Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

xy complex içeriği...fiyTI D 30 LUK KAPSÜL 159 TL KIZ...NERESİ UCUZZ :))
Black Maca Root Extract ...................................... 400mg

L-Carnitine ............................................................. 145mg

Acetyl L-Carnitine .................................................. 64mg

CoQ10 ..................................................................... 20mg

Epimedium Sagittatum .......................................... 200mg

L-Arginine .................................................................. 400mg

Tribulus Terrestris(%40 Fructasol Saponin) ..... 250mg

Vitamin E .................................................................... 100mg

Zinc ............................................................................. 15mg

Folic Acid .................................................................... 200mcg

Vitamin B-12 .............................................................. 1,5mcg

Citric Acid .................................................................... 50mg

Selenium ................................................................... 50mcg

]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

jonguil : 3

nazende88:3

delinefsim:1

unbelivable:2

littlebirdie - 1

adzeynep:1

leman24 :2

Son düzenleme:

Canm 2 tane daha

evet tatlım bizde ilaç bittikten sonra ilaç alıp tekrar kullansak mı yoksa kullanmasak mı karar veremdik. 3 4 gün sonra bitiyor argınmax ne zor iş valla ya Tatlım ben bugün iki kere okudum meryem suresi...

tmam kızlar ekliyorum okudujkarınızı ....çok sağolunnn..

Arinmax birazz fıyatlı ...cumartesi günü alacağız ilçalrı angisini alırız tam olarak o gün kara vereceğiz...inşallah kullndıgımz herşey şifa olurr...

çokmuş fiyatı...nereden alınıyor ki?bizde alırız belki.hiçte anlamam böyle şeylerden.

inş tatlım amin doktor eşime ilaç kullansan bile en fazla % 10 etki eder kendiliğinden zaten düzeliyor demiş ne bilim ya kararsız kaldık kullansak mı kullanmasak mı kaç milyar ilaca para gitti maddi manevi yıprandık artık

hmmm..bkledikçe daha çok trese giriyor insan...hayırllısı cnm...inşallah sevindirrsin bizi..

nette sipariş ediliyor da..ama eczanelerde de var...hepsi de olmasa bile..inşallah almaya gerek kalmaz sizin için...

eşim akşam kan testi yaptıralım diyo.bakalım belki yaptırırız.devlet hastanesninin acilinde kan testi yapılıyo mu acaba?

eğer adet olursam preesed jel alıcam.bir de öyle deniyeyim.

öyle ama kendiliğinden 2 ayda düzelckse ialla 1 ayda düzelir...
doktorlara da artık fazal güvnmiyorum...doktora güvnsek ..bize ameliyat olmayın olduktan sonra en fazla 1 milyonda yüzde yüz etki ete bile 4 milyon olur dediler...3.ayda tüpe yolladılar...

dün doktoru aradım...işte siz bizi tüpe ylladınız gitmedik arinmax kulladık değerlimiz şimdi böyle dedim..aaa kim önerdi dedi...kndimiz araştırdık bulduk dedim :))) kullan kızımm devm edin dedi....:))))

vitamin bular zarrı omaz ...ama dediğin gibi maddi olarak zorluyor o yüzden ucuza kaçmak istiyorum...

eşim akşam kan testi yaptıralım diyo.bakalım belki yaptırırız.devlet hastanesninin acilinde kan testi yapılıyo mu acaba?

eğer adet olursam preesed jel alıcam.bir de öyle deniyeyim.

ewet cnm acilde yapılıyor..ama fazal geciktirme zaten kan testi bu sonuç ne olura olsun çıkacak..bende geciktiğimde 13 gün 10 gün gittim kan testi yaptımm ..ama o gün boyunca delirdim resmen öldüm dirildim resmen....

haklısın tatlım.en iyisi eşim eve çıkmadan ineyim,hemen gidip yaptıralım.eşim 15.30 da geliyor eve.o zaman ben yine acilde mi yaptırıcam kan testini?

olmadıkça insan stres yapıyor hep bir şeyler kullanmaya bir şeyler yapmaya yöneliyor sanki bir şey içmeseler olmayacak gibi düşünüyoruz ama kaderimizde varsa ilaç içseler de içmeseler de olacaksa olur zaten tatlım...allah hakkımız da hayırlı neyse onu versin rabbim yaptığımız duaları kabul etsin inş. Meryem suresini günde 3 tane okusak 1 kişi için 1 ayda hepimize sıra gelir zaten fazla kimse yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…