Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aslinda bizim sayida degil de hizda artis olmus ama bizim cinsel perhiz suremizde cok dogru degildi aslinda bakalim en iyi sonuc haftaya netlesr doktor guzelce anlatir insallah .. dualasalim .. oyle sabrin sonu selamettir :)

iyi bir doktor buldum bayan eside urolog bu nedenle ona gidicem insallah .. herseyi detayli konusucam - oda bekleyin derse beklerim bikac ay bide ilave ilaclar aliriz belki .. hayirlisi olsun .. dualasalim canim.

çok iyi tatlım doktoru içine sinmeli insanın.zaten o seni en uygun tedaviye yönlendirecektir.

kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...

cok guzel olur canim, once bana okusakne guzelolur cunku biz baktikolmuyor tup bebek asamasina gectik ve suan dondurulmus tarsnferim icin beklemedeyim mart 27 de olacak insallahkismetse...nasil oluyo peki kac tane okunacak?

canm bende o jelkn yorumlarını okudum ama urunun sıtesınde oldugu ıcın reklam amaclı olabılır dıye dusundum napaym ınanmıym ya kk dan bakcam smdı

iyice bi arastirmak lazim tabiki canim..icinde ne var ne yok...ben de kullanan varmi diye merak ediyorum...simdi yabanci sitelere baktim millet memnun..cok az 1 damla olarak kullanin cok kaygan diyorlar..

ben de merak ediyorudm bu terapiyi insallah sifa olur sonuclarinibekliyoruz mutlakacanim..

hayirlara vesile olsun canim sayilarinizguzel gozukuyor, insallah tez zamanda kavusurusn bebisine..

arginmax i bilmiyorum ama bence mutlaka proxeed plus kullanin canim herkes cok faydasini goruyor..birde pree seed jel var oda iliski sirasinda spermlerin hizli harket etmesini sagliyormus bunuda bir arstir derim..

nasil olucak tam anlamadim 41 tane mi okunacak toplamda yoksa ben41 tanemi okucam bi arkadasim iicn? beni de eklersen sevinirim canim, birinciligi kaptirmisimama

Sende bizim icin cok degerlisinHepsi isteyerek gitmiyor ki helede benimki sabahin 6sinda uykulu uykulu hic yapmak istemiyor idrar konulan bir kap gibi kap veriyorlar ona bosaltip sabah 7.30-8 e kadar vermesi gerek verip geliyor.O yuzden diyorki isteyerek yapmiyorum zorlaniyorum diyor ondanda az cikiyor iliskide daha cok cikiyor ben hissediyorum diyor.Orda da oyle su saatte yada sabah vercen diye birsey varmi?Bize birde 3 degil 7 gun diyorlar iliski suresini 7 gun bisey olmayacak yani.Sende birsey yok biliyorum ben tas gibi hatunsun masallah

Bende izlerken boyle nasil icim gitti ama elden birsey gelmiyor.Insallah o gunler yakindir canim bi topikten kurtuluruz hatta tamamen kapansin bu topik kimselerde ugramasin

Birde diyorlarya istemiyordum kazayla oldu uleen nasil oluyo bu kazayla afedersin biz biyerlerimizi yirtiyoruz hamile kalmak icin yine olmuyor yine olmuyor napsak bilemedim ki

Kizlar inanin okumayi okadar cok istiyorum ki anlatamam.Bahane degil ama gercekten cok yogun calisiyorum kizlar cogu zamanlar gece 10da geliyorum eve ve meryem sureside uzun oldugu icin zorlaniyorum.Daha gectigimiz persembe bitirdim ben.Kendime okumustum ve tabii hep icimden geciriyorum isteyen herkese versin Allah.Ondan oncede yine 41e tamamlamak icin okuyordum bigun unuttum tam 1 haftam kalmisti bastan basladim.Ben "evlat sahibi olmak isteyenler gelin birlikte dua edelim"topigindeyim birde ordada 3er yasin okuyorduk her hafta simdi degisti 1 yasin 100 ihlas 50miydi neydi insirah suresine cevirdik simdi herkesin vakti olmayinca bazilari tamamlayamadi degistirdik ikisi bir inanin yapmak isterim ama agir gelecek bana o yuzden benim kusuruma bakmayin kizlar.Icim icimi yiyiyor sizleri geri cevirdigim icin ama beni affedin.Obur topigi katilmak isteyen herkesi katiyorlar isterseniz ordanda devam edebiliriz

Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem ama kocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun

ara verip bunun için uğraşmadığınız süre içinde kendiliğinden olur inşallah

kızlar dua topiklerinde bebek için okuduğum dualar var zaten o yüzden meryem süresine katılamıcam hepsi bir zor oluyo çünkü

tamam tatlım kime istersek başlayalım listeyi yap sen aktif takılan belli başlı kişiler var zaten okumak isteyenleri listesini yap ben katılırım.adetim yeni bitti iyi olur yani

tamam canımmm...yaptım zaten şimdi gelenleri ekliyelim pazartesi okumaya başalrzz..
tatlım siz 5.ayınızda verdiniz daha tam 6.ay olmamıştı dur tatlım hemen umutsuzluğa düşme 1 yıla kadar bekleyin diyor lütfen canım üzme kendini inş herşey yoluna girecek

14 gün kaldı 6. ay olmasına...ama eşim hızı yanlış söylemiş...hızlı harekli %10 yavaş harekli %25 yerinde haretli de % 10 yani toplam %45 haretli sperm var...

ewet öylee ..kaybetmek istemiyorum ama eşm biraz ynlış söylemiş bana ...hız %10 dedi..ama hızlı haretli %10 yeride 10 yavaş da 45 imiş...şimdi tam detaylı yazacğım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…