• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne biliyim ya hepiniz 20 yaşlarda olunca kendimi kötü hissettim :-S 1.bulalımda inşh .

bulacağız inşallah ben inanıyorum.
hiç kötü hissetme kendini,herkesin hayatı farklı farklı.
ben 24 yaşındayım,birçok yaşıtım ayy ne bebeği ben evliliği bile düşünmem o yaşta diyorlar:47::47::47: onları boğasım geliyor.:26:

bulacağız inşallah ben inanıyorum.
hiç kötü hissetme kendini,herkesin hayatı farklı farklı.
ben 24 yaşındayım,birçok yaşıtım ayy ne bebeği ben evliliği bile düşünmem o yaşta diyorlar:47::47::47: onları boğasım geliyor.:26:

Hayırlısı canım 10 yaş var aramızda.ama dedigin gibi farklı hayatlar nasip kısmet ışte.

ya hala sökülmedi dün biraz akıntı geldi o kadar bekliyorum gıcık oldum gelecekse gelsin demin ovulasyon testi yaptım ne silik ne değil ama ovulasyon keşke gebelik testinde çıksa böyle çizgi:1:

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

yaaaa neler duyuyorummmmm:)geçmişi yeni okudum.çok heyecanlandım.ovülasyon testi epey koyu çıkmış.l ile başlayan bir marka vardı,onda zaten kopkoyu çıkmıyo 2. çizgi.eğer Lile başlayan bir markaysa sanki hamilesin gibi yaa inşallah...:9::9::9::49::49::49::49:

umarım tatlım umarım biliyorum burada biri hamile kalsa hepimiz hamile kalmış kadar seviniyoruz keşke sizlere bugün yarın umut olabilsem ama bende bekliyorum o akıntıdan sonra adet oluyordum o yüzden adet oldum yazdım sabaha kadar sökülür diye hala sökülmedi sabah test yaptım öyle çizgi çıktı umutlandım bu sefer çizgi çıkmasa umutlanmazdım yani,

anaaaa sen adet oldum dememismiydin kiz valla insallah dua edicem sana hamilsinndir test yap yaa ben catladim kizim burda boyle bi heyecan basti beni.Allahim insallah.Bize umut ol cok uzun zaman oldu hamile haberi duymayali burda

yaaaa neler duyuyorummmmm:)geçmişi yeni okudum.çok heyecanlandım.ovülasyon testi epey koyu çıkmış.l ile başlayan bir marka vardı,onda zaten kopkoyu çıkmıyo 2. çizgi.eğer Lile başlayan bir markaysa sanki hamilesin gibi yaa inşallah...:9::9::9::49::49::49::49:

evet canım bende zaten yumurtlama takibi yaptığım zaman hep dün ve bugün yaptığım koyuluk kadar çıkıyordu ikinci çizgi ama yine de ovulasyon testi olduğu için sevinemiyorum canım yarını bekleyeyim olmadı salı günü test yaparım ya hiç cesaretim yok test alıp yapmaya:43:

anaaaa sen adet oldum dememismiydin kiz valla insallah dua edicem sana hamilsinndir test yap yaa ben catladim kizim burda boyle bi heyecan basti beni.Allahim insallah.Bize umut ol cok uzun zaman oldu hamile haberi duymayali burda

kıı o gün gördüğüm akıntıdan sonra 4 5 saate kadar adet olurum diye adet oldum yazdım çünkü hep o şekilde adet oldum ben canım.yarın test yapabilirsem yapacam tatlım bugün bakalım adet olacak mıyım .ay kızlar bu adet gecikmesi meğer ne kötü bir şeymiş insanı nasıl umutlandırıyor. olacaksam olayım yani o yüzden kötü diyorum olmayacaksam tabii ki çok iyi bir şey:1: kolay kolay gecikmez benim adet 2 yıl önce 1 hafta gecikmişti o günden sonra en geç 2 gün gecikmiştir.27 ve 28 gün adet olurum ben onları baz alırsam 3 -4 gün gecikti şuan

kıı o gün gördüğüm akıntıdan sonra 4 5 saate kadar adet olurum diye adet oldum yazdım çünkü hep o şekilde adet oldum ben canım.yarın test yapabilirsem yapacam tatlım bugün bakalım adet olacak mıyım .ay kızlar bu adet gecikmesi meğer ne kötü bir şeymiş insanı nasıl umutlandırıyor. olacaksam olayım yani o yüzden kötü diyorum olmayacaksam tabii ki çok iyi bir şey:1: kolay kolay gecikmez benim adet 2 yıl önce 1 hafta gecikmişti o günden sonra en geç 2 gün gecikmiştir.27 ve 28 gün adet olurum ben onları baz alırsam 3 -4 gün gecikti şuan

Kizzzz pazar sabahi kalktim hemen topige girdim sen yapmadin mi kuzumm baska bi test?

gunaydin kizlar jonguil nasilsin cnm bugun ruyamda gordum seni HAMILEYYYDDIIINNN:49::emir_bebek: o kadar sevindim ki insallah da olucaksin allahin izniyle

yorum yapın kızlar of ya keşke şuan gebelik testi alma imkanım olsa

Eklentiler

• $IMG0069A.webp
    $IMG0069A.webp
    12 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
kıyaslama yapın kızlar ay inş hamilelik vardır.

Eklentiler

• $IMG0068A.webp
    $IMG0068A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
gunaydin kizlar jonguil nasilsin cnm bugun ruyamda gordum seni HAMILEYYYDDIIINNN:49::emir_bebek: o kadar sevindim ki insallah da olucaksin allahin izniyle

canım ya hepinizi heyecanlandırıyorum inş sonucu güzel olur.beni de uyku tutmadı sabahın köründe kalktım adet olacaksam bir an önce sökülsün diye genelde sabah olurum bi de ayakta geziniyorum gelecekse gelsin

canim sanki oburunkunden biraz koyu insallah hamilesindir stres yapma biliyorsunki cok etkiliyor

evet canım akşam sinemaya gideceğiz başka ilçeye oradan hiç gebelik testi almadım eğer nöbetçi eczaneyi bulabilirsem alacam akşam yaparım artık inş vardır ya

Canim yaaa foto bende biraz karanlik gorynuyor ama sanki digrr cizgi bayaa bi koyu.. ayy hadi be kizim aksama al yap bi testte sevinelim:16:

eşimi ikna ettim canım alacam dedi ama çıkmazsa kesin hamile değilim onu anlayacağız en azından olsa çıkar çünkü ilk idrarımı ovulasyona kulandım :1:ama şimdi alsak test yapsam çıkar mı

eşimi ikna ettim canım alacam dedi ama çıkmazsa kesin hamile değilim onu anlayacağız en azından olsa çıkar çünkü ilk idrarımı ovulasyona kulandım :1:ama şimdi alsak test yapsam çıkar mı

Tatlimm normalde ovulasyona 2. Idrarla bakiliyor.. ama sen 3 saat sivi tuketme tuslete gitme varsa ki insallah vardir cikar bebeim testte:16:

Back
X