Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tesekkur ederim canim okudun icin Allah razi olsun..insallah yeni ilaclariniz sifa olsun..

doktor mu verdi bu ilaçları canım. evet ml sayı total sayı değil canım... yani %20 mi yani ml deki?

HYR CANM...Pharmaton MULTİVİTAMİN O DA İLAÇ 30 KAPSULLUK 40 TL... İÇERİĞİ
G115 Pharmaton 40.0 mg
Vitamin A 2667 IU
Vitamin B1 1.40 mg
Vitamin B2 1.60 mg
Vitamin B6 2.00 mg
Vitamin B12 1.00 mcg
Biotin 150.00 mcg
Nikotinamid 18.00 mg
Folik asit 0.10 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin D3 200 IU
Vitamin E 10.00 mg
Bakır 2.00 mg
Selenyum 50.00 mcg
Manganez 2.50 mg
Magnezyum 10.00 mg
Demir 10.00 mg
Çinko 1.00 mg
Kalsiyum 100.00mg
Lesitin 100.00 mg

BÖYLE OLUNCA ARİNMAXDAKİ BİR ÇOK VİTAMİN VAR...
FİYT OLARAK DAHA UYGUN..AMa DOKTORU ARIYARAK KAÇ TAE KULLANABİLİRİZ DİYE SORACM...

SPERM SAYISI 5.6 MİLYON MİL/ML 20-120 1.4
YAZIYOR TESTTE...

isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

jonguil : 1

nazende88:1

delinefsim:1

unbelivable:2

merhaba arkadaşlar...
cumartesi günkü değerim 107, bugünkü 246 çıkti.

çok ama çok mutluyum...
rabbim hepinize bu anı yaşatsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...

önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonra varikoselde var dedi.ameliyat oldu.derken bir ay sonra çıkış başladı.yalnız bizde ilk çıkış 50.000 taneydi.sonraları ancak 100.000 i görebildik.doktormuzu daha fazla artmayacağı gibi azaladabilir de dedi.zaten bize ameliyattan da önce doğal yolla olmaz demişti.tüp bebek olacağını zaten biliyorduk biz.

hemen bir sonraki ay tedaviye başladık.
va şükürler olsun rabbime kavuştuk yavrumuza...

çoğunuzda sperm var şükürler olsun.bence üzülmeyin.inanın daha kötüleri var.
ben vakit kaybetmeyin derim.
evet tüp bebek süreci maddi manevi zor.maddiyat bi şekilde hallediliyor.ama manevi olarak gerçekten çok heyecanlı ve stresli.
o iğneler, ilaçlar, yumurta kontrolleri, yumurta toplama, transfer ve sonraki 12 gün...öldüm ben heyecandan ama değdi şükürler olsun.

rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

ÇOK ÇOK ÇOK sevindik...

bende epk bekleme taraftarı dğeilim aslında..çünkü nasıl yükseliyorsa birden düşer diye korkuyorm..sorun olunca ister itemez korku peşimizi bırakmıyor...
erkenden yapmanıza sevindim..ve güzel haber aldıgına ve verdiğine daha çok sevindim...

RABBİM KİMSENİN UMUDUNU YARIDA BIRAKMASIN İNŞALLAH...

HEPİMİZE HALİYELİM YAZMAYI ASİP ETSİN....

İNŞALLAH BİZLERİNDE BEBEKLERİ SENİN Kİ GİBİ HEMEN TUTUNURLAR BİZLERE

kızlar ben de okuyacağım ama zaman sınırlamamız var mı?

bir de bu AMH değerine adetlı ıken mı bakılıyo yoksa herhangı bır zamanda bakılır mı?

Adetliyken değil, normal zamanda bakılıyo. Sonucun çıkınca beni bilgilendirirsen sevinirim. Ben de 2-3 hafta önce yaptırdım

]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

littlebirdie - 1
]

yaaa bende gelcemmm bananee:)))

burada canm Haftasonu toplanma nasıl gectk gıttnmı

ahh kuzum gellll

hafta sonu kaytardık valla gitmedik eşimle moralimiz bozulmasın diye

canımm,tebrik edrim yaa çok sevindim...nşallah çok huzurlu bir hamilelik geçir.bzi de dualarında eksik etme
]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

littlebirdie - 1
]

tatlım 1 tane de adzeynepppp

aman ıyı yaptnz cnm kımse ıcın kenıdınj uzme aynı derdı paylasanla sohbet etmek baska olur yaaa:)))

aman ıyı yaptnz cnm kımse ıcın kenıdınj uzme aynı derdı paylasanla sohbet etmek baska olur yaaa:)))

evet tatlım şimdi onlar hamilelerden,bebeklerden konuşurlar canım sıkılır
ama bugün kahvaltıya gittiğim 2 arkadaşta bebek istiyorlar epeydir olmuyor,onlarla dertleşmek bir başka oluyor.

evet çok uygunmuş ve bir sürü vitamin içeriği var.bizde mi alsak acaba.tribestan 100 tl argınmax le aynı.

aaa tatlım benim kaç gün gecikti kaç gündür buraları takip edemedim inş tatlım hamilesindir valla çok sevinecem...

yaa hiç bir belirtim yok galiba öylesine bir gecikme olacak.
ben hamile olsam inanamam ki kendime gelemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…