- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.181
Allah'ım inşallah...belki de sabah sağlık ocağına gidip hamileysem eşime sürpriz yaparım.
o daha güzel olur canım birlikte gitmeyin bende bu ay bir kaç gün daha geçseydi adetim tek gidip kan verecektim...
kac gun gecikti canim adetin? insallah hamilesindirrr
tamam sabah gidicem inşallah.
dualarını eksik etme lütfen...
merhaba arkadaşlar...
cumartesi günkü değerim 107, bugünkü 246 çıkti.
çok ama çok mutluyum...
rabbim hepinize bu anı yaşatsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonra varikoselde var dedi.ameliyat oldu.derken bir ay sonra çıkış başladı.yalnız bizde ilk çıkış 50.000 taneydi.sonraları ancak 100.000 i görebildik.doktormuzu daha fazla artmayacağı gibi azaladabilir de dedi.zaten bize ameliyattan da önce doğal yolla olmaz demişti.tüp bebek olacağını zaten biliyorduk biz.
hemen bir sonraki ay tedaviye başladık.
va şükürler olsun rabbime kavuştuk yavrumuza...
çoğunuzda sperm var şükürler olsun.bence üzülmeyin.inanın daha kötüleri var.
ben vakit kaybetmeyin derim.
evet tüp bebek süreci maddi manevi zor.maddiyat bi şekilde hallediliyor.ama manevi olarak gerçekten çok heyecanlı ve stresli.
o iğneler, ilaçlar, yumurta kontrolleri, yumurta toplama, transfer ve sonraki 12 gün...öldüm ben heyecandan ama değdi şükürler olsun.
rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün olmam gerekiyo tatlım,sanırım henüz gecikme yokk
inş tatlım hepimize ediyorum allah yardımcımız olsun allahım tez zamanda bize bu güzel duyguyu tatdırsın inş
hayirlisi olsun canim 1 gun daha cok az sen yinede heyecan yapma ki sonra uzulme olurmu :) benimde gecen ay gecikti bikac gun - bugun doktora gittim ya o da dedi stresten gecikiyor cunku hep aklimizda bu ay var mi yokmu diye sariyoruz :)
yinede sen her sonuca hazir ol .. dualarimiz seninle ..
bugün olmam gerekiyo tatlım,sanırım henüz gecikme yokk
merhaba kizlar
size sicacik haberlerim varrr :)
bende bugun dr a gittim 15 ay olmustu ben hic gitmemistim - o zamanda bi sorun yoktu ama nolur nolmaz dedim gittim ve sonuclar guzel ..
herseyin cok guzel cok temiz dedi doktor hanim - esinde sorun olmasaydi 2 kez hamile kalirdin dedi .. mayisa kadar bekleme karari verdik - esime bu donemde proxeed - evicap birde zinco c verdi .. proxeed tablet yazdi ama eczane yok dedi bakalim sordum ona gore alicam digerlerini aldim .. mayisa kadar bisey olmazsa mayis taki adetimin 2 gunu gidicem tedaviye baslicaz .. yumurtalari buyutucez 3-4 tane olsun sonrada asilama yapariz dedi .. bende yolda dusundumde mayista hamile kalsam cocugum balik burcu olur diye hesapladim :) sizce delimiyim
en azindan bende sorun olmamasi guzel bir gelisme - esimin sonucuda ilerleme olmus dedi ama sperm olusumu icin 75 gun gerekiyormus ..
su anda yapmamiz gereken duaya devam etmek ve kocama bu vitaminleri icirmek birde bol bol calisma yapmak belki normal sekilde yakalariz ..
dualasalim insallah ..
canim yarin ola hayrola, insallah bekledigin mujde gelir bu ay
merhaba kizlar
size sicacik haberlerim varrr :)
bende bugun dr a gittim 15 ay olmustu ben hic gitmemistim - o zamanda bi sorun yoktu ama nolur nolmaz dedim gittim ve sonuclar guzel ..
herseyin cok guzel cok temiz dedi doktor hanim - esinde sorun olmasaydi 2 kez hamile kalirdin dedi .. mayisa kadar bekleme karari verdik - esime bu donemde proxeed - evicap birde zinco c verdi .. proxeed tablet yazdi ama eczane yok dedi bakalim sordum ona gore alicam digerlerini aldim .. mayisa kadar bisey olmazsa mayis taki adetimin 2 gunu gidicem tedaviye baslicaz .. yumurtalari buyutucez 3-4 tane olsun sonrada asilama yapariz dedi .. bende yolda dusundumde mayista hamile kalsam cocugum balik burcu olur diye hesapladim :) sizce delimiyim
en azindan bende sorun olmamasi guzel bir gelisme - esimin sonucuda ilerleme olmus dedi ama sperm olusumu icin 75 gun gerekiyormus ..
su anda yapmamiz gereken duaya devam etmek ve kocama bu vitaminleri icirmek birde bol bol calisma yapmak belki normal sekilde yakalariz ..
dualasalim insallah ..
amin tatlım,hayırlısıyla tez vakitte inşallah.
Zeynepcim hadi insallah.Nasil umitle bekliorum kizlardan bir haber gelsin diye hayirli haberlerle insallah.
bizimde hiz sayi morfoloji sorunumuz var canim, solda birinci derece varikosel sagda gec indirilmis bir testis..yasimizda ileri maalesef o yuzden direk tup bebege gectik..transferimin yapilmasini bekliyorum..morfolojiyi bi turlu duzeltemedik ilac takviyelerive kurlerle hatta 2 iken 0 a dustu..umudumuz tup bebekte, insallah sizler buna gerek kalmadan anne olursunuz..
bende sonuclari dun yazmistim ileri hizli 0 idi bizimde % 30 olmus dun aldik sonucu .. ama bizim toplam sayimiz dusuk hala .. hayirlisi olsun .. duzelir yani sabrin sonu selamet biraz daha sabretmek gerekir ..
tatlım bizim morfoloji bazı testlerde sıfır bazılarında %16 falan oluyordu WHO kriterine göre sıfırı 2 3 kere gördük yani hızımız da aynı şekilde ameliyattan sonra morfolojimiz WHO kriterine göre %33 oldu hızımız %5 oldu canım diğer değerlerimizde çok düşüktü ameliyattan sonra değerler normale döndü ... hızın daha iyi olması için şuan argınmax kullanıyoruz...
evde aynen böyleyiimmm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?