ahh kuzum sen de çok gençsin...
yaşadığımız şeyler hemen hepimizin aynı...hamile görünce kıskanmamak ama imrenmek,bebek görünce Allah'ım bana da nasip et diye dualar...içinin burkulması,hayallere dalmak vs vs...son 1,5 aydır düzenli olarak keçi boynuzu kürü uyguluyoruz,eminim faydası olacak,bu yüzden 6-7 ay daha bekleyeceğiz sanırım.aşılama bana inandırıcı gelmiyor,inanmadığım şeyi bi kere daha yaptıramam sanırım.o kadar hormonu alıp,%10 luk bir şansla avunacağıma, tüp yaptırıp %70 lerle avunurum.tabii Rabbim nasip edecekse öyle de böyle de olur o konuda inancım sonsuz.
evet haklısın,ameliyattan sonra en az 1 yıl beklenilmeli.zaten bizim iyileşme 8. aydan sonra başladı,o zamana kadar inişli çıkışlıydı,daha 6 aydır filan istikrarlı yükseliyor

içimdeki his sabredersem normal yolla anne olabileceğimi söylüyor inşallah yanılmam.
sende 3. ayda yaptırdığınız testte fazla artış olmazsa sakın üzülme,aklına beni getir hemen 8. aydan sonra düzelme olduğunu.bazıları 3. ayda hamile kalıyor ama onların değerleri zaten fena değil oluyor.
tÜRKİYEYE gelene kadar hamile kal inşallah.ne kadar kendini sıkarsan sık,hamile görünce üzülmemek insanı elinde olmuyor tatlım.