Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1 ay daha vitamin kullancaz..sonra aşılama yapabiliriz inşallah...

canım benım adımı da ekle bende okurum
tamm tatlım..

cok guzel olur canim, once bana okusakne guzelolur cunku biz baktikolmuyor tup bebek asamasina gectik ve suan dondurulmus tarsnferim icin beklemedeyim mart 27 de olacak insallahkismetse...nasil oluyo peki kac tane okunacak?

tamam canımmm..inşallah işe yARAR ve transferi başalı olur müjde ile gelrisin bizlere...kişi başına 41 tane okuyacaz toplam...yani diyelim sana toplam 10 tane arkaşd var kim kaç tane okuyabiliyor sa okuduktan sonra okun der..ve 41 tamalannca 2. kişiye geçeriz...

amannn canımmm sıkıldıgın şeye bak...önemli değil...zaten zamnnın olsa bizlele ouaacğını biliyorum...

canımmm canını fazla sıkma nasip işte oluyorsa olmyor..inşallah ara verdiğiniz an ansızın seni yakalar bebeğin..:)

kızlar 41 MERYEM SURESİNİ İÇİN LİSTEMİZ...

unbelivable

adzeynep

delinefsim

nazende88

herseygüzelolacak

jonguil

optimist3

littlebirdie -

evlimutlu44

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..

kızla şimdilik listemiz böyle..atltıgım varsa söylesin lütfen...

saol canım eline sağlık.şimdi pazartesiden itibaren herkes okuyabildiği kadar mı okuyacak yoksa günlük okumamız gereken belirli bir sayı mı olacak?

canım bu arada konuşamadık.annen için tekrar geçmiş olsun.nasıl şuan iyidir inşallah.allah şifa versin inşallah...

merbaha kızlar...sizlere eşimin değerlrini yazacağım...

ameliyatın ilk 3. ayı test..

syı 2 milyon ml 20-120
hareketsiz %90 yerinde haretli %10 hızlı 0

şimdi ki testimiz...

sayı 5.6 milyon ml 20-120
hreketsiz %55 yerinde haretli %10 yavaş haretli 25 hızı hareketli %10

canım herkes okuyabiliği kadr okusun..ki bir an önce bitirelim..ki yeni dualara geçelim..

canım toplam kişi sayısına göre kaç tane okuyacağımızı hesaplayıp sonrada kişi sayısına bölsek ve herkesin günlük kaç tane okuyacağunı belirlesek takip açısından daha düzenli ve kolay olmaz mı?diğer türlü sanki biraz karışık olacak gibi görünüyor ama yine de siz nasıl derseniz ben varım...

kızlar biz 45 gün boyunca arinmax kulndık...ama kutusu 15 gün gidiyor ve maddi olarak olarak zorluyor biraz...
arinmax içeri şöyle..
Tek Tablet Degerleridir :
Vitamin A : 833,33 IU
Vitamin C : 10 mg
Vitamin E : 5 IU
Niacin : 3,33 mg
Pantothenic Acid : 1,67 mg
Vitamin B-6 : 0,33 mg
Vitamin B-12 : 1 mcg
Biotin : 50 mcg
Çinko (Zinc) : 1,25 mg
Kalsiyum : 83,33 mg
Thiamin : 0,25 mg
Damiana Leaf : 8,33 mg
L-Arginine : 416,67 mg
Ginseng : 16,67 mg
Ginkgo Biloba : 8,33 mg
Folic Acid : 66,67 mcg
Demir : 1,5 mg
Riboflavin : 0,283 mg

şimdi ise muhteşem üçlü diye vitamin var...
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) içeri ise şöyle
Bir kapsülün içeriği:
G115 Pharmaton 40.0 mg
Vitamin A 2667 IU
Vitamin B1 1.40 mg
Vitamin B2 1.60 mg
Vitamin B6 2.00 mg
Vitamin B12 1.00 mcg
Biotin 150.00 mcg
Nikotinamid 18.00 mg
Folik asit 0.10 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin D3 200 IU
Vitamin E 10.00 mg
Bakır 2.00 mg
Selenyum 50.00 mcg
Manganez 2.50 mg
Magnezyum 10.00 mg
Demir 10.00 mg
Çinko 1.00 mg
Kalsiyum 100.00mg
Lesitin 100.00 mg
Yardımcı maddeler: Kolza yağı, doymuş yağ, etil vanilin, yer fıstığı yağı, orta zincirli trigliseritler, jelatin, gliserol %85, siyah demir oksit (E 172), kırmızı demir oksit (E 172). 30 kapsüllü olan nette yaklaşık 30 lira.
Çinko sülfat, Modifiye Nişasta, Laktoz, Bağlayıcı(Mikrokristalin selüloz),
VitaminC, Dağıtıcı (Karboksimetilselüloz Na tuzu), Kaydırıcı (Mağnezyum Stearat).

zinco nun içeriği

15 mg çinko
60 mg Vitamin C içerir.

SIVI L-CARNITIN ŞURUP
yapılan çalışöalara göre sperm artıcı olarak kulnıyor..

öyle iyi olurdu ama bazı arkadaşalar çalıştığı için blki 1 tane okuyabilecek...kimisi hızlı okuyarak blki 3 tane okuyabilece..kimisinin de işi çıkarsa gün içinde blki hiç okumacak...herkes okudugu sayıyı söylerse daha iyi olur..

mrb kızlar bende bu siteyi hastalığımızı öğrendiğimizden beri takip ediyorum yeni üye oldum.Biz de çocuk düşünmeye başlayıp olmayınca eşim ürolojiye muayene oldu ve varikosel olduğu tespit edildi ve sperm değerleri baya kötü çıktı,moralimiz çok buzuldu üç dr muayene oldu ve hepsi ameliyat dediler.19 aralıkta ameliyat olduk.Şimdi beklemedeyiz.Her ay umutlanıyorum ama olmayınca çok üzülüyorum

merbaha canm ..hoş gldin ..
Hepimiz aynı durumdayız tatlım..ama kendimizi üzmemiş işe yaramıyor...
Bizimde maeliyat olalı 6 ay olacak nerdeyse..ilk 3. Ayda değerlerimiz daha düştü..eşim dün test yaptı yeniden şükür azda olsa ilerleme olmuş..
Sizn ameliyat olalı daha 2 ay olmuş..acele etme..ilk adımı attınız aöeliaytı oldunuz şükür .inşallah geresi gelecktir..cnm..
Ilaç olarak ne kullnıyorsunuz...kür olarak..

Canım 8 aydır uğraşıyoruz ama haklısın sabırlı olmak lazım,ben pek güçlü biri değilim sanırım:26: Bi sürü şey deniyoruz. Doktor proxeed plus verdi günde 2 defa onu kullanıyoruz.E vit.kullandık. Ayrıca 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık ve o bitti şimdi devam etmiyoruz.Keçiboynuzu pekmezi içiyo. Bir aydır bir anti-oxidant vitamin hapı kullanıyoruz(A,C,E,çinko,..) buna başlayınca fazla olmasın diye Proxeed'i 1 taneye düşürdük. Dün de burdan bir arkadaş çakşır suyu demiş onu aldı eşim onu içmeye başladı. İnşallah faydası olur.Bide zeytinyağlı incir yaptık onuda yiyecek,sigara da içmiyor şükür daha ne yapsak bilmiyorum:18:

Bayanlar, dün sonuçlarımız çıkacaktı. Yorumlayabilecek birileri vardı. Burda mısınız ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…