- Konu Sahibi delinefsim
- #3.641
artık kabullendım her sabah bebek olmuyo dıye ruhsuz kalkıyodum yataktan sankı o olmayınca hayat bıtmıs hıcbıseyn tadı yokmus gıbı hıssedıyosum hep mutsuzdum sureklı baskaleınj dusunup kendımı yıpratıyodm yariş halindeydım içimden huc bısey yapmak gelmıyodu zaten sizinlede paylasıyodum sızlerde aynısınız bılıyorum içime bj rahalık geldı nedense kendımı baska seylerle oyalamaya calısıyorum mutlu olma benm elımde hayat cocuktan ıbaret degl bu bızım ımtıhanımızsa elimizden bısey gelmez tabı careler arıycaz ama daha fazla kendmi yıpratmıycam kım sorarsa sorsun gogsumh gere gere cvp vercm rabbım nasıp ederse dıye cok zorluyoruz kızlar ılla olcak dıye tutturuyoruz dogru degılmı once kabullenmemz lazım ben bı basmak atlıyorum sanırım bır buhran coktugunde kendımızı toparlamaya calısalım bız mutsuzlulugu sevıyoruz galıba rabbımıze guvenelım (ayakkabı bagcıgını bıle allahtan iste der annem ) şikayetımızı yaradana yapalım ve hayırlı Zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar isteyelım ( rabbım benı ve burdakı arkadaslarımın senden istegı hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etmendr ve bunu tez zamnda hayırlısyla nasıp et gec olsun ama guc olmasın yureklerımızı daha fazla yakma allahım bızı daha fazla imtıhan etme bız aciz kullarına merhamet et sen en merhametlı olansın allahım ......
aminnnnn
aferim nazende sana :) tebrik ediyorum kararindan dolayi .. artik umud dolu mesajlarini bekliyoruz sekerimmm :)