- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.981
Slm arkadaslar. Benim esimdede sol tarafli 2.dereceden varikosel vardi.ameliyatinin 3. Ayinda hamile kaldim. Simdi 6 aylik bir kizim var cok sukur. Busureci yasamis biri olarak tecrubelerimi paylasmak istedim. Ameliyat basit bir operasyon korkmayin. Biz keciboynuzu kuru yapmistik, faydasi oldugunu dusunuyorum. Rahim filmi cektirmemis arkadaslar varsada cektirmelerink tavsiye ederim, benim azda olsa tikaniklik oldugunu rahim filmi cekilirken acildigini soylemislerdi. Hamile kaldigim ay preseed jel kullanmistim, sperm hareketini kolaylastirdigi icin sansi arttirdigini dusunuyorum. Tek sebep varikoselse 1 yil icinde sonuc alinabilecegini dusunuyorum. Bu sure uzamissa asilama yada tup bebek denenebilir. Cunku emnim bircogumuz benim gibi varikoseli gec farkettik, olasi tedavi edilebilecek baska bir sorun varsa gec kalinmamasi adina soyluyorum. Bazi durumlarda tedavi icin iliskiye ara vermek gerekebiliyor. Ben hep keske daha once dr.a gitseydkm, keske bebek olayini bu kadar ertelemeseydik diye keskeler yasadigim icin yazmak istedim. Allah yar ve yardimciniz olsun, tedavileriniz puruzsuz ilerlesin, cok sukur tedavisi var. Tez zamanda duzenli eviniz, bebeginizin oyuncaklari, kiyafetleri ile dagilsin :))
inşallah ama ihtimaller azaltıkça ürperiyorum...
anlıyorum tatlım,bak sayı yükseliyor inşallah morfolojide iyidir aşılama şansın olur en azından belki ona bile gerek kalmaz.
Slm arkadaslar. Benim esimdede sol tarafli 2.dereceden varikosel vardi.ameliyatinin 3. Ayinda hamile kaldim. Simdi 6 aylik bir kizim var cok sukur. Busureci yasamis biri olarak tecrubelerimi paylasmak istedim. Ameliyat basit bir operasyon korkmayin. Biz keciboynuzu kuru yapmistik, faydasi oldugunu dusunuyorum. Rahim filmi cektirmemis arkadaslar varsada cektirmelerink tavsiye ederim, benim azda olsa tikaniklik oldugunu rahim filmi cekilirken acildigini soylemislerdi. Hamile kaldigim ay preseed jel kullanmistim, sperm hareketini kolaylastirdigi icin sansi arttirdigini dusunuyorum. Tek sebep varikoselse 1 yil icinde sonuc alinabilecegini dusunuyorum. Bu sure uzamissa asilama yada tup bebek denenebilir. Cunku emnim bircogumuz benim gibi varikoseli gec farkettik, olasi tedavi edilebilecek baska bir sorun varsa gec kalinmamasi adina soyluyorum. Bazi durumlarda tedavi icin iliskiye ara vermek gerekebiliyor. Ben hep keske daha once dr.a gitseydkm, keske bebek olayini bu kadar ertelemeseydik diye keskeler yasadigim icin yazmak istedim. Allah yar ve yardimciniz olsun, tedavileriniz puruzsuz ilerlesin, cok sukur tedavisi var. Tez zamanda duzenli eviniz, bebeginizin oyuncaklari, kiyafetleri ile dagilsin :))
aa merhaba...seni tanıyorum,diğer topikten ve kadınlar kulübüne üye olmam sayende olmuştusenin hamilelik haberin sayesinde...sen beni tanımazsın tabi...
kızını Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah...
bizim ameliyat olalı ay oldu,rahim filmi çektirdim,geçen ay negatif aşılamam oldu.beklemedeyiz bakalım.inşallah birgün ben de senin gibi başkalarına umut olabilirim...
aşılama şansı elimize geçse çok iyi olurdu ..aama nasip...gitmesi gerektiği yere kadr gideceğizz
Merhaba cnm , aslinda nick cok tanidik geldi :)) her hamilelik haberine o kadar seviniyorum ki ne guzel bir eve daha gunes acti diye. Insaallah cnm cok beklemeden normal yada tup bebekle yavrulariniza kavusursunuz.
selam canımmm..ne kadr güzel bebeğiniz çok bkletmemiş sizi..bizimkiler inatçılar galibaa :) ağlatıp duruyorlar.nişallah sonumuz sizin ki gibi mutlu olur canm...
bence otur eşinle konuş ne yapabiliriz diye.sonra birlikte bir karar verip uygulamaya geçin derim.
ister hemen tüp bebek ister yıla kadar bekleyin.ama ben senin yerinde olsam yıl beklerdim ki bekledim de...
Esim dunya guzeli doguracaksin herlde yumurtan bi sperm begenemedi derdi :) Allaha cok sukur cok cok guzel bi kizim var hayallerimdeki gibi.Insaalah o kan testi sonucunu pozitif olarak bi eline alda, gozyaslarin mutluluktan olsun cnm..
işte bak ihtiyacımız olan 1 sperm...sperm çıkışı olduktan sonra üzülmeyelim kızlarrr
haklsınız kızlar..bnde bu yzüden elimdeki kaybetmeden tüp yapmak istiyoum...han ieşim ne diyecek...zaten onda bu stres oldugu sürece yükselecğini sanmıyorum da...işi stresli kndi de stres li olunca hiç olmuoyr..elimizde ki de gidip bitecek...sonr elimiz kolumuz bağlanacak...
bakalım hani nereye bağlanacak sonumuzz...
hepimizn hkında hayırlısı olsun.nişallah imtihanımız evlatsızlıkla olmaz...
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ İÇİN LİSTEMİZ...
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..
sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..
sağol canm..desteğin için...ALLAH RAZI RABBİM DAHA FAZAL HİÇBİRİMİZİ BKLETMEZ İNŞALLAH..aynen öyle canım
çok güzel umudumuzsun gerçekten en yakın zamanda darısı hepimizin başına
olmaz canım benim 1 sperm yaa Yarabbim ol desin.amin
bence hiçbir sakınca yok canım.ellerine yüreğine sağlık
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ İÇİN LİSTEMİZ...
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..
sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..
aa ilk bana mı okunacak,şimdiden allah razı olsun arkadaşlr
amin...listede sende önce aysem arkadaşımız ameliyat olmuş ama ortalıkta yok... O yoksa ilk sensin...inşallah fayasını da görecez cnm..
tamam kuzum nasıl yapıcaz şmdi?günde 1 er tane mi okunacak fazlasınıda okuyabilirmiyiz?kişi kendinede okuyabilir dimi?
toplam kişi başına 41 tane okuyacağız kim kaç tane okursa söylesin 41 olunca 2i kişiye geceecğzi...ewet kişi kndisine de okuyabilir..ama kime okuyorsa onu niyetiyle okuyalim..
tamam canım,vesile oluruz birbirimize inşallah...
kızlar 41 meryem suresini okumak için listemiz...
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız allahın izni ile..
Sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?