsa kan verirsin belli olur ama bizi de haberdar et
tamam tatlım pazartesiye kadar olurum kesin ya olmazsan ilk önce ben gebelik testi yaparım silik çizgi çıkarsa kan veririm bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Canim sen bizi dusunme nasil uzuntuyu derdi sevinci paylasiyorsak heyecanida paylasiriz.Azcik aklini dagit bence sen dusunme dusundukce stres olucan bu hamileysende zararli degilsende zararli dua edelim hayirlisina.
canm benm yaa cok tatlısın masaalah kızımızda pek hamarat
bende yalovalıyım 26 yasındayım canm sen?
Merhaba Canlar Günaydın;
Naıslınız?
ah canım ya üzüldümoff ya :26: neyse gene bir başlangıca hazırlık olcak inşh.inşh zor da olsa toprlanmak bir daha ki aya ümidimizi bağlıyacağız yine.bende hastayım malesef :26: inşh bir sonraki ay mart kedileri gibi olalım
aynen canım ya bırkasınlar yakamızı
offffff sıkıldım vallahi böyle tiplerden..uyuz insanlar kendini erkek sanıyor şimdi karısı hamile kalınca ama asıl erkeklik öyle olmuyor bilmiyor.biraz ağır oldu ama gerçekten sinirlendimtakma canım boşver yok say bunları
canım benim çok geçmiş...Allahım bir an önce şifasını versin.Kendine çok iyi bak
çok güldüm en yaşlı benim yaaaaa aranızda :26:
34yaşındaydayım kocaelinden katılıyorum.müşteri hizmetleri alanında çalışıyorum.
sağol canım.nasılsın?
Canım iyiyim bende.Annemde iyi olmaya çalışıyor.Kemoterapi etkileri anc geçti yenisi geldi 27 şubatta gene gidecek.
Çok şükür halimize Allahım güç kuvvet versin herkese benim annemde...
Çok sağol sorduğun için.
Ne biliyim ya hepiniz 20 yaşlarda olunca kendimi kötü hissettim :-S 1.bulalımda inşh .amaaan sende ne yaşlısı millet 40 ında evleniyo ne olcak ?2. bebişi hemencik yapıverirsin oluuurrr
tez vakitte dahada iyi olsun inşlallah,Rabbim evlatlarına,ailesine bağışlasın anneciğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?