Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sogan kuruyle de bu deger artiyormus diye biliyorrum eger bikac doktordan onay alirsan gerekirse yumurtalarini dondurursun simdi tip gelismis - yasin kucuk nasil olsa iyi bir doktor bul bence eger gecicekse embriyo dondurup ilk cocugun buyudukten sonra da onlari transfer edebilirlermis .. ama insallah degerin yukselir de hic gerek kalmaz hersey normal yoldan olur ..,

Tıp baya geliştiği için ümidim var :)

Soğan kürüne başladım zaten 3 gün önce. Eşime de keçi boynuzu kürü yapacaktım ama değerleri iyi geldiği için harnup pekmeziyle idare etsin diye düşünüyorum :)

gerek yok esinin degerleri cok iyi yine de dr a sorarsin .. sonuclarini yazarsin bizede bakalim doktor ne dicek .. ALLAH kolaylik versin ..

Sende durum nedir ?

benim esimde sorun var bakalim bende 15 ay once dr a gitmistim bu hafta yeniden gidicem ki neler yapabiliriz karar verelim - bende bi sorun yoktu eskiden AMH falan yaptirmadim ama cunku diger hormonlar normaldi dr bisey yok demisti .. simdi ne durumdayim bilmiyorum detayli bir bakilmasini istiyorum birde esimin degerlerini nasil arttirmaliyiz onu konusucam - bakalim asilama vs dicekmi beklicekmiyiz - herseyi sorucam insallah .

Varikoseli olup ameliyat olmadığı halde 2 çocugu olan birini tanıyorum. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Allah şifa versin.
İnşallah bi çağresi bulunur. Ne kadardır deniyorsunuz ve sen kaç yasındasın ?

ewet ama ameliyatınız yeni...bizde ameliyattan önce 2 fazla bir süre uğraşdık ama ameliyattan sonrası önmli ...inşallah kullandığınız herşey şifa olur...RABBİM HEPİMİZİ NASİP ETSİN CANIMM

eşin de bir sorun ...senin yumurtalıkalrın zayıftı sanırım..

sonuçların süper canım..kendin için ilaç kullnıyor musun...sizin ki yeni çalışmalara başlamışsınızz...olmuyor demem bile yanlış canım bnm...

canım doktorlar bize de önermedi hemen tüp e yolladılar...
ama içerik olarak arinmax proxsed de göre daha baskın...

biz 1 ay boyunca ne kullanacağımıza tam karar veremedik ama ben arinmax gün de 6 tane kullnıyor bir 3 tane kullanaın yanında da PHARMATON (MULTİVİTAMİN) gün de bir tane kulmasını istiyorum ama yarın burdakı dotora soracam..urolojı dok.değil ama anlar herhlde...ikisin içeri yüsek o yüzden dozları azattım...

kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAMIZ İÇİN LİSTEMİZ...

unbelivable

adzeynep

delinefsim

nazende88

herseygüzelolacak

jonguil

optimist3

littlebirdie -

evlimutlu44

kızlar YARIN MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İLK OLARAK unbelivable ARKADAŞIMIZA OKUYAIM....TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ TRANSFERİ 27 MARTTA OLACAKMIŞ...OKUYANLAR KAÇ TANE OKUDUĞUNU SÖYLERSE YANINA YAZARIMMM..İYİ GECELER...

sonuçların süper canım..kendin için ilaç kullnıyor musun...sizin ki yeni çalışmalara başlamışsınızz...olmuyor demem bile yanlış canım bnm...

Olmuyo değil de doktor olma ihtimali cok düşük dedi bendeki sorun yüzünden.
Evet iyi diyolar değerler için

Olmuyo değil de doktor olma ihtimali cok düşük dedi bendeki sorun yüzünden.
Evet iyi diyolar değerler için

canım saraçoğlunun stesine girip btikisel kürler dene ..biliyorum sağan kürü deniyorsun ama yanında başka bişeyler e dene ...düzelir inşallah herşey...

canım saraçoğlunun stesine girip btikisel kürler dene ..biliyorum sağan kürü deniyorsun ama yanında başka bişeyler e dene ...düzelir inşallah herşey...

Soğan küründen sonra başka bi kürünü daha denicem. Teşekkr ederm :)

Benden önce hakeden, sabırla bekleyen çok insan var aramızda. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Soğan küründen sonra başka bi kürünü daha denicem. Teşekkr ederm :)

Benden önce hakeden, sabırla bekleyen çok insan var aramızda. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
amin...canımm...

Bende Meryem suresine başlamıştım 17. günümdü bugün hasta oldum şimdi eşim devam ediyo.Uygun olunca listeye ben de katılırım.Kulun kula ettiği dua daha çok makbulmüş hatta anneme söylerim şimdilik okuması için kaç tane okunacak?

tamam cnımmmm...inşallah meryam surlerin bitmeden hamile kalırsın...da bize okursun :))

İnşallah canım ağzından bal damlıyo, duymak bile güzel duygu
Bu arada bizim sperm sayısı 19 milyon,ileri hızlı sıfır ve morfoloji %2. Sürekli araştırmaya çalışıyorum ileri hız ve morfoloji çok zor düzeliyo sanırım. Değerleri bizim gibi olan ameliyat olup düzelen var mı acaba?:44:

caım eğer yanılmıyorsam jonguil arkadaşmız da hız ve morfolojı sorunu vardı...ama ameliayyttan sonra değişme oldu..sizde olur inşallah...
bizim hızda ilk 3 ayd a düşmüştü 5. ayda yine biraaz düzeldi...

kızlarrr benm çıkmam gerekiyor...sıra kocişe geldi...

iyi geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…