cnm bende seninle aynı durumdayım.:2::2: malesef belki buraya sürekli olumsuz şeyler yazıyorum bazı arkadaşlar kzıyordur ama başka bu konuları anlatabileceğim kimsem yok

bazen çok ruhum daralıyor.. çıkmaz bir sokak da gibi hissediyorum kendimi. çok dua ediyorum. sürekli ' Rabbbim senden hiç bir zman umudumu kesmedim isyan etmiyorum nolur Allah ım içimdeki sıkıntıyı al. gönlümdeki kalbimdekini bilen sensin nolur Allah ım bizlerede bütün çocuk sahibi olmak isteyen kullarınla birlikte nasip et' diyorum. bi kaç gün rahatlıyorum sonra bi kaç gün yine çöküyorum. napıcam bende bilmiyorum... Rabbim yardımcımız olsun.
bizimde aynı tek dr.a gttik elle varikosel var dedi ultrasonda çıkmadı. amelyatsız olabilir belki sayınız kötü değil dedi. sizden daha kötü olanlarda bile hamile olanlar var dedi. amelyat olmadık. proxceed kullnadık 2 kutu hiç etki etmedi. şimdi neofertil e başladık 3 aylık bi takviye onuda bekleyip olmazsa bi kaç dr.a daha gidip amelyat olcaz galiba. diğer yaptıklarımızı yazmıyorum bile.....
cnm bence bu varikosel kişiden kişiye göre değişiyor. sen keşke olmasaydık diyosun bense hemen eşim amelyat olsa diyorum. çünkü takviyelere rağmen artmıyor hiç bişeklde nisanda bitacek kullandığımız taviye olmazsa ameliyat olcak yapcak bişi yok. ayrıca Tr.de ilk varikosel amelyat ı yapan dr. cem kadıoğlu varikosel ameliyatı olmadan önce yapılan tüp bebklerin düşme ihtimalinin çok fazla olduğunu söylüyor çünkü sperm yapı şekil ve durumlarının bozuk olmasından dolayı . bende kesinlikle katılıyorum bu fikre.
cnm malesef işte herkes yaptığının tersini düşünüyo. biz ameliyat olmadık 1 ay proxceed kullandık ( elle varikosel var ultrason da yok) banamısın demedi 1 tane bile artmadı sonuç..12 milyondu 12 milyon da kaldı.bende hemen amelyat olsak diyorum

çünkü artmıo durduk yerde başka şekilde yapacak bişey yok..

cnm değerleriniz çok iyi yaşın çok küçük ama önemli olan senin ruh halin bekleyecek psikolojin varsa bekle derim ama yoksa hiç durma daha fazla yıpratma kendini şahsen ben çok kötüyüm bu ara....

ayyyy cnm aynen benm eşimi anlatmışsın... sözel olrak pek bişi deniyo ama arada dio ben anlıyorum ameliyata hiç yanaşmıo tüp hele aklından bile geçirmio. dün adet oldum dedim hadi yaaaaaa olmadımı bu ayda diyo... sinirlendim ...

ya sen bide ümitleniomusun dedim.. hiç bişi yapma etme... leylekler mi getirecek çocuğu yani.. tmm Rabbimden umut kes,ilmez ama yok deniyoruz olmuo işte....
cnm meryem suresi hergün aralıksız okunmalı... secde yerine gelince kuran bırakılıp secde yapılmalı sonbra devamı okunup ardından dua edilmeli. biz annemle 40 gün kesintisiz okuduk adet olunca yada okuyamadığım zmanlar aNNEM okudu. sonra 40 gün fetih suresi ve duası okudum ( Allah kabul etsin) adetim bitince tekrar meryem suresine başlayacağım inşallah ve Rabbim nasip ederse elimden geldiğince hamile olana kadar okumayı düşünyorum... bir akrabamız eşi kendisi ve kayınvalidesi hergün okumuşlar özellikle teheccüde kalkanlar gece okursa daha iyi..okumuşlar ve 3.ayda hamile kaldı kız doğudrdu şimdi. düşük yapmıştı 1 yıldır olmuodu çocuğu...