- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.021
canım çok sevindim.ne güzel bak eşin kürleri falan uygulamamasına rağmen değerleriniz artmış.maşallah...
arginmax ya da benzeri bir takviye ile desteklerseniz daha da yükselir inşallah canım...
çok sevindim inan.sende doktora git bir görüş.zaten doktor size en uygun tedaviyi planlayacaktır...
sen hamile kalacaksın ve buraya yazacaksın benim içime doğuyor...sadece sabredip beklemek lazım...
iyi bir doktor buldum bayan eside urolog bu nedenle ona gidicem insallah .. herseyi detayli konusucam - oda bekleyin derse beklerim bikac ay bide ilave ilaclar aliriz belki .. hayirlisi olsun .. dualasalim canim.
kızlar ben çıkıyorum...meryem suresini okumak ve okutmak isteyenler alıntıalyım altına yazsın bn girdiğimde liste başına eklerim...
kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...
bu ay geçti artık 2 gün sonra adet olacağım ama bir dahaki ay alacağız konuştuk eşimle,inşallah sen vesile olmuş olursun
canm bende o jelkn yorumlarını okudum ama urunun sıtesınde oldugu ıcın reklam amaclı olabılır dıye dusundum napaym ınanmıym ya kk dan bakcam smdı
Bende pek inanmıyordum ama bir kaç arkadaşımın farklı hastalıklardan dolayı şifa bulduğunu görünce fikrim değişti. Pazartesi ikinci seansımız var ve gelişmeleri size yazacağım umarım bizede şifa olur.
kizlar bugun esim teste gitti ve simdi geldim lab. i aradim sonucu da 5 dakika once e-maille aldim .. daha esim gormeden size yaziyorum ..
ameliyatimiz 8 ekimdi yani nerdeyse 5 ay oldu ..
ml de sayimiz 9 milyon - toplamda 27 milyon . ileri hizlimiz % 30 - yerinde hareketli % 8 - hareketsiz % 62 .. morfoloji % 4 ( ama sinir da % 4 gozukuyor ) ..
ameliyat oncesinde 8 milyon mlde vardi .. toplam 16 milyon idi ileri hareketli 0 idi ..yavas hareketli % 15 idi .. ama sanirim bunlarin test metodklari farkli .. sanirim bu iyi bi sonuc - referans da ileri hareketlinin % 32 olmasi gerekiyor yaziyor bizimki % 30 . hayirlisi bakalim haftaya simdi ilk isim benimde dr dan randevu alip gitmem ve gerekirse hemen arginmax ne ise destege baslamak ..
yani umudunu kesenlere soyluyorum benim anladigim kadariyla bizim hizda ise yaramis ameliyat demek ki .. bu nedenle sizde umudunuzu kaybetmeyin
kimseyle konusmadan size yazdim dualarinizi bekliyorum .. dun dogum gunumdu biraz yogundum mesajlari okuyamadim bakinca yazicam size ..
insallah canim bizim daha 5 ay oldu hatta 1 hafta sonra 5 ay olcak .. ben dayanamadim 6 ayi bekleyemedim .. zar zor adami gonderdim :) bakalim dr ne dicek gorucez ne tavsiye edicek belki bizde su arginmax yada preseed gibi biseye baslariz ben sali randevu alabiirsem gideyim de iyice anlayalim herseyi sorayim . asilama icin ne gerekiyordu ? 10 milyon mu diyolar ?
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAK İÇİN LİSTEMİZ...
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..
sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..
Sende bizim icin cok degerlisinesimin daha haberi yok :) uyyuyor su anda ..yani testin sahibinden once siz ogreniyosunuz ne kadar degerlisiniz benim icin bilin yani :)
zaten kocamin sonuclardan da haberi yok degerleri dustumu ciktimi - hiz nedir morfoloj nedir ne olmasi gerekir hicc bilmez :) nasil olsa takip eden biri var - bugun teste gittigi icin memnun olmadi nefret ediyor test vermekten .. zorla gidiyor .. bakalim bende bir doktora gideyim de ne olcak .. Insallah canim dua edelim bakalim ..
videoyu izledim,tek kelime ile mucize...Allah'ım bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah.
tabii ki etkilenmemek elinde olmuyor tatlım biliyorum.ah ahh geçecek bu günler,sonra yaramazlarla uğraşırken,dönüp güleceğiz bu günleri hatırladıkca.içini ferah tut olur mu?bende inanıyorum,hepimiz kısa zamanda hamile olacağız inşallah...
iki tane daga gamile haberi aldım butanesınjn evıne gtm hatta kızlar aslında cok normal bısey ama bıze batıyo ıste cunku bz mycadele edıyoruz ama olmuyo ben artık kendıme yzulmeyı bıraktım daga cok yıpranıyordum cunku elbet bızımde olcak canlarım onlara gayet normal bıseymiş gbı bakmaya calısın ve Allah daha cok versın deyın fonup dolasr bıze
canm inankı mıllet sezeryan dogumu ıstıyo ben normal sogurmak ıstıyorum catır catır sancılı
cnm inş sonuclar ıyı cıkar bıraz yuzumuZ guler tatlım hadı su meryem suresı için bı lıste hazrlayalım
Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem amakocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun
tamam tatlım kime istersek başlayalım listeyi yap sen aktif takılan belli başlı kişiler var zaten okumak isteyenleri listesini yap ben katılırım.adetim yeni bitti iyi olur yani
tatlım siz 5.ayınızda verdiniz daha tam 6.ay olmamıştı dur tatlım hemen umutsuzluğa düşme 1 yıla kadar bekleyin diyor lütfen canım üzme kendini inş herşey yoluna girecek
beni de ekle canim ne okursaniz hepsine katilirim tefriciye de cekebiliriz birlikte ..
kizlar bugun esim teste gitti ve simdi geldim lab. i aradim sonucu da 5 dakika once e-maille aldim .. daha esim gormeden size yaziyorum ..
ameliyatimiz 8 ekimdi yani nerdeyse 5 ay oldu ..
ml de sayimiz 9 milyon - toplamda 27 milyon . ileri hizlimiz % 30 - yerinde hareketli % 8 - hareketsiz % 62 .. morfoloji % 4 ( ama sinir da % 4 gozukuyor ) ..
ameliyat oncesinde 8 milyon mlde vardi .. toplam 16 milyon idi ileri hareketli 0 idi ..yavas hareketli % 15 idi .. ama sanirim bunlarin test metodklari farkli .. sanirim bu iyi bi sonuc - referans da ileri hareketlinin % 32 olmasi gerekiyor yaziyor bizimki % 30 . hayirlisi bakalim haftaya simdi ilk isim benimde dr dan randevu alip gitmem ve gerekirse hemen arginmax ne ise destege baslamak ..
yani umudunu kesenlere soyluyorum benim anladigim kadariyla bizim hizda ise yaramis ameliyat demek ki .. bu nedenle sizde umudunuzu kaybetmeyin
kimseyle konusmadan size yazdim dualarinizi bekliyorum .. dun dogum gunumdu biraz yogundum mesajlari okuyamadim bakinca yazicam size ..
canım sevindim ameliyattn sonra gelişme olduguna ilk testiniz mi ameliyt sonra ki...sizde arinmax mı kulndımızz..
umudunu yitirme bu hiz dedikleri olay laboratuarda bile farkli olabilir biraz iyi bir laboratuara gidin .. benim esim de bugun verdi ama raporu detayli hatta videoya cekip cd veriyoalrmis dr da bakiyormus bakalim haftaya ben dr a gitme niyetindeyim sonrasinda sizinle paylasirim gerekenleri .. ne dicek bakalim bizede .. ne demisti jonguillerin doktoru sadece 20 tane sperme ihtiyacimiz var degilmi .. hadi umudun yerine gelsin .. 1 tane sperm icin ugrasanlar var halimize cok sukur dimi canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?