- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.141
tamam canım ben bir kere Meryem suresi okudum gün içinde okuyabilirsem tekrar yazarım. evet tatlım 3 4 gün sonra bitecek ilaç yeni ilaç alacağız tribestan diye doktor tavsiye etti nisanın 16 sında yeni test yaptıracağız.
doktor mu verdi bu ilaçları canım. evet ml sayı total sayı değil canım... yani %20 mi yani ml deki?
kızlar mesajalrı okuaymadım önemli bir haber için geldim umarım btd08 kızmaz bana ama sizde gelip bilgi vermek istedim.
tesekkur ediyorum arkadaslar...bende dun aksam 2 tane okudum, bu gece de okuycam inslalah...turkcesinden okuyorum bir sorun olur mu?
ayyy canım kızarmıyım hiç.çok iyi yapmışsın tatlım...
merhaba arkadaşlar...
cumartesi günkü değerim 107, bugünkü 246 çıkti.
çok ama çok mutluyum...
rabbim hepinize bu anı yaşatsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonra varikoselde var dedi.ameliyat oldu.derken bir ay sonra çıkış başladı.yalnız bizde ilk çıkış 50.000 taneydi.sonraları ancak 100.000 i görebildik.doktormuzu daha fazla artmayacağı gibi azaladabilir de dedi.zaten bize ameliyattan da önce doğal yolla olmaz demişti.tüp bebek olacağını zaten biliyorduk biz.
hemen bir sonraki ay tedaviye başladık.
va şükürler olsun rabbime kavuştuk yavrumuza...
çoğunuzda sperm var şükürler olsun.bence üzülmeyin.inanın daha kötüleri var.
ben vakit kaybetmeyin derim.
evet tüp bebek süreci maddi manevi zor.maddiyat bi şekilde hallediliyor.ama manevi olarak gerçekten çok heyecanlı ve stresli.
o iğneler, ilaçlar, yumurta kontrolleri, yumurta toplama, transfer ve sonraki 12 gün...öldüm ben heyecandan ama değdi şükürler olsun.
rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
kızlar ben de okuyacağım ama zaman sınırlamamız var mı?
bir de bu AMH değerine adetlı ıken mı bakılıyo yoksa herhangı bır zamanda bakılır mı?
isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..
jonguil : 1
nazende88:1
delinefsim:1
unbelivable:2
ben de bir tane okudum canım.allah kabul etsin inşallah...
yaaa bende gelcemmm bananee:)))
burada canm Haftasonu toplanma nasıl gectk gıttnmı
canımm,tebrik edrim yaa çok sevindim...nşallah çok huzurlu bir hamilelik geçir.bzi de dualarında eksik etmemerhaba arkadaşlar...
cumartesi günkü değerim 107, bugünkü 246 çıkti.
çok ama çok mutluyum...
rabbim hepinize bu anı yaşatsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonra varikoselde var dedi.ameliyat oldu.derken bir ay sonra çıkış başladı.yalnız bizde ilk çıkış 50.000 taneydi.sonraları ancak 100.000 i görebildik.doktormuzu daha fazla artmayacağı gibi azaladabilir de dedi.zaten bize ameliyattan da önce doğal yolla olmaz demişti.tüp bebek olacağını zaten biliyorduk biz.
hemen bir sonraki ay tedaviye başladık.
va şükürler olsun rabbime kavuştuk yavrumuza...
çoğunuzda sperm var şükürler olsun.bence üzülmeyin.inanın daha kötüleri var.
ben vakit kaybetmeyin derim.
evet tüp bebek süreci maddi manevi zor.maddiyat bi şekilde hallediliyor.ama manevi olarak gerçekten çok heyecanlı ve stresli.
o iğneler, ilaçlar, yumurta kontrolleri, yumurta toplama, transfer ve sonraki 12 gün...öldüm ben heyecandan ama değdi şükürler olsun.
rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..
jonguil : 1
nazende88:1
delinefsim:1
unbelivable:2
littlebirdie - 1
]
ahh kuzum gellll
hafta sonu kaytardık valla gitmedik eşimle moralimiz bozulmasın diye
canımm,tebrik edrim yaa çok sevindim...nşallah çok huzurlu bir hamilelik geçir.bzi de dualarında eksik etme
tatlım 1 tane de adzeynepppp
aman ıyı yaptnz cnm kımse ıcın kenıdınj uzme aynı derdı paylasanla sohbet etmek baska olur yaaa:)))
tesekkur ederim canim okudun icin Allah razi olsun..insallah yeni ilaclariniz sifa olsun..
evde aynen böyleyiimmm:18::18::18::18:
HYR CANM...Pharmaton MULTİVİTAMİN O DA İLAÇ 30 KAPSULLUK 40 TL... İÇERİĞİ
G115 Pharmaton 40.0 mg
Vitamin A 2667 IU
Vitamin B1 1.40 mg
Vitamin B2 1.60 mg
Vitamin B6 2.00 mg
Vitamin B12 1.00 mcg
Biotin 150.00 mcg
Nikotinamid 18.00 mg
Folik asit 0.10 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin D3 200 IU
Vitamin E 10.00 mg
Bakır 2.00 mg
Selenyum 50.00 mcg
Manganez 2.50 mg
Magnezyum 10.00 mg
Demir 10.00 mg
Çinko 1.00 mg
Kalsiyum 100.00mg
Lesitin 100.00 mg
BÖYLE OLUNCA ARİNMAXDAKİ BİR ÇOK VİTAMİN VAR...
FİYT OLARAK DAHA UYGUN..AMa DOKTORU ARIYARAK KAÇ TAE KULLANABİLİRİZ DİYE SORACM...
SPERM SAYISI 5.6 MİLYON MİL/ML 20-120 1.4
YAZIYOR TESTTE...
aaa tatlım benim kaç gün gecikti kaç gündür buraları takip edemedim inş tatlım hamilesindir valla çok sevinecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?