• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlimm normalde ovulasyona 2. Idrarla bakiliyor.. ama sen 3 saat sivi tuketme tuslete gitme varsa ki insallah vardir cikar bebeim testte:16:

tamam canım sabah kalktığımdan beri hiç su içmedim eşimi sıkıştırmayayım zaten zor ikna ettim ne zaman almaya giderse yaparım tatlım yazarım size sonucu inş pozitif sonuç alırım.kusura bakmayın kızlar sizi de meraka koydum :17:

Son düzenleme:
canim simdi tamamen adetin kesildi mi baska belirtin falan yokmu yarina kadar test yap yarin pazartesi kanda baktirirsin

tatlım o gün adet oldum diye yazdığım gün şu şekilde akıntı oldu beyaz renk arasında pembe bi renk çok küçük ama o akıntıyı görünce adet oluyordum hep 2 gündür olmadım yani o akıntıdan sonra o gün mutlaka olurdum canım. tek belirtim var belim çok ağrıyor karnım hiç ağrımıyor normalde adet olacağım gün karnım ağrır.

tatlım o gün adet oldum diye yazdığım gün şu şekilde akıntı oldu beyaz renk arasında pembe bi renk çok küçük ama o akıntıyı görünce adet oluyordum hep 2 gündür olmadım yani o akıntıdan sonra o gün mutlaka olurdum canım. tek belirtim var belim çok ağrıyor karnım hiç ağrımıyor normalde adet olacağım gün karnım ağrır.

canm benm dua edıyorum inş hamılesındr ama bu gidiş hat onu gosterıyo inş tatlım

canm benm dua edıyorum inş hamılesındr ama bu gidiş hat onu gosterıyo inş tatlım

sağolun canım bende ediyorum hepimiz için inş en yakın zamanda hamile kalırız.allah kimsenin başına vermesin her bakımdan sabır isteyen bir durum.

yapacam tatlım kahvaltı yaptım sıvı tükettim 4 saat sonra adet olmazsam gebelik testi yapacam.sabah ovulasyon testi yaptım dünkü teste göre daha koyu çıktı canım.

gordum tatlım gercekten baya koyu cıkmıs hadı bakalım inş cnm kendım kadar sevıncm inankı :52::52:

gordum tatlım gercekten baya koyu cıkmıs hadı bakalım inş cnm kendım kadar sevıncm inankı :52::52:

biliyorum canım çünkü bende burada hamile kalan haber verince seviniyordum eşime bile söylüyordum tek tek değerlerini sayıyordum bize yakın falan diye burada birinin değerlerinin düzelmesi ya da hamile kalması beni çok çok mutlu ediyor yüreğime su serpiliyor resmen .rabbim hepimize nasip etsin çok zor bir durum sadece kendimiz değil ki iki aile de bizden haber bekliyor baskı altında hissediyor insan kendini

biliyorum canım çünkü bende burada hamile kalan haber verince seviniyordum eşime bile söylüyordum tek tek değerlerini sayıyordum bize yakın falan diye burada birinin değerlerinin düzelmesi ya da hamile kalması beni çok çok mutlu ediyor yüreğime su serpiliyor resmen .rabbim hepimize nasip etsin çok zor bir durum sadece kendimiz değil ki iki aile de bizden haber bekliyor baskı altında hissediyor insan kendini

evet canm kendın olsa beklıyceksın ama ıste onlarda torun sahıbı olsun istyosn cok zor beklemek ama torun
haberınj alcaklar bılıyorum

evet canm kendın olsa beklıyceksın ama ıste onlarda torun sahıbı olsun istyosn cok zor beklemek ama torun
haberınj alcaklar bılıyorum

inş canım şuan ezan okunuyor allahım en yakın zamanda bana ve arkadaşlarıma nasip et dua ettim canım inş allah büyük biliyorum bir gün hamile kalacaz ama ne zaman bilmiyorum inş en yakın zamandır o zaman

topiği heycanlandırmışsın hamilesindir inşallah dahada sevindirirsin bizleri :)

inş canım şuan ezan okunuyor allahım en yakın zamanda bana ve arkadaşlarıma nasip et dua ettim canım inş allah büyük biliyorum bir gün hamile kalacaz ama ne zaman bilmiyorum inş en yakın zamandır o zaman
smin canm aminnn sen dur bekle bak kendıne konduramyn ama cok yakınsın bu ıhtımale

topiği heycanlandırmışsın hamilesindir inşallah dahada sevindirirsin bizleri :)

hiç sorma ya iki gündür herkesi meraklandırdım bi nş canım.bugün test yapacam varsa çıkar zaten yoksa eğer adet bekleyecem umut etmeyecem 3 saat sonra belli olacak ama ilk idrarımla yapmamış olacam o yüzden iki tane test alacam birini bugün diğerini yarın işe gitmeden yapacarım adet olmazsam

Biz eşimle 6 önce evlendik evlendikten 1 ay sonra eşimin testislerinde ağrı oluştu doktora gittiğimizde varikosel tehşisi kondu sperm testi istedi ve sonucu 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz di yani çok kötü bir durummuş. Doktor ameliyatı önerdi zaten ağrısı da vardı. Ameliyatı 2,5 ay önce oldu. 2 hafta sonra bir daha test yapacak ama internette bu kadar kötü bir durumda varikosel ameliyatı ile düzelme olmaz yazılmış gerçekten moralim çok bozuk. Uykularım bozuldu :( 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz ten sonra düzelme şansı yok mu? doktor nedenin varikoselden olup olmadığını bilmiyoruz ameliyattan 3 ay sonra test yapacaksınız eğer varikoseldense düzelme olacaktır dedi ama internette araştırkca moralim bozuluyor :(

Biz eşimle 6 önce evlendik evlendikten 1 ay sonra eşimin testislerinde ağrı oluştu doktora gittiğimizde varikosel tehşisi kondu sperm testi istedi ve sonucu 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz di yani çok kötü bir durummuş. Doktor ameliyatı önerdi zaten ağrısı da vardı. Ameliyatı 2,5 ay önce oldu. 2 hafta sonra bir daha test yapacak ama internette bu kadar kötü bir durumda varikosel ameliyatı ile düzelme olmaz yazılmış gerçekten moralim çok bozuk. Uykularım bozuldu :( 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz ten sonra düzelme şansı yok mu? doktor nedenin varikoselden olup olmadığını bilmiyoruz ameliyattan 3 ay sonra test yapacaksınız eğer varikoseldense düzelme olacaktır dedi ama internette araştırkca moralim bozuluyor :(

canım hiç belli olmuyor düzelen de oluyor düzelmeyende ama çoğu düzeliyor doğru teşhis konulduysa düzelir tatlım ama 6 ayı göze alın doktorlar tam olarak 6 ay ile 1 yıl arası tam olarak iyileşme olabileceğini söylüyor.üzülme tatlım allhtan ümit kesilmez yeterki nasipte olsun bir sperm bile yeter.

Back
X