Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet çok uygunmuş ve bir sürü vitamin içeriği var.bizde mi alsak acaba.tribestan 100 tl argınmax le aynı.

ewet içerik olarak da bir çok vitamin var...
muhteşem üçlü ile hamile kaldım topiğinde üçlü nün içinde bu ialç da var..ama zinco da ayrı onun alıp almak da kararsızım..zinço bunun içinde var zaten yanılmıyorsam arınmax da var...
birde carnitin şuruptan bahsediyorlar burdaki eczanede yok..içeriği de görünmüyor nette..sadece sperm atrıtmaya yardımcı dyor.ilaçalrı almaya giderken onu da eczacıya sorarım.. buyk etkisi varsa onu alırızzz....
pek yoksad a arinmax ve pharmaton kullarınızz

merhaba tatlımm.... sende hiç birşey çıkamasınıa çok sevindim...
canm bu arada bilsiğim kadarıyla balık burcu şubat ve mart aralığınddır ...

merhaba tatlımm.... sende hiç birşey çıkamasınıa çok sevindim...
canm bu arada bilsiğim kadarıyla balık burcu şubat ve mart aralığınddır ...

saolasin canim biliyorum ben balik burcuyum onun icin dusundum :) hayirlisi olsun hepimiz icin .. Insallah tez zamanda sirayla hamile haberlerimizi paylasiriz ..

rabbim bebegını kucagına almanı nasip etsin inş basıl sevındrdn bızı anlatam oh butun sıkıntılar bıttı
canm ya kac kere dedm xy compkex super çbu saydıkkaeından fazlası var bence fuat olarak daha ıyı
dualarımız muaterek inş cok bekletmez bebegn bende ne hayaller kuruyodm ne hesaplmalar ıyuzden hepimşz delıyız bence
canm bız xy complex kullandık ıcerık olrak iyi kızlar bu argınmaxe taktılar ve daha hesaplı gunde 1 tane cunku

canm benm kafan cok karısms senn sıjıntı yapma lutfen

Adetliyken değil, normal zamanda bakılıyo. Sonucun çıkınca beni bilgilendirirsen sevinirim. Ben de 2-3 hafta önce yaptırdım

senınkı kaç cıktı canım. kaçla kac arasında olması lazım.

ben ilçedeyım burdakı devlet hantanesınde kanları bir saatlık uzaklıktakı ile gönderıyorlar.

kanda bozulma olur mu burda baktırsam

proxeed plus iyi ilaç canım kullanmaya devam edin ama bize ameliyat öncesi etki etmedi varikosel sorunumuz olduğu için ameliyattan sonra içseydik çok daha iyi sonuç alırdık. eşim tadını beğenmediği için onu kullanmak istemiyor o yüzden hap türü olan şeyleri almaya özen gösteriyor.argınmax bitmek üzere başka ilaç mı alsak yoksa hiç ilaç kullanmasak mı karar veremedik

evet tatlım bizde ilaç bittikten sonra ilaç alıp tekrar kullansak mı yoksa kullanmasak mı karar veremdik. 3 4 gün sonra bitiyor argınmax ne zor iş valla ya tatlım ben bugün iki kere okudum Meryem suresi...

bakalım duruma göre artık ne yaparım bilmiyorum,çok korkuyorum yaaa...off...

tamam canım akşam gidin bence yarını bekleme stres oluyor insan ben bu ay yaşadığım için neden olmasın belki de bu ay olmuştur hani sağlık ocağına gidecektin hepimize sürpriz yapacaktın ama

selam canim bende varim okumaya unbelivable arkadasimiz icin okudum 2 tane daha da okuycam insallah yazarim yine ne kadar okursam rabbim kabul etsin

tamam canım akşam gidin bence yarını bekleme stres oluyor insan ben bu ay yaşadığım için neden olmasın belki de bu ay olmuştur hani sağlık ocağına gidecektin hepimize sürpriz yapacaktın ama

uyanamadım kiii
erken gidip kan vermek gerekiyor bizim sağlık ocağında.öğleden sonrada sonuç çıkıyoor.
bence öylesine bir gecikme,umutlandırmıyım sizi de kendimi de...

uyanamadım kiii
erken gidip kan vermek gerekiyor bizim sağlık ocağında.öğleden sonrada sonuç çıkıyoor.
bence öylesine bir gecikme,umutlandırmıyım sizi de kendimi de...

belli olmaz canım bu seferki inş öylesine gecikme değildir daha önce hiç gecikme oldu mu olduysa kaç gün oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…