- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.041
ahh canim benim yaa kiyamam bizimde 4.derece yuksek bayaa doktor anlatirkenn boylee huuuuuggggeeeeeeeee dedi o derece bekle tatlim 6.aya hatta 8 aya kadar dalgalanmalar oluyormus bizimde duzelecek insallah olmadi tup yapariz napalim kaderimizde yoksa elden birsey gelmez sabir insallah seneye hayatimiz daha farkli olacak inan buna
canım beni de ekle.yavaş okuyorum ama okuyabildiğim kadar okurum.
tamm tatlım..canım benım adımı da ekle bende okurum
cok guzel olur canim, once bana okusakne guzelolur cunku biz baktikolmuyor tup bebek asamasina gectik ve suan dondurulmus tarsnferim icin beklemedeyim mart 27 de olacak insallahkismetse...nasil oluyo peki kac tane okunacak?
Kizlar inanin okumayi okadar cok istiyorum ki anlatamam.Bahane degil ama gercekten cok yogun calisiyorum kizlar cogu zamanlar gece 10da geliyorum eve ve meryem sureside uzun oldugu icin zorlaniyorum.Daha gectigimiz persembe bitirdim ben.Kendime okumustum ve tabii hep icimden geciriyorum isteyen herkese versin Allah.Ondan oncede yine 41e tamamlamak icin okuyordum bigun unuttum tam 1 haftam kalmisti bastan basladim.Ben "evlat sahibi olmak isteyenler gelin birlikte dua edelim"topigindeyim birde ordada 3er yasin okuyorduk her hafta simdi degisti 1 yasin 100 ihlas 50miydi neydi insirah suresine cevirdik simdi herkesin vakti olmayinca bazilari tamamlayamadi degistirdik ikisi bir inanin yapmak isterim ama agir gelecek bana o yuzden benim kusuruma bakmayin kizlar.Icim icimi yiyiyor sizleri geri cevirdigim icin ama beni affedin.Obur topigi katilmak isteyen herkesi katiyorlar isterseniz ordanda devam edebiliriz
Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem amakocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun
kızlar dua topiklerinde bebek için okuduğum dualar var zaten o yüzden meryem süresine katılamıcam hepsi bir zor oluyo çünkü
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ İÇİN LİSTEMİZ...
unbelivable
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..
kızla şimdilik listemiz böyle..atltıgım varsa söylesin lütfen...
canım bu arada konuşamadık.annen için tekrar geçmiş olsun.nasıl şuan iyidir inşallah.allah şifa versin inşallah...
saol canım eline sağlık.şimdi pazartesiden itibaren herkes okuyabildiği kadar mı okuyacak yoksa günlük okumamız gereken belirli bir sayı mı olacak?
canım herkes okuyabiliği kadr okusun..ki bir an önce bitirelim..ki yeni dualara geçelim..
canım toplam kişi sayısına göre kaç tane okuyacağımızı hesaplayıp sonrada kişi sayısına bölsek ve herkesin günlük kaç tane okuyacağunı belirlesek takip açısından daha düzenli ve kolay olmaz mı?diğer türlü sanki biraz karışık olacak gibi görünüyor ama yine de siz nasıl derseniz ben varım...
mrb kızlar bende bu siteyi hastalığımızı öğrendiğimizden beri takip ediyorum yeni üye oldum.biz de çocuk düşünmeye başlayıp olmayınca eşim ürolojiye muayene oldu ve varikosel olduğu tespit edildi ve sperm değerleri baya kötü çıktı,moralimiz çok buzulduüç dr muayene oldu ve hepsi ameliyat dediler.19 aralıkta ameliyat olduk.şimdi beklemedeyiz.her ay umutlanıyorum ama olmayınca çok üzülüyorum
merbaha canm ..hoş gldin ..
Hepimiz aynı durumdayız tatlım..ama kendimizi üzmemiş işe yaramıyor...
Bizimde maeliyat olalı 6 ay olacak nerdeyse..ilk 3. Ayda değerlerimiz daha düştü..eşim dün test yaptı yeniden şükür azda olsa ilerleme olmuş..
Sizn ameliyat olalı daha 2 ay olmuş..acele etme..ilk adımı attınız aöeliaytı oldunuz şükür .inşallah geresi gelecktir..cnm..
Ilaç olarak ne kullnıyorsunuz...kür olarak..
Bayanlar, dün sonuçlarımız çıkacaktı. Yorumlayabilecek birileri vardı. Burda mısınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?