Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar

size sicacik haberlerim varrr :)

bende bugun dr a gittim 15 ay olmustu ben hic gitmemistim - o zamanda bi sorun yoktu ama nolur nolmaz dedim gittim ve sonuclar guzel ..

herseyin cok guzel cok temiz dedi doktor hanim - esinde sorun olmasaydi 2 kez hamile kalirdin dedi .. mayisa kadar bekleme karari verdik - esime bu donemde proxeed - evicap birde zinco c verdi .. proxeed tablet yazdi ama eczane yok dedi bakalim sordum ona gore alicam digerlerini aldim .. mayisa kadar bisey olmazsa mayis taki adetimin 2 gunu gidicem tedaviye baslicaz .. yumurtalari buyutucez 3-4 tane olsun sonrada asilama yapariz dedi .. bende yolda dusundumde mayista hamile kalsam cocugum balik burcu olur diye hesapladim :) sizce delimiyim

en azindan bende sorun olmamasi guzel bir gelisme - esimin sonucuda ilerleme olmus dedi ama sperm olusumu icin 75 gun gerekiyormus ..

su anda yapmamiz gereken duaya devam etmek ve kocama bu vitaminleri icirmek birde bol bol calisma yapmak belki normal sekilde yakalariz ..

dualasalim insallah ..

coook sevindim hayirli ugurlu olsun .. sag salim kucagina almayi Rabbim nasip etsin .. hamilelerin duasi daha makbul olurmus bizede dua ette bebegine arkadas gelsin .. sonra yeni bi topic acalim bebeklerimizi buyutuyoruz diye ordan devam eder bilgilerimizi paylasiriz oyunlar paylasirizz :) Insallah - amin deyin kizlar :)))

bugün olmam gerekiyo tatlım,sanırım henüz gecikme yokk

hayirlisi olsun canim 1 gun daha cok az sen yinede heyecan yapma ki sonra uzulme olurmu :) benimde gecen ay gecikti bikac gun - bugun doktora gittim ya o da dedi stresten gecikiyor cunku hep aklimizda bu ay var mi yokmu diye sariyoruz :)

yinede sen her sonuca hazir ol .. dualarimiz seninle ..

elimde değil ki heyecan yapıyorum ister istemez.hasret büyük olunca böyle oluyo işte.bekleyelim bakalım

haha bende yapiyorum o hesabi arada:)) sende sorun olmamasi cok guzel canim gozun aydin, insallah ilaclar fayda eder proxeed den herkes cok memnun, mayisa kalmadan alirsin guzel haberi insalah:)

Canim ne guzel haberler insallah rabbim mayisa varmadan nasip eder.Bende gidicem bakalim insallah sorun cikmaz.

İnşallah canım,senin de ilk deneme de tutar inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın

bende sonuclari dun yazmistim ileri hizli 0 idi bizimde % 30 olmus dun aldik sonucu .. ama bizim toplam sayimiz dusuk hala .. hayirlisi olsun .. duzelir yani sabrin sonu selamet biraz daha sabretmek gerekir ..

Evet yeni okudum canım,maşallah çok güzel artmış değerleriniz ama biraz şaşırdım,genellikle herksin sayısı artmış ileri hız çok artmamış ama sizin baya artmış,inş bizim de artar.Bide preseed jel kullanıyomuşun sanırım ben de hız düşük olunca araştırmıştım ama kullanıp düşük yaşayan olunca korktum:18: Sen ne düşünüyosun:44:

Delinefsim dedikten sonra sizin değerlerinize baktım,seni takipteyim yani Biz şimdilik proxeed plus kullanıyoruz ama xy complek bana daha mantıklı geldi ama karar veremedim:44: Arginmaxda L-karnitin ve koenzim Q10 olmayınca vazgeçtim

]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

jonguil : 1

nazende88:1

delinefsim:1

unbelivable:2

littlebirdie - 1

adzeynep:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…