- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.101
Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem amakocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun
hoşgeldin...mrb kızlar bende bu siteyi hastalığımızı öğrendiğimizden beri takip ediyorum yeni üye oldum.Biz de çocuk düşünmeye başlayıp olmayınca eşim ürolojiye muayene oldu ve varikosel olduğu tespit edildi ve sperm değerleri baya kötü çıktı,moralimiz çok buzulduüç dr muayene oldu ve hepsi ameliyat dediler.19 aralıkta ameliyat olduk.Şimdi beklemedeyiz.Her ay umutlanıyorum ama olmayınca çok üzülüyorum
Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Toplam hareketlilik yüzdesi diye bişi yok malesef.
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Anlayan herkes yorumlasın lütfeeeeennn :)
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAMIZ İÇİN LİSTEMİZ...
unbelivable
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
kızlar YARIN MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İLK OLARAK unbelivable ARKADAŞIMIZA OKUYAIM....TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ TRANSFERİ 27 MARTTA OLACAKMIŞ...OKUYANLAR KAÇ TANE OKUDUĞUNU SÖYLERSE YANINA YAZARIMMM..İYİ GECELER...
İnşallah canım ağzından bal damlıyo, duymak bile güzel duygu
Bu arada bizim sperm sayısı 19 milyon,ileri hızlı sıfır ve morfoloji %2. Sürekli araştırmaya çalışıyorum ileri hız ve morfoloji çok zor düzeliyo sanırım. Değerleri bizim gibi olan ameliyat olup düzelen var mı acaba?:44:
tamm tatlım..
tamam canımmm..inşallah işe yARAR ve transferi başalı olur müjde ile gelrisin bizlere...kişi başına 41 tane okuyacaz toplam...yani diyelim sana toplam 10 tane arkaşd var kim kaç tane okuyabiliyor sa okuduktan sonra okun der..ve 41 tamalannca 2. kişiye geçeriz...
tatlım,1. sıranın benden kayması çok iyi olmuş.yarın adet olacağım o yüzden 6 gün okuyamam ama inşallah yarın unbelivable arkadaşa 1 tanede olsa okuyabilirim.bu arada inşallah tüp bebek tedavin pozitifle sonuçlanır UNBELİVABLE
Bu arada bizim sperm sayısı 19 milyon,ileri hızlı sıfır ve morfoloji %2. Sürekli araştırmaya çalışıyorum ileri hız ve morfoloji çok zor düzeliyo sanırım. Değerleri bizim gibi olan ameliyat olup düzelen var mı acaba?:44:
saol canim - arginmax da proxeed gibi bisey GNC urunu .. ama ben bu hafta doktora gidince danisicam bakalim hangisi en iyi ise onu kullanalim insallah .. Preseed de ben aldim kullandim bikac kere var daha jelim - okudum inceledim almistim ..
Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Toplam hareketlilik yüzdesi diye bişi yok malesef.
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Anlayan herkes yorumlasın lütfeeeeennn :)
insallah preseed yada diger vitaminler bahane olurda saglicakla tez vakitte kavusurusun bebisine canim..Allah hepimizin yardimcisi olsun..
cok tesekkur ederim canim sagolasin, tup bebek seruveni gercekten mesakkatli, benimki ekstradan sorunluoldu ve hala ne taze ne dondurulmus transferim olmadi..insallah 3 hafta sonra olacak..insallah hepiniz tup bebege gerek kalmadan alirisniz bebisleri kucaginiza..
tatlım,1. sıranın benden kayması çok iyi olmuş.yarın adet olacağım o yüzden 6 gün okuyamam ama inşallah yarın unbelivable arkadaşa 1 tanede olsa okuyabilirim.bu arada inşallah tüp bebek tedavin pozitifle sonuçlanır UNBELİVABLE
cook tesekkur ederim canimm sana ve simdiden katkida bulunabilecek herkese...birbirimiz icin dua etmemiz ne guzel Allahimkabul etsin insallah...bende bu gece basliyim hemen zira dun dogum kontrol hapi vardi tedavimde onu biraktim ve 3.4. gun adet olmam gerekiyor olmadan okuyayaim hemen..sonrada sirayla hepinize okumak isterim..
sorun değil kızzz sen 1. sırada olsan bile biz sana okurduk...
aminn...caımmm inşallah...
GÜNAYDINN KIZLAR.... meryem suresini okumaya başlıyalım...RABBİM HEPİMİZİN ŞİFASINI VEİRRİ İNŞALLAH..
ayy fedakarlığını sevsinler kııızzzz...
Günaydın...ben şmdi arkadaşa kahvaltıya gidiyorum,gelene kadar adet olmazsam okuycam inşallah.....hai öptm çıkıyorum...
canm ben dhn okudum bugunde okurum 2 tane yaz canm unbalıavle icn allah tup bebektenn olumlu sonuc almasınk nasıp etsınkızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAMIZ İÇİN LİSTEMİZ...
unbelivable
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
kızlar YARIN MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İLK OLARAK unbelivable ARKADAŞIMIZA OKUYAIM....TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ TRANSFERİ 27 MARTTA OLACAKMIŞ...OKUYANLAR KAÇ TANE OKUDUĞUNU SÖYLERSE YANINA YAZARIMMM..İYİ GECELER...
ayy fedakarlığını sevsinler kııızzzz...
günaydın...ben şmdi arkadaşa kahvaltıya gidiyorum,gelene kadar adet olmazsam okuycam inşallah.....hai öptm çıkıyorum...
canm ben dhn okudum bugunde okurum 2 tane yaz canm unbalıavle icn allah tup bebektenn olumlu sonuc almasınk nasıp etsın
sonuc almasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?