- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.081
AMH değeri 1 ve 6 arası olan bi değer. Benim yaşımdaki bi bayanın 6 ya yakın olması gerekiyormuş değerinin. 1in altında olursa da tüpbebekten başka yol yok. O da garanti değil zaten. Benim değerim 1,5 ve zamanla da azalabilcek bi değermiş.
3-4 senen var dedi. Yapabildiğin kadar doğum yap dedi bana :)
sogan kuruyle de bu deger artiyormus diye biliyorrum eger bikac doktordan onay alirsan gerekirse yumurtalarini dondurursun simdi tip gelismis - yasin kucuk nasil olsa iyi bir doktor bul bence eger gecicekse embriyo dondurup ilk cocugun buyudukten sonra da onlari transfer edebilirlermis .. ama insallah degerin yukselir de hic gerek kalmaz hersey normal yoldan olur ..,
Tıp baya geliştiği için ümidim var :)
Soğan kürüne başladım zaten 3 gün önce. Eşime de keçi boynuzu kürü yapacaktım ama değerleri iyi geldiği için harnup pekmeziyle idare etsin diye düşünüyorum :)
gerek yok esinin degerleri cok iyi yine de dr a sorarsin .. sonuclarini yazarsin bizede bakalim doktor ne dicek .. ALLAH kolaylik versin ..
Sende durum nedir ?
benim esimde sorun var bakalim bende 15 ay once dr a gitmistim bu hafta yeniden gidicem ki neler yapabiliriz karar verelim - bende bi sorun yoktu eskiden AMH falan yaptirmadim ama cunku diger hormonlar normaldi dr bisey yok demisti .. simdi ne durumdayim bilmiyorum detayli bir bakilmasini istiyorum birde esimin degerlerini nasil arttirmaliyiz onu konusucam - bakalim asilama vs dicekmi beklicekmiyiz - herseyi sorucam insallah .
Canım 8 aydır uğraşıyoruz ama haklısın sabırlı olmak lazım,ben pek güçlü biri değilim sanırım:26: Bi sürü şey deniyoruz. Doktor proxeed plus verdi günde 2 defa onu kullanıyoruz.E vit.kullandık. Ayrıca 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık ve o bitti şimdi devam etmiyoruz.Keçiboynuzu pekmezi içiyo. Bir aydır bir anti-oxidant vitamin hapı kullanıyoruz(A,C,E,çinko,..) buna başlayınca fazla olmasın diye Proxeed'i 1 taneye düşürdük. Dün de burdan bir arkadaş çakşır suyu demiş onu aldı eşim onu içmeye başladı. İnşallah faydası olur.Bide zeytinyağlı incir yaptık onuda yiyecek,sigara da içmiyor şükür daha ne yapsak bilmiyorum:18:
Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Toplam hareketlilik yüzdesi diye bişi yok malesef.
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Anlayan herkes yorumlasın lütfeeeeennn :)
Dün gelecek dediğim sonuçlar bunlar kızlar;
Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Nasıl ? Bu arada bu ay hamile olmadığım bu gün kanıtlandı :)
bizde su aralar boyle bir vitamin kullanmadik yani ameliyattan sonra dr bisey vermedi ama ben bu hafta gidince sorucam arginmax mi proxeed mi diye bakalim hangisi uygunsa ona gore bikac ay belki kullanir degerlerin cikmasini bekleriz .. yumurta takibi ile de hamile kalanlar var ama bizim sayilar dusuk oldugu icin su anda yapmazlar sanirim . dualasalim en kisa zamanda hepimiz hayirli haberler alalim...
sonuçların süper canım..kendin için ilaç kullnıyor musun...sizin ki yeni çalışmalara başlamışsınızz...olmuyor demem bile yanlış canım bnm...
Olmuyo değil de doktor olma ihtimali cok düşük dedi bendeki sorun yüzünden.
Evet iyi diyolar değerler için
canım saraçoğlunun stesine girip btikisel kürler dene ..biliyorum sağan kürü deniyorsun ama yanında başka bişeyler e dene ...düzelir inşallah herşey...
ewet ama ameliyatınız yeni...bizde ameliyattan önce 2 fazla bir süre uğraşdık ama ameliyattan sonrası önmli ...inşallah kullandığınız herşey şifa olur...RABBİM HEPİMİZİ NASİP ETSİN CANIM
İnşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz.Ben 30 yaşındayım,baya geç kalmışız diyorum şimdi pişman oluyorum keşke önce düşünseymişiz diye ama nasip ne zamansa o zaman olur inş.Herkes için dua ediyorum.
amin...canımm...Soğan küründen sonra başka bi kürünü daha denicem. Teşekkr ederm :)
Benden önce hakeden, sabırla bekleyen çok insan var aramızda. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
ewet ama ameliyatınız yeni...bizde ameliyattan önce 2 fazla bir süre uğraşdık ama ameliyattan sonrası önmli ...inşallah kullandığınız herşey şifa olur...RABBİM HEPİMİZİ NASİP ETSİN CANIM
İnşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz.Ben 30 yaşındayım,baya geç kalmışız diyorum şimdi pişman oluyorum keşke önce düşünseymişiz diye ama nasip ne zamansa o zaman olur inş.Herkes için dua ediyorum.
inşallah RABBİM HAYIRLI İLE NASİP EDR EN KISA ZAMNDA VE 30 YŞINDA BİR ANNE OLURSUN :)
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAMIZ İÇİN LİSTEMİZ...
unbelivable
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
kızlar YARIN MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İLK OLARAK unbelivable ARKADAŞIMIZA OKUYAIM....TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ TRANSFERİ 27 MARTTA OLACAKMIŞ...OKUYANLAR KAÇ TANE OKUDUĞUNU SÖYLERSE YANINA YAZARIMMM..İYİ GECELER...
Bende Meryem suresine başlamıştım 17. günümdü bugün hasta oldumşimdi eşim devam ediyo.Uygun olunca listeye ben de katılırım.Kulun kula ettiği dua daha çok makbulmüş hatta anneme söylerim şimdilik okuması için kaç tane okunacak?
İnşallah canım ağzından bal damlıyo, duymak bile güzel duygu
Bu arada bizim sperm sayısı 19 milyon,ileri hızlı sıfır ve morfoloji %2. Sürekli araştırmaya çalışıyorum ileri hız ve morfoloji çok zor düzeliyo sanırım. Değerleri bizim gibi olan ameliyat olup düzelen var mı acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?