Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aa merhaba...seni tanıyorum,diğer topikten ve kadınlar kulübüne üye olmam sayende olmuştusenin hamilelik haberin sayesinde...sen beni tanımazsın tabi...

kızını Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah...

bizim ameliyat olalı ay oldu,rahim filmi çektirdim,geçen ay negatif aşılamam oldu.beklemedeyiz bakalım.inşallah birgün ben de senin gibi başkalarına umut olabilirim...

selam canımmm..ne kadr güzel bebeğiniz çok bkletmemiş sizi..bizimkiler inatçılar galibaa :) ağlatıp duruyorlar.nişallah sonumuz sizin ki gibi mutlu olur canm...

Merhaba cnm , aslinda nick cok tanidik geldi :)) her hamilelik haberine o kadar seviniyorum ki ne guzel bir eve daha gunes acti diye. Insaallah cnm cok beklemeden normal yada tup bebekle yavrulariniza kavusursunuz.

aşılama şansı elimize geçse çok iyi olurdu ..aama nasip...gitmesi gerektiği yere kadr gideceğizz

bence otur eşinle konuş ne yapabiliriz diye.sonra birlikte bir karar verip uygulamaya geçin derim.
ister hemen tüp bebek ister yıla kadar bekleyin.ama ben senin yerinde olsam yıl beklerdim ki bekledim de...

Merhaba cnm , aslinda nick cok tanidik geldi :)) her hamilelik haberine o kadar seviniyorum ki ne guzel bir eve daha gunes acti diye. Insaallah cnm cok beklemeden normal yada tup bebekle yavrulariniza kavusursunuz.

inşallah.. zaten şu saatten sonra farketmez,tüp,doğal...yeter ki olsun...

selam canımmm..ne kadr güzel bebeğiniz çok bkletmemiş sizi..bizimkiler inatçılar galibaa :) ağlatıp duruyorlar.nişallah sonumuz sizin ki gibi mutlu olur canm...

Esim dunya guzeli doguracaksin herlde yumurtan bi sperm begenemedi derdi :) Allaha cok sukur cok cok guzel bi kizim var hayallerimdeki gibi.Insaalah o kan testi sonucunu pozitif olarak bi eline alda, gozyaslarin mutluluktan olsun cnm..

bence otur eşinle konuş ne yapabiliriz diye.sonra birlikte bir karar verip uygulamaya geçin derim.
ister hemen tüp bebek ister yıla kadar bekleyin.ama ben senin yerinde olsam yıl beklerdim ki bekledim de...

bakacağız artık..aslında bn fazla bkleemkten yana değilim..her gün geçtikçee stresi olumsuzluk artıyor...tüp bebekten yanayım...tabi tüp e karar versek bile bu ayımızı alacaktık...

Esim dunya guzeli doguracaksin herlde yumurtan bi sperm begenemedi derdi :) Allaha cok sukur cok cok guzel bi kizim var hayallerimdeki gibi.Insaalah o kan testi sonucunu pozitif olarak bi eline alda, gozyaslarin mutluluktan olsun cnm..

inşallah canm..rabbim kızına uzun hayırlı ömürler versin...

kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAK İÇİN LİSTEMİZ...

adzeynep

delinefsim

nazende88

herseygüzelolacak

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..

sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..

Son düzenleme:
işte bak ihtiyacımız olan 1 sperm...sperm çıkışı olduktan sonra üzülmeyelim kızlarrr

aynen öyle canım

çok güzel umudumuzsun gerçekten en yakın zamanda darısı hepimizin başına

olmaz canım benim 1 sperm yaa Yarabbim ol desin.amin

bence hiçbir sakınca yok canım.ellerine yüreğine sağlık

sağol canm..desteğin için...ALLAH RAZI RABBİM DAHA FAZAL HİÇBİRİMİZİ BKLETMEZ İNŞALLAH..

aa ilk bana mı okunacak,şimdiden Allah razı olsun arkadaşlr

amin...listede sende önce aysem arkadaşımız ameliyat olmuş ama ortalıkta yok... O yoksa ilk sensin...inşallah fayasını da görecez cnm..

tamam kuzum nasıl yapıcaz şmdi?günde 1 er tane mi okunacak fazlasınıda okuyabilirmiyiz?kişi kendinede okuyabilir dimi?

tamam kuzum nasıl yapıcaz şmdi?günde 1 er tane mi okunacak fazlasınıda okuyabilirmiyiz?kişi kendinede okuyabilir dimi?

toplam kişi başına 41 tane okuyacağız kim kaç tane okursa söylesin 41 olunca 2i kişiye geceecğzi...ewet kişi kndisine de okuyabilir..ama kime okuyorsa onu niyetiyle okuyalim..

toplam kişi başına 41 tane okuyacağız kim kaç tane okursa söylesin 41 olunca 2i kişiye geceecğzi...ewet kişi kndisine de okuyabilir..ama kime okuyorsa onu niyetiyle okuyalim..

tamam canım,vesile oluruz birbirimize inşallah...

kızlar ben çıkıyorum...meryem suresini okumak ve okutmak isteyenler alıntıalyım altına yazsın bn girdiğimde liste başına eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…