- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.201
evet çok uygunmuş ve bir sürü vitamin içeriği var.bizde mi alsak acaba.tribestan 100 tl argınmax le aynı.
merhaba tatlımm.... sende hiç birşey çıkamasınıa çok sevindim...merhaba kizlar
size sicacik haberlerim varrr :)
bende bugun dr a gittim 15 ay olmustu ben hic gitmemistim - o zamanda bi sorun yoktu ama nolur nolmaz dedim gittim ve sonuclar guzel ..
herseyin cok guzel cok temiz dedi doktor hanim - esinde sorun olmasaydi 2 kez hamile kalirdin dedi .. mayisa kadar bekleme karari verdik - esime bu donemde proxeed - evicap birde zinco c verdi .. proxeed tablet yazdi ama eczane yok dedi bakalim sordum ona gore alicam digerlerini aldim .. mayisa kadar bisey olmazsa mayis taki adetimin 2 gunu gidicem tedaviye baslicaz .. yumurtalari buyutucez 3-4 tane olsun sonrada asilama yapariz dedi .. bende yolda dusundumde mayista hamile kalsam cocugum balik burcu olur diye hesapladim :) sizce delimiyim
en azindan bende sorun olmamasi guzel bir gelisme - esimin sonucuda ilerleme olmus dedi ama sperm olusumu icin 75 gun gerekiyormus ..
su anda yapmamiz gereken duaya devam etmek ve kocama bu vitaminleri icirmek birde bol bol calisma yapmak belki normal sekilde yakalariz ..
dualasalim insallah ..
merhaba tatlımm.... sende hiç birşey çıkamasınıa çok sevindim...
canm bu arada bilsiğim kadarıyla balık burcu şubat ve mart aralığınddır ...
rabbim bebegını kucagına almanı nasip etsin inş basıl sevındrdn bızı anlatam oh butun sıkıntılar bıttımerhaba arkadaşlar...
cumartesi günkü değerim 107, bugünkü 246 çıkti.
çok ama çok mutluyum...
rabbim hepinize bu anı yaşatsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonra varikoselde var dedi.ameliyat oldu.derken bir ay sonra çıkış başladı.yalnız bizde ilk çıkış 50.000 taneydi.sonraları ancak 100.000 i görebildik.doktormuzu daha fazla artmayacağı gibi azaladabilir de dedi.zaten bize ameliyattan da önce doğal yolla olmaz demişti.tüp bebek olacağını zaten biliyorduk biz.
hemen bir sonraki ay tedaviye başladık.
va şükürler olsun rabbime kavuştuk yavrumuza...
çoğunuzda sperm var şükürler olsun.bence üzülmeyin.inanın daha kötüleri var.
ben vakit kaybetmeyin derim.
evet tüp bebek süreci maddi manevi zor.maddiyat bi şekilde hallediliyor.ama manevi olarak gerçekten çok heyecanlı ve stresli.
o iğneler, ilaçlar, yumurta kontrolleri, yumurta toplama, transfer ve sonraki 12 gün...öldüm ben heyecandan ama değdi şükürler olsun.
rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
canm ya kac kere dedm xy compkex super çbu saydıkkaeından fazlası var bence fuat olarak daha ıyıHYR CANM...Pharmaton MULTİVİTAMİN O DA İLAÇ 30 KAPSULLUK 40 TL... İÇERİĞİ
G115 Pharmaton 40.0 mg
Vitamin A 2667 IU
Vitamin B1 1.40 mg
Vitamin B2 1.60 mg
Vitamin B6 2.00 mg
Vitamin B12 1.00 mcg
Biotin 150.00 mcg
Nikotinamid 18.00 mg
Folik asit 0.10 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin D3 200 IU
Vitamin E 10.00 mg
Bakır 2.00 mg
Selenyum 50.00 mcg
Manganez 2.50 mg
Magnezyum 10.00 mg
Demir 10.00 mg
Çinko 1.00 mg
Kalsiyum 100.00mg
Lesitin 100.00 mg
BÖYLE OLUNCA ARİNMAXDAKİ BİR ÇOK VİTAMİN VAR...
FİYT OLARAK DAHA UYGUN..AMa DOKTORU ARIYARAK KAÇ TAE KULLANABİLİRİZ DİYE SORACM...
SPERM SAYISI 5.6 MİLYON MİL/ML 20-120 1.4
YAZIYOR TESTTE...
dualarımız muaterek inş cok bekletmez bebegn bende ne hayaller kuruyodm ne hesaplmalar ıyuzden hepimşz delıyız bencemerhaba kizlar
size sicacik haberlerim varrr :)
bende bugun dr a gittim 15 ay olmustu ben hic gitmemistim - o zamanda bi sorun yoktu ama nolur nolmaz dedim gittim ve sonuclar guzel ..
herseyin cok guzel cok temiz dedi doktor hanim - esinde sorun olmasaydi 2 kez hamile kalirdin dedi .. mayisa kadar bekleme karari verdik - esime bu donemde proxeed - evicap birde zinco c verdi .. proxeed tablet yazdi ama eczane yok dedi bakalim sordum ona gore alicam digerlerini aldim .. mayisa kadar bisey olmazsa mayis taki adetimin 2 gunu gidicem tedaviye baslicaz .. yumurtalari buyutucez 3-4 tane olsun sonrada asilama yapariz dedi .. bende yolda dusundumde mayista hamile kalsam cocugum balik burcu olur diye hesapladim :) sizce delimiyim
en azindan bende sorun olmamasi guzel bir gelisme - esimin sonucuda ilerleme olmus dedi ama sperm olusumu icin 75 gun gerekiyormus ..
su anda yapmamiz gereken duaya devam etmek ve kocama bu vitaminleri icirmek birde bol bol calisma yapmak belki normal sekilde yakalariz ..
dualasalim insallah ..
canm bız xy complex kullandık ıcerık olrak iyi kızlar bu argınmaxe taktılar ve daha hesaplı gunde 1 tane cunkuDelinefsim dedikten sonra sizin değerlerinize baktım,seni takipteyim yaniBiz şimdilik proxeed pluskullanıyoruz ama xy complek bana daha mantıklı geldi ama karar veremedim:44: Arginmaxda L-karnitin ve koenzim Q10 olmayınca vazgeçtim
ewet içerik olarak da bir çok vitamin var...
muhteşem üçlü ile hamile kaldım topiğinde üçlü nün içinde bu ialç da var..ama zinco da ayrı onun alıp almak da kararsızım..zinço bunun içinde var zaten yanılmıyorsam arınmax da var...
birde carnitin şuruptan bahsediyorlar burdaki eczanede yok..içeriği de görünmüyor nette..sadece sperm atrıtmaya yardımcı dyor.ilaçalrı almaya giderken onu da eczacıya sorarım.. buyk etkisi varsa onu alırızzz....
pek yoksad a arinmax ve pharmaton kullarınızz
ayy kuzummm.....kan testi yaptaa ..hepimizi çok mutlu edrsin inşallah....heyecan dorukta kızz... inşalah hamile haberini yarın alırızz canm.
Adetliyken değil, normal zamanda bakılıyo. Sonucun çıkınca beni bilgilendirirsen sevinirim. Ben de 2-3 hafta önce yaptırdım
inşallahhh yarabbim inşallahhhh:18::18::18:
]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..
jonguil : 1
nazende88:1
delinefsim:1
unbelivable:2
littlebirdie - 1
adzeynep:1
Delinefsim dedikten sonra sizin değerlerinize baktım,seni takipteyim yaniBiz şimdilik proxeed plus kullanıyoruz ama xy complek bana daha mantıklı geldi ama karar veremedim:44: Arginmaxda L-karnitin ve koenzim Q10 olmayınca vazgeçtim
ewet içerik olarak da bir çok vitamin var...
muhteşem üçlü ile hamile kaldım topiğinde üçlü nün içinde bu ialç da var..ama zinco da ayrı onun alıp almak da kararsızım..zinço bunun içinde var zaten yanılmıyorsam arınmax da var...
birde carnitin şuruptan bahsediyorlar burdaki eczanede yok..içeriği de görünmüyor nette..sadece sperm atrıtmaya yardımcı dyor.ilaçalrı almaya giderken onu da eczacıya sorarım.. buyk etkisi varsa onu alırızzz....
pek yoksad a arinmax ve pharmaton kullarınızz
tamam sabah gidicem inşallah.
dualarını eksik etme lütfen...
naptn cnm son durum nee
tatlım inş güzel haberler verirsin merakla seni bekliyorum
akşam kan testine gidelim diyor eşim ama sanki cesaret edemiyorum,sanırım yarını bekliycem.inşallah bu gecikme hayra işarettir.
kııı akşam gidin o zaman yarını bekleyemiyecez
bakalım duruma göre artık ne yaparım bilmiyorum,çok korkuyorum yaaa...off...
kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAMIZ İÇİN LİSTEMİZ...
unbelivable
adzeynep
delinefsim
nazende88
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
kızlar YARIN MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE. İLK OLARAK unbelivable ARKADAŞIMIZA OKUYAIM....TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ TRANSFERİ 27 MARTTA OLACAKMIŞ...OKUYANLAR KAÇ TANE OKUDUĞUNU SÖYLERSE YANINA YAZARIMMM..İYİ GECELER...
tamam canım akşam gidin bence yarını bekleme stres oluyor insan ben bu ay yaşadığım için neden olmasın belki de bu ay olmuştur hani sağlık ocağına gidecektin hepimize sürpriz yapacaktın ama
uyanamadım kiii
erken gidip kan vermek gerekiyor bizim sağlık ocağında.öğleden sonrada sonuç çıkıyoor.
bence öylesine bir gecikme,umutlandırmıyım sizi de kendimi de...
saolasin canim biliyorum ben balik burcuyum onun icin dusundum :) hayirlisi olsun hepimiz icin .. Insallah tez zamanda sirayla hamile haberlerimizi paylasiriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?