• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar...
dediğim gibi malesef adet oldum dün ...
hiç umut etmemiştim zaten...
bu ay ovulasyon alıp ona göre çalışalım diyorum. beni bu 1 er gün arayla işi çok yoruyo. sizde durumlar nasıl :(:44::44::43::43:
ben öğretmenim ve sabahcıyım dersim zaten çok erken başlıo birer gün arayla ilişki olunca ayakları dik yat banyoyu mecbur sabah yapmam lazım. sabah 5.30 da kalkıp banyo yapmak çok ama çok ama çok zor....
bıktımmmmmmmm:43::43: inanırmısınız sinüzzit oldummm:2::2:
napıcam önerisi olan varmı? 1 er gün araylada yapmayınca ya kaçtıysa yumurtlama ya erken olduysa ya geç olduysa diye kuruyorum kafamda....:50::50:

tatlım sabahçıysan eşin eve geldiği gibi çalışın siz:1: 10 12 14 16 18 şeklinde gece yatmadan önce duşunu al ben öyle yapıyorum canım sabah duşla falan uğraşmıyorum ya da dediğin gibi sabahın köründe kalkıp duş alsam kesin hastalanırım...

Son düzenleme:
hiç üzülme durumunuz çok iyi canım en önemli şey sayı ve hız sizin maşallah tatlım en kısa zamanda güzel haberler veririsin bize artık...ileri hılzı 11 milyon ne demek ya müthiş.bizim 1 milyon düşün artık gerisini

ben daha çok yeniyim bufralarda Rabbim önce sizlere uzun zamandır bekleyenlere versin bende arkanızdan geleyim :)

ben daha çok yeniyim bufralarda Rabbim önce sizlere uzun zamandır bekleyenlere versin bende arkanızdan geleyim :)

olsun canım biz bekledik bari sen bekleme allah hepimize tez zamanda versin inş. bu doktorlar ilaç vermemk için direniyorlar en son gittiğimiz doktor gerek yok demiş ilaç kullanmaya kullanmak istersen önereceğim ilaç var demiş tribestan diye ilaç yazmış ya kullanmana gerek yok diyorsun güzel ama ileri hızlımız 1 milyon ya daha ne olsun siz ilaç kullanmış mıydınız canım? bi de üstüne sperm testi de yapmamış 2 ay daha bekle diye eşiminde hemen işine gelmiş yaptırmamış bende ne umutlarla bekliyorum inş değerler yükselmiştir diye :1:

Kesinlikle bencede ogullarina konduramiyorlar bak benim oglum erkek oluyormus demekki diyecekler

Insallah canim amiinnnnn:16::16:

Hepimizde ayni duygular var canim bu istek evlat hasreti asla bitmiyor.:50:Gelecek ay test olur heralde biliyorum dusuk cikacagini ama heralde oyle olursada uzulmeme engel olabilcegimi sanmiyorum.Hem biiliyorum hem de engel olamiyorum bu nasil istir Allahim sabir guc kuvvet versin.Her nekadar iyi ciksada bizim degerlerimiz bence hicbirzaman cok cok guzel degerler de olmayacak bunu biliyorum cunku bayaa ileri derecede varikoseli vardi.Doktor da dedi zaten bekleme cok yukselmesini hamile kalmak icin degerlere ulasamazmisiz.Insallah Allahim sen bu doktorun yuzunu kara cikar rabbim.Zaten degerlerin dibindeyiz biz:43:Annemde diyor tv de izlemis asinin cok bir faydasi olmuyormus diye,bende inanmiyorum pek ama Allah buyuk ol derse olacak tabiki.Tanidigim birisinin iki cocuguda asiyla oldu ama tabii kocasi bakalim bizimki gibi sorunu varmi bilmiyoruz ki.Sadece dogal dollenme olmuyormus diye duydum.Insallah oraya gelene kadar hamile kalirim annecigimde gorur hamile zamanlarimi diyorum.Birde birsey olmazsa yazinda 2 ay calisma olmayacak yanliz gelecegim cunku offf offf bir 2 ayda oyle gidecek heralde.Ne kadar daha bekleyecegiz Allahim yarabbim yardim et bize burdaki herkese :25:

eğer çok büyük beklentiler içinde olmazsak daha az üzülürüz sanırım,ya da ben öyle zannediyorum.bu yüzden beklentilerimi hep aza indirmeye çalışıyorum.

normal değerlere gelmeyeceğini bilemeyiz ki...hem ileri derecede varikosel varsa,düzeleceği için değerler artışa geçecektir.hafif derecede varikosel olanlara ameliyat önermiyorlar mesela.şükür ki değerlerin düşük olmasının bir sebebi ve tedavisi var.çoğu kişinin sperm değerleri düşük ama bunun bir nedeni yok doğal olarak tedavisi de...

yaza daha çok var aradaki 2 aylık boşluğu düşünme bile.o zamana kim neler olur bilinmez...

cnm bende seninle aynı durumdayım.:2::2: malesef belki buraya sürekli olumsuz şeyler yazıyorum bazı arkadaşlar kzıyordur ama başka bu konuları anlatabileceğim kimsem yok:( :43::43::43:bazen çok ruhum daralıyor.. çıkmaz bir sokak da gibi hissediyorum kendimi. çok dua ediyorum. sürekli ' Rabbbim senden hiç bir zman umudumu kesmedim isyan etmiyorum nolur Allah ım içimdeki sıkıntıyı al. gönlümdeki kalbimdekini bilen sensin nolur Allah ım bizlerede bütün çocuk sahibi olmak isteyen kullarınla birlikte nasip et' diyorum. bi kaç gün rahatlıyorum sonra bi kaç gün yine çöküyorum. napıcam bende bilmiyorum... Rabbim yardımcımız olsun.

bizimde aynı tek dr.a gttik elle varikosel var dedi ultrasonda çıkmadı. amelyatsız olabilir belki sayınız kötü değil dedi. sizden daha kötü olanlarda bile hamile olanlar var dedi. amelyat olmadık. proxceed kullnadık 2 kutu hiç etki etmedi. şimdi neofertil e başladık 3 aylık bi takviye onuda bekleyip olmazsa bi kaç dr.a daha gidip amelyat olcaz galiba. diğer yaptıklarımızı yazmıyorum bile.....

cnm bence bu varikosel kişiden kişiye göre değişiyor. sen keşke olmasaydık diyosun bense hemen eşim amelyat olsa diyorum. çünkü takviyelere rağmen artmıyor hiç bişeklde nisanda bitacek kullandığımız taviye olmazsa ameliyat olcak yapcak bişi yok. ayrıca Tr.de ilk varikosel amelyat ı yapan dr. cem kadıoğlu varikosel ameliyatı olmadan önce yapılan tüp bebklerin düşme ihtimalinin çok fazla olduğunu söylüyor çünkü sperm yapı şekil ve durumlarının bozuk olmasından dolayı . bende kesinlikle katılıyorum bu fikre.

cnm malesef işte herkes yaptığının tersini düşünüyo. biz ameliyat olmadık 1 ay proxceed kullandık ( elle varikosel var ultrason da yok) banamısın demedi 1 tane bile artmadı sonuç..12 milyondu 12 milyon da kaldı.bende hemen amelyat olsak diyorum:43::43:çünkü artmıo durduk yerde başka şekilde yapacak bişey yok..:43::43::43::43:

cnm değerleriniz çok iyi yaşın çok küçük ama önemli olan senin ruh halin bekleyecek psikolojin varsa bekle derim ama yoksa hiç durma daha fazla yıpratma kendini şahsen ben çok kötüyüm bu ara....:43::43:

ayyyy cnm aynen benm eşimi anlatmışsın... sözel olrak pek bişi deniyo ama arada dio ben anlıyorum ameliyata hiç yanaşmıo tüp hele aklından bile geçirmio. dün adet oldum dedim hadi yaaaaaa olmadımı bu ayda diyo... sinirlendim ...:47::47:ya sen bide ümitleniomusun dedim.. hiç bişi yapma etme... leylekler mi getirecek çocuğu yani.. tmm Rabbimden umut kes,ilmez ama yok deniyoruz olmuo işte....

cnm meryem suresi hergün aralıksız okunmalı... secde yerine gelince kuran bırakılıp secde yapılmalı sonbra devamı okunup ardından dua edilmeli. biz annemle 40 gün kesintisiz okuduk adet olunca yada okuyamadığım zmanlar aNNEM okudu. sonra 40 gün fetih suresi ve duası okudum ( Allah kabul etsin) adetim bitince tekrar meryem suresine başlayacağım inşallah ve Rabbim nasip ederse elimden geldiğince hamile olana kadar okumayı düşünyorum... bir akrabamız eşi kendisi ve kayınvalidesi hergün okumuşlar özellikle teheccüde kalkanlar gece okursa daha iyi..okumuşlar ve 3.ayda hamile kaldı kız doğudrdu şimdi. düşük yapmıştı 1 yıldır olmuodu çocuğu...

6-7 ay daha bekleme kararı aldım canım,inşallah bu süre zarfında güzel şeyler olur.

sende çok sıkma canını,bak değerleriniz kötü değilmiş...keçi boynuzu kürü uyguluyor musun eşine?

inş tatlım gerek kalmadan hamile kalacaksın bende inanıyorum inş bu ay batın gelmez ne seviniriz ana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:21:

öyle valla ne seviniriz ayy inşallah...hep hayalmiş gibi geliyor.
bugün doğum kliplerini izledim ağlaya ağlaya...ne kadar güzel bir duygu,tarifi yoktur eminim.Rabbim bize ve tüm anne olmayı isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

öyle valla ne seviniriz ayy inşallah...hep hayalmiş gibi geliyor.
bugün doğum kliplerini izledim ağlaya ağlaya...ne kadar güzel bir duygu,tarifi yoktur eminim.Rabbim bize ve tüm anne olmayı isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

inş amin canım.bi ara bende çok izliyordum ama artık izlemiyorum çünkü çok çok etkileniyorum:5::5::5:

slm kızlar...
dediğim gibi malesef adet oldum dün ...
hiç umut etmemiştim zaten...
bu ay ovulasyon alıp ona göre çalışalım diyorum. beni bu 1 er gün arayla işi çok yoruyo. sizde durumlar nasıl :(:44::44::43::43:
ben öğretmenim ve sabahcıyım dersim zaten çok erken başlıo birer gün arayla ilişki olunca ayakları dik yat banyoyu mecbur sabah yapmam lazım. sabah 5.30 da kalkıp banyo yapmak çok ama çok ama çok zor....
bıktımmmmmmmm:43::43: inanırmısınız sinüzzit oldummm:2::2:
napıcam önerisi olan varmı? 1 er gün araylada yapmayınca ya kaçtıysa yumurtlama ya erken olduysa ya geç olduysa diye kuruyorum kafamda....:50::50:
ben bu fikre sinir olmaya başladım.canım istemiyorsa gün aşırı temas bana çok itici geliyor.niye mecburmuşuz gibi yapıyoruz ki?o ilişkide nasıl bebiş olsun bunada inanmıyorum.en iyisi ovulasyon testi,en azından sadece o tarihlerde olur,gerisi canımız istediğinde.
inş amin canım.bi ara bende çok izliyordum ama artık izlemiyorum çünkü çok çok etkileniyorum:5::5::5:

bende çok etkilendim.:50::50:

eğer çok büyük beklentiler içinde olmazsak daha az üzülürüz sanırım,ya da ben öyle zannediyorum.bu yüzden beklentilerimi hep aza indirmeye çalışıyorum.
normal değerlere gelmeyeceğini bilemeyiz ki...hem ileri derecede varikosel varsa,düzeleceği için değerler artışa geçecektir.hafif derecede varikosel olanlara ameliyat önermiyorlar mesela.şükür ki değerlerin düşük olmasının bir sebebi ve tedavisi var.çoğu kişinin sperm değerleri düşük ama bunun bir nedeni yok doğal olarak tedavisi de...

yaza daha çok var aradaki 2 aylık boşluğu düşünme bile.o zamana kim neler olur bilinmez...

Haklisin tatlim bende oyle ama iste insan bazen etkileniyor.Bugun bebek partisine gidecegizya ondan heralde bu huysuzlugum:52:Kuzenlerim facebooka yeni dogmus cocuklarinin fotograflarini koymuslar falan sabah kalkar kalkmaz actim kendi kendimi uzdum bir arkadasimda bak bunu koymus belki izlemissindir kizlar sizde izleyin muhtemelen gormussunuzdur ama harika birsey http://www.youtube.com/watch?v=R_DsgFzi-xg

Insallah dedigin gibi olur buna inanmak istiyorum inandirmakta istemiyorum umitlenmemek icin Allah buyuk herseyi o biliyor dua edelimdecok beklemeyelim bende inaniyorum esin dogru demis sen jonguil delinefsim ozellikle siz ucunuz yakinda hamile kalacaksiniz oyle hissediyorum ve insallah diger isteyen tum arkadaslarda

Haklisin tatlim bende oyle ama iste insan bazen etkileniyor.Bugun bebek partisine gidecegizya ondan heralde bu huysuzlugum:52:Kuzenlerim facebooka yeni dogmus cocuklarinin fotograflarini koymuslar falan sabah kalkar kalkmaz actim kendi kendimi uzdum bir arkadasimda bak bunu koymus belki izlemissindir kizlar sizde izleyin muhtemelen gormussunuzdur ama harika birsey http://www.youtube.com/watch?v=R_DsgFzi-xg

Insallah dedigin gibi olur buna inanmak istiyorum inandirmakta istemiyorum umitlenmemek icin Allah buyuk herseyi o biliyor dua edelimdecok beklemeyelim bende inaniyorum esin dogru demis sen jonguil delinefsim ozellikle siz ucunuz yakinda hamile kalacaksiniz oyle hissediyorum ve insallah diger isteyen tum arkadaslarda

FB taki resimler benide cok etkiliyor ve uzuyor ister istemez benim neden olmuyor diye hatirlatiyor uuzntumu..artik bakmiyorum ve kafam daha rahat:)

FB taki resimler benide cok etkiliyor ve uzuyor ister istemez benim neden olmuyor diye hatirlatiyor uuzntumu..artik bakmiyorum ve kafam daha rahat:)

Hamile sayfasi gibi benim facebook resmen hamile koca koca karinlarinlan fotograf koyanlar bu hafta doguracak olanlar ayy sancim var vs yazanmi ararsin hadi gel artik bebegim son haftan yazanmi ararsin anne baba cocuk 3u cocukla eglenirken cekilen fotograflarmi ararsin hepsi bende mevcut vallahi bakmadanda duramiyorum.:37:

Hamile sayfasi gibi benim facebook resmen hamile koca koca karinlarinlan fotograf koyanlar bu hafta doguracak olanlar ayy sancim var vs yazanmi ararsin hadi gel artik bebegim son haftan yazanmi ararsin anne baba cocuk 3u cocukla eglenirken cekilen fotograflarmi ararsin hepsi bende mevcut vallahi bakmadanda duramiyorum.:37:

hepimizde mevcut canim merak etme zira millet patir patir doguruyor..valla bak en iyisi bakmamak, dene bi rahat edeceksin..yok ayagini salladi yok gozunu kirpti, gormemisin oglu olmus tutumus pipisini koparmis misali..Allah nasip ederde bi bebegim olursa bu kadar cok fotografini koymiycam..

hepimizde mevcut canim merak etme zira millet patir patir doguruyor..valla bak en iyisi bakmamak, dene bi rahat edeceksin..yok ayagini salladi yok gozunu kirpti, gormemisin oglu olmus tutumus pipisini koparmis misali..Allah nasip ederde bi bebegim olursa bu kadar cok fotografini koymiycam..

Insallah canim yeterki olsunda is fotograflara kalsin.Gecen ay kuzenimin esi dogum yapti facete konusuyorduk dedimki fotografini koysana gorelim dedim ayy yook koymam nazar etcekler benim bebegimi cok guzel demesin mi ardindan aynen senin dedigin lafi dedim.Sanki yiyecegiz cocugun fotografini dedim

Insallah canim yeterki olsunda is fotograflara kalsin.Gecen ay kuzenimin esi dogum yapti facete konusuyorduk dedimki fotografini koysana gorelim dedim ayy yook koymam nazar etcekler benim bebegimi cok guzel demesin mi ardindan aynen senin dedigin lafi dedim.Sanki yiyecegiz cocugun fotografini dedim

herkesin bebegini Allah bagislasin bizde tez zamanda nasip etsin insallah..baska bisey demiyorum bu insanlara:)

Back
X